♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 29

• 77 306
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
# 151
Привет в Бураковата сряда Hug

Етървичке Hug  Много ти благодаря за превода! bouquet
А пък ти каквото искаш запрятай - ръкави, крачоли, фусти Mr. Green  Аз само отбелязвам факти Laughing

Да видим довечера какви ще са действията на Кемал като разбере, че заради Озан се е провалило щастието му Whistling  Чакам и сблъсъка на титаните Mr. Green  Да идва 21ч вече Crazy

# 152
# 153
# 154
# 155
"Cтатус на връзката: Объркан" - еп.26/ руски суб.

"Най-добър комедиен сериал на годината" / 2015  Flutter  Честито на екипа! bouquet

Последна редакция: ср, 13 яну 2016, 15:40 от неЖност

# 156
Информация от рускините:

Нова актриса се присъединява към Статуса  Whistling  Значи финал на сериалчето скоро няма да има Crazy

Еда Аккая ще изпълнява ролята на Джанан. Дали пък няма да е кандидат-гадже на Мурат? Crazy

Още една Еда ooooh!  Не ми харесват жени с това име Naughty  Мерве също Mr. Green

Последна редакция: ср, 13 яну 2016, 15:44 от неЖност

# 157
Кой взима наградата? Mr. Green

Сарде, много е хубав мъж ти Crazy Flutter Машалла Heart Eyes

# 158
Таз година награда за най-добро комедийно дизи, догодина награда за най-добър актьор му пожелавам на моя аслан . Талантливо ми е момчето и знам, че още много роли ще изиграе преди да се пенсионира и стане фермер в Адана.Честито и на Дребосъчка и Берк.

# 159

дали ще бъде преведен и на български ?

# 160
  • Разград

# 161
Таз година награда за най-добро комедийно дизи, догодина награда за най-добър актьор му пожелавам на моя аслан. Талантливо ми е момчето и знам, че още много роли ще изиграе преди да се пенсионира и стане фермер в Адана. Честито и на Дребосъчка и Берк.
Сарде, първото ти изречение досущ Татово Joy Hug 
Спор за таланта на Памир - няма Peace  Аферин!  Flutter

~~~

Рускините са написали, че тази награда на Статуса им е връчена на благотворителна вечер в "Защита на живота без прегради/ограничения/бариери"  Peace

# 162
  • Разград

# 163
Моят кифльо Laughing

Берк на сета

Феновете са полудели  Laughing

Колкото и да ми е хубава Синем, все повече ми заприличва на Ирина Тенчева, която не мога да понасям ooooh!

# 164
  • Разград

Общи условия

Активация на акаунт