Варненски благотворителни деяния

• 20 849
  • 478
  •   1
Отговори
# 345
Ако искате за играчки , може да  ми се обадите - 0888331356 . От складовете на обръщача  - 10 % взема познат => за децата може да дадат и още.

# 346
Аз само в сряда съм ангажирана- казвайте какво има да се върши.Мога да направя торбичките през уикенда. Стар,Ета и Маленна ги каня да помагат на "Траката"

# 347
Днес 2 мами от следобедната среща за дома за самотни майки се интересуваха за срещата в Овчарово и искат да се включат да дадат парички. Питаха дали ще има някоя среща по следобедно време. Това бяха morski_r и Галя (дано не бъркам имената), че днес толкова имена  #Crazy

# 348
Аз само в сряда съм ангажирана- казвайте какво има да се върши.Мога да направя торбичките през уикенда. Стар,Ета и Маленна ги каня да помагат на "Траката"

Приемам  bowuu!

# 349
Днес минах през Хиполенд и видях едни надуваеми басейнчета - 150х30 /или нещо от сорта/. Та ми мина през акъла, няма ли да се зарадват дечковците на място, където да се плацикат? Цената беше около 16 лева

# 350
Те са на различна възраст деца и не ми се струва удачно....да си кажат и други мнението

# 351
16 лева за надуваемо басейнче ми се види скъпо и излишно. Възпитателките не са достатъчно, за да опазят децата и едва ли биха го ползвали, мисля.

# 352

Щом съ налага  Tired Нещо ша почерпиш ли?

# 353
  • Варна
А на пикник не мое ли да навържем торбищата в Неделния ден? Или вий ще отразявате и плаж? Тюх!  Wink

# 354
А на пикник не мое ли да навържем торбищата в Неделния ден? Или вий ще отразявате и плаж? Тюх!  Wink

Стига с тези пикници,де! Аз като ви гледам снимките- те са си живи "пукници"...Ще вземете и  торбичките на децата да излапате за десерт и да им занесем само плюш....нема стане!!!!

ета  Ще почерпя,разбира се...за сметка на Маленна. Тя сега няма нет, защото не си го е платила...така че мога да обещавам от нейно име колкото си искам.

# 355
  • вляво от асансьора
Поради дълго отсъствУване от града и нета съм изпуснала всичко до тук, ама искам да се включа(по-добре късно...).Тъй като изчетох всичко и почти няма друго за вършене(бравос  bouquet), имам следното запитване:
-"Къде и на кого да оставя малко денги?"

Ааааа, и още нещо-чадърът сигурен ли е?И пясъчник имали, казвате?Дали имат разни кофички, лопатки, фигурки и тем подобни за пясъка,м?Съдейки по детските площадки, децата са способни с часове да стоят "заровени" да играят.Какво мислите?

# 356
Момичета, моля ви за подкрепа и подпис! Вижте тук!

# 357
  • Варна
Пукница каза.. Няма признание, нищо няма.. Апропо, в Неделя има формюла и няма да присъстваме, ако има такова събитие.. Туй трябаше да го  напише внякоъ друга тема сякаш...

Пикникът е събитие празнично, присъствуващите отварят раздумка по световни въпроси, препичат кожата си на слънце, водят кратки беседи и мързелуват блажено въз родопското худеало. Малките чаровници ровят къртичини, торят новопоникналата зелена тревица, скубят за спомен от свойта косица, хрупат кат зайци соления чипс и прочей благинки...  Mr. Green

Джиджи, прекрасна, засега съм касиер и с удоволствие приемам средства. Може да уредим нещо за Съботния день?  Flutter

# 358
  • вляво от асансьора

Джиджи, прекрасна, засега съм касиер ...

Касиер казваш, а?Ей, знам си аз, че няма да си оставиш магарето в батака.Не като предния касиер, "магарето ми милото". Mr. Green Heart Eyes
Съботният ден ме устройва.Стига да нямам дългоочаквани гости от ВТ, ще ви талафониирам.

П.П.Момичета, сетих се, че и ако трябва таралясник за телепортиране до някой дом, тук има един, ама му се търси шофьор/ка.

# 359
Ееее Джидже! Хади бе жена, де се попиля.
Бряашла!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт