СЕДМИ клас - 3

• 82 552
  • 773
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
Syn, тя и моята уж беше наясно с всичко, но в последния момент пренареди паралелките.  Peace

# 301
  • I want it all and I want it now.
Дано.  Peace
С брат и не се притеснявах толкова  Wink
Голям инат е и много тежко преживява всичко.

Имат за другата седмица да научат „Българският език“.

# 302
  • най-шареното място
Много трудно изчитам всичко в темата... чак се чувствам в безвремие като ви чета.
Дано всичко си дойде по местата безпроблемно!
И аз си мисля, че дете, което знае какво иска спокойно може да иска само една паралелка. Както и че това не е най-оптималният старт на подготовката му. Но няма какво да се направи освен да се чака по този въпрос. И аз знам за пренареждания точно преди подаване на желанията.

Идея нямам докъде са с произведенията, но освен На прощаване не съм чула да им искат друго наизуст. Не знам дали да не намеква да прочете по 20-тина пъти стихотворенията дето ги спрягахте като пожелателни юни миналата година... като ги намеря де.

# 303
  • у дома

Аз събота и неделя също я контролирам да учи.

Аз също го контролирам-признавам си-даже не събота и неделя,а всекидневно  Twisted Evil-то и затова тази година успеха му е такъв,други години първия срок все има по нещо 5 - време да уча с него нямам обаче никакво,но задавам въпроси или докато готвя и аз давам от тестовете на Педагог,те нали са повечето по уроци и преценявам положението  PeaceОбаче като знае,че ще го проверявам си учи съвестно,та да му се махна бързо от главата  Joy Joy Joy

# 304
И моята девойка ми лази по нервите.Имитира учене и все си пее.Последно беше решила химия в НПМГ,но не се класира за втория кръг и аз намекнах, че това е знак, че не е за там.Тя обаче е самоуверена и не се отказва, ама да чете-хич."Ако не стане с химия, тогава -физика, но аз си знам,че ще се справя".При това на пробните по математика и БЕЛ е под 5.00.Така че аз започнах да се оглеждам за по-скромни училища.

# 305
В НПМГ  и на 3 класиране има свободни места в физиката.  Peace

# 306
  • нейде там, където ....
В НПМГ  и на 3 класиране има свободни места в физиката.  Peace

Последно паралелката по физика в НПМГ се запълни на второ класиране.  Peace

# 307
Да, грешка  Peace
 Миналата година не е имало, но предишни оставаха свободни.

# 308
Здравейте, момичета!
Отдавна не съм писала, но имах леки сътресения в личен план, които са преодолени успешно вече.

Какви са впечатленията ви от пробните в Междучасие? И по-точно математиката. Оценяването е по някаква странна скала. Не може 70 точки да са 5,20. А задачите не ми се струва да са с по-висока трудност. По БЕЛ скалата е ок - като тази от миналата година на НВО.

# 309
  • Бургас
за сведение на  Бургаските мами - в ПМГ ще има пробен по БЕЛ па 26 март, също ще има състезание по математика на 27 февруари, което за 7 клас са обявили че ще е по формата на НВО

# 310
Успех на всички дечица !

# 311
  • България, София
Какви са впечатленията ви от пробните в Междучасие? И по-точно математиката. Оценяването е по някаква странна скала. Не може 70 точки да са 5,20. А задачите не ми се струва да са с по-висока трудност. По БЕЛ скалата е ок - като тази от миналата година на НВО.

Скалата по БЕЛ я хванах при 16т. за тройка - така ли беше миналата година?
През 2013 беше 18т., а през 2014 - 20 (ако не бъркам). Миналата година не ги проследих.

А относно математиката, Симеонов прави оценяване, различно за всеки изпит, в зависмост от трудността.
Не можах да хвана зависимост. Изпитите ги водят доста по-трудни от реалните на НВО.

# 312
  • Бургас
Здравейте  bouquet
Аз да ви кажа попаднах в една много особена ситуация с моя син. Има-няма 4 месеца преди матурите се налага да преместим М. в училище в друг град. Както и преди съм споменавала, той се занимава с футбол и сега на полусезона премина в школа от друг град и съответно ще местим и училището. Много ми е напрегнато и притеснено, защото аз си държа и на образованието освен спорта и няма да го записвам в спортно училище. Дано бързо се адаптира към новата среда, да няма голямо разминаване с материала и бързо да навакса, ако има пропуснато. Тъкмо беше започнал да ходи на частни уроци тук в Бургас, а сега ще трябва да намеря учител поне по математика в новия град. Първия срок завърши с общ успех 5,44, моля се за годишен поне да не падне под 5.

Той замина с голямо желание и хъс за успехи, дано всичко е наред и се справи с предизвикателствата. Иначе сам си изнамери в интернет паралелката, за която щеше и тук да се бори /компютърни мрежи/и в новия град, само че в Бургас беше в Гимназия по механотехника, а в новия град е в гимназия по електроника.

Възхищавам се на децата ви, които учат с голямо желание /или постигат отлични резултати и без много учене Wink/

Irinka, направо ме шашна и мен с това описание на у-ще "Кирил и Методий"...... моят М. учи в "Братя Миладинови", доволна съм от училището.

За пробните изпити по математика  госпожата ги накара да си платят предварително и четирите изпита и сега нашите ще изгорят, тъй като няма да го има.

# 313
  • столицата
А някой има ли пробния от СМГ? Бихте ли го качили в пощата? Знам,че изпитите на СМГ се водят от най-трудните.

# 314
  • София
Намерих ценни сайтове в темата, благодаря Simple Smile Ще следя.

Общи условия

Активация на акаунт