Варненски благотворителни деяния

• 20 851
  • 478
  •   1
Отговори
# 360
  • вляво от асансьора
Ееее Джидже! Хади бе жена, де се попиля.
Бряашла!   bouquet
Благ'даря. HugВсе ме дърпа нещо към долината на р.Тунджа, що така? Mr. Green

Мацки, пак питам-чадър намери ли се?Не че имам под ръка, но поне да знам дали да действам?

# 361
Ееее Джидже! Хади бе жена, де се попиля.
Бряашла!   bouquet
Благ'даря. HugВсе ме дърпа нещо към долината на р.Тунджа, що така? Mr. Green

Мацки, пак питам-чадър намери ли се?Не че имам под ръка, но поне да знам дали да действам?

Действай, защото на мен ми обещаха един 4 м. от Аквапарка в Слънчев бряг, но  било проблем да го докарат- не се раззглобявал.... та като нищо може и да се издъня.

# 362
Аз също още нямам отговор за чадъра  Confused

# 363
Аз видях един на вилата, в краен случай него ще занеса,не е проблем,ням да ги оставим децата да се пържат,q!

# 364
  • вляво от асансьора
Ок, тогава, ще питам утре, където трябва и ще ви информирам.

# 365
  • вляво от асансьора
Момичета, не съм забравила за чадъра, само малко се забавих, че Мартин е болен.
Говорих с човек от Кока Кола, не ми отказа, но и почти нищо не ми обеща.За нов чадър-не става, а старите били в окаяно състояние.Обеща ми ако изскочи някой по-запазен стар, да ми звънне.А и още нещо, което ме втрещи-политиката на фирмата било да реализират благотворителна дейност само около Коледа. Twisted Evil

Щях да убия мъжа ми като ми каза, че миналата седмица изхвърлили два, щото били скъсани.Както и да е, резултат до тук нямаме категоричен за чадър. Confused

# 366
аз утре ще звънна на Девин и Горна Баня

# 367
  • Варна
Здравейте!
Имам предложение да изясним докато е време кой ще идва, какво ще носи, какво има да се дава като парички и кога ще се тръгва Hug.
Вносителите на Пилсан ще помогнат по-нататък с мнооооооооого играчки, но трябва да има време да се видим и поговорим, а баща ми се забави, но са се отзовали положително  Twisted Evil. Аз ще нося аптечка с основния детски минимум+вероятно слънцезащитни кремчета. Ще бъда с колата и ще бъде празна/ако се наложи да я попълним, на което се надявам/.
Надявам се и да изясним до кога ще сме там за да можем да отпразнуваме и с нашите си деца първи юни Heart Eyes. Май говирихме да е сутринта за да може след като се наобядват и легнат да се завърнем насам???
Вие сте!

# 368
Аз ще идвам ,но съм без кола.Трябва да сме там най-късно в 10ч.Ще носим торбичките ,които ще направим за децата , те ще бъдат в Ив-Надин.,касетофона и чадър )ако намерим).Предполагам ,че ще се върнем до13ч.

# 369
  • Варна
Колко точно деца обитават този дом?

# 370
  • Варна
Аз ще идвам ,но съм без кола.Трябва да сме там най-късно в 10ч.Ще носим торбичките ,които ще направим за децата , те ще бъдат в Ив-Надин.,касетофона и чадър )ако намерим).Предполагам ,че ще се върнем до13ч.

Hug Ти си светлият ориентир Grinning!

Ивет, около тридесетина Grinning

# 371
  • Варна
Щото някъде пишеше, че били към 35 сякаш, предния път като ходехе мадамите... Та да не са 32 и за 2-те да нямаме дарове...
С хаптечката нищо не свърших, забравил съм бил.. Що не ми напомнии!!  Embarassed

# 372
  • Варна
Щото някъде пишеше, че били към 35 сякаш, предния път като ходехе мадамите... Та да не са 32 и за 2-те да нямаме дарове...
С хаптечката нищо не свърших, забравил съм бил.. Що не ми напомнии!!  Embarassed

Ще има за всички- Диди знае точния брой Grinning! Пък за хаптечката забравих да ти напомня, та аз съм за бой, но няма значение! Ще взема и фото ленти!

# 373
Лелеееееееееееее....ами то утре трябвало да се правят торбичките! Значи сутринта  трябва да търча за играчки. Небесна, ти купи ли лакомствата? нЩе трябва да мина да ги взема от теб,за да ги опаковам.

# 374
Осигурени са играчките- 30 на брой..мечета,зайчета,мики мауси.Една приятелка  ги дари за каузата. Чакам владетелката н а Небесата да ми връчи сладкото и соленото и сме готови.

Общи условия

Активация на акаунт