Варненски благотворителни деяния

• 20 847
  • 478
  •   1
Отговори
# 330
Laughing А със СД-то какво стана? Имаше ли възможност да го видиш става ли за работа?

Ей Т*ва стана  Mr. Green!

Купила съм CD player-a   намален от 89 на 49 лева. .

# 331
  • Варна
Станалото станало, ще ви изплатя дължимата сума.

А на гости в Провадия кога ще ходим?  Thinking

# 332
Нагазин Зарзават, находящ се на ул. Марко Баланабанов, срещу една сладкарница.. Бабаеленов.. Детски работи има там... В улицата на Биберон и нагоре и ей там, отсреща свети  табела "Заза"... На лесно е, но не зная дали обяснението ми е достатъчно.  Embarassed

Разбрах те ,имаме страхотни дънки от там!   Peace

# 333
Станалото станало, ще ви изплатя дължимата сума.

А на гости в Провадия кога ще ходим?  Thinking

Кажете кога че ходите, че имам едно руло плакати на Фолк фурии-страшна работа, да им гиизпратя на децата

# 334
  • Варна
Утре, Вторник, ще има среща в Барби на Чаталджа. От темата за самотната майка разбрах, че ще се събират дрешки за Велинчо и другите мами от дома в Аспарухво.
Понеже няколко мами ми писаха, че искат да благотворят за децата в Овчарово, аз ще съм там след към 11 00ч и мога да им събера паричките.  Blush
Който ще идва да се обади предварително, да съм осведомена.

# 335
Аз също ще гледам да дойда в Барби към 11ч.

# 336
Да, на Барби сме утре, че на пикника забравих да си дам паричките Blush

# 337
Утре, Вторник, ще има среща в Барби на Чаталджа. От темата за самотната майка разбрах, че ще се събират дрешки за Велинчо и другите мами от дома в Аспарухво.
Понеже няколко мами ми писаха, че искат да благотворят за децата в Овчарово, аз ще съм там след към 11 00ч и мога да им събера паричките.  Blush
Който ще идва да се обади предварително, да съм осведомена.

Ейййй, нИ мЪ Устай да напрая някой лев бееееее, пуууу  Crossing Arms. Тя да ги вземе, че тя  Mr. Green! Халал да са ти  Crazy.

Не решихме дали ще се взема нещо сладко или подарък за децата  Thinking....... Е ?

# 338
По мои сметки ,като платим касетофона остават 60лв.По 2 лв. на дете ,ако купим по една плюшена играчко -от 1 лв. остава по 1 лв. за -дъвка ,близалка, гризки ,вафла или шоколадче.Ще направим за всяко дете торбичка и вътре ще сложим фулмастри,книжка ,сд филмче ,играчката и лакомствата.Остава да се уговорим ,кой и кога да купи оставащото,и кой да направи торбичките!Аз мога през уикенда.

# 339
  • Варна
Абе има 50 лв, ама утре ще ги увеличаваме.
В ангажимон съм, не се наемам на други занятия, но мисля, че по-назад имаше ентусиасти обявени...!

# 340
  • Варна
Днес се насъбраха 65лв за дечицата от Овчарово, общо бюджетът е 115лв.
За играчките искам да питам, някоъ нали имал познати със складове, туй-онуй, ако ще става далаверата - питайте и кажете, да се ходи на покупка за плюшен играч? Хадей, няма време!  Crazy

# 341
Здравейте, и аз започвам да се включвам в деянията ви, ще следя темата. Язък, че днес не можах да се включа с парички, другия път обаче няма да пропусна.

# 342
В момента има 115 лв без да е платен плеъра, така ли ?

# 343
Плеара е платен ,115лв. са в наличност.

# 344
Значи общо за 135, в мен има пари от Ета  Mr. Green!

Общи условия

Активация на акаунт