СЕДМИ клас - 3

• 82 637
  • 773
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
излязоха резултатите от нашия първи пробен изпит по МАТ, моят младеж има 82т., това каква оценка е горе-долу, добре ли е като за първи опит

Зависи къде се намира сред останалите. Иначе резултатът сам по себе си не говори нищо.  Peace

# 136
  • най-шареното място
Да, оценката е без значение защото не с нея се класира с преднината пред мнозинството /и конкуренцията за желаната паралелка/, която тя изразява. За мен лично, докато няма данни за другите резултати и децата гонят 100т. за сигурност, през януари 82 е чудесно представяне.

# 137
  • Sofia
Имате ли представа каква е степента на сложност на последния ПИ по БЕЛ в Междучасие? Синът ми се яви там и като цяло съм доволна от резултата му, но все пак ми се ще да знам, дали пък не е бил много лесен?  newsm78

# 138
  • Пловдив
mi6eto, в Междучасие миналите години даваха статистики, предполагам и сега е така и може да се ориентираш къде се намира детето ти сред останалите.

ом, ако на този пробен изпит са се явили примерно 100 деца и 90 от тях имат над 82 т., този резултат не е добър. Ако от 100 деца, 90 имат резултата под 82 т., резултатът е добър. Това имах предвид.  Peace

# 139
  • Sofia
Благодаря, dundi73, но единствената статистика която имам е - колко процента от явилите се деца имат по-нисък резултат от него. Да, ама ако условно всички останали имат с по 1-2 точки по-малко от него..? Не мога да си нарисувам някаква по-обща картинка, за да преценя къде сме. Маже би ще звънна да попитам в Междучасие за още статистика.

# 140
  • Бургас
излязоха резултатите от нашия първи пробен изпит по МАТ, моят младеж има 82т., това каква оценка е горе-долу, добре ли е като за първи опит

Зависи къде се намира сред останалите. Иначе резултатът сам по себе си не говори нищо.  Peace
ами ето малко статистика - от явили се общо около 460  деца, нашият резултат от 82г. е някъде около  80 то място, за мен е приличен за първи опит, но младежът не е доволен от 5.20, мислеше, че около 5.50 ще има на такива лесни за него задачи

# 141
  • България, София
Благодаря, dundi73, но единствената статистика която имам е - колко процента от явилите се деца имат по-нисък резултат от него. ....   Маже би ще звънна да попитам в Междучасие за още статистика.
Не дават повече информация. Освен % на по-слабите резултати, дават и средния успех на явилите се. Броят деца е тайна.

# 142
  • Пловдив
Еми това е достатъчно. Щом има процент на по-ниски резултати и средна оценка от изпита.

asya02, така представено резултатът е добър. Сега трябва да си вземе обратно работа и да види къде са му грешките. Може да е пренесъл грешно отговор, може в бързината да е сгрешил елементарна сметка. Случва се. Както и дали достатъчно добре е разписал задачите от втори модул. Нали затова са ПИ, за да се изчистят тези неща овреме.  Peace

# 143
  • най-шареното място

ом, ако на този пробен изпит са се явили примерно 100 деца и 90 от тях имат над 82 т., този резултат не е добър. Ако от 100 деца, 90 имат резултата под 82 т., резултатът е добър. Това имах предвид.  Peace
Разбрах какво имаш предвид, но има и друг момент - че много деца сега набират скорост в подоготовката, знанията и техниката тепърва ще си идват на мястото, а изпитите са далече.
Та за мен е добър без сравнение към момента - това писах.

Vimares, това ти стига засега. Точно така се отчитат и шансовете в същинския изпит. Идеалният вариант е тази статистика плюс броя, но колкото - толкова.

# 144
  • I want it all and I want it now.
Супер си е резултата  bouquet
Браво на детето. Peace

# 145
  • дядовата ръкавичка
А, дали някой може да публикува ПИ от Междучасие. Като цяло, ще бъда благодарна ако  качвате пробни изпити в пощата или ФБ. Аз също ще публикувам ПИ от школата, която посещава детето ми, но те са чак през февруари.

# 146
  • България, София
Vimares, това ти стига засега.

За мен има значение броя деца или поне порядъка.
Има разлика между извадка от 20 и от 120.

# 147
  • Sofia
Аз имам ПИ по БЕЛ -Междучасие, но нямам достъп до пощата  за да я кача Sad.
Отдавна следя темата, но не съм била активна в нея. Не съм сигурна - дали вече отговарям на условията за получаване на достъп - писала съм в две последователни теми, но не активно!

Vimares, освен броя на явилите се, за мен би била полезна статистика, напр. между 4,00-4,49 - 10%, между 4,50 - 4,99 - ... %. Не мисля че е сложно, но пък ще даде по-ясна картина. 

Последна редакция: пт, 22 яну 2016, 11:30 от mi6eto

# 148
  • София
Не съм била свидетел школа да даде по-лесен ПИ от реалните НВО. Освен това имайте предвид, че на ПИ ходят децата на мотивирани родители, т.е. децата са подготвени за изита. На НВО отиват всички, като доста голяма част от тях не са се готвили и едва са вързали 3 или 4 в училище.
Зависи къде се целите, но като цяло над 5 на ПИ е перфектен резултат.

# 149
И аз го имам. Ако mi6eto не успее да го качи, ще опитам аз, въпреки че ще го снимам с телефон и не гарантирам за качеството. Но това може да стане утре, че днес съм на работа.

Общи условия

Активация на акаунт