EDDIE REDMAYNE, или началото на наградния сезон за 30-годишните в киното

• 75 435
  • 753
  •   1
Отговори
# 15
  • В Космоса
Жалко! Sad

# 16
Джо, поздравления за темата bouquet Чудесна е!

С Еди се познаваме отскоро и съм гледала само четири филма и половина (половината е от Мерилин). Ще има какво да гледам в тази тема, което ме радва, защото го харесвам като актьор.

# 17
Благодаря за поканата да се включа в темата. Simple Smile
Заради Еди си реактивирах акаунта тук. Simple Smile
Почти всичко съм изгледала. Останалото, като Юпитер например, няма и да го гледам.
Подпис: верен Еди фен  Heart Eyes

# 18
Аз докато съм спала, вие и нова тема пуснали, и Глобуси раздали!

Еди категорично отказах да го гледам като Хокинг, не исках да си "развалям" образа на Бенедикт. Но тези дни изгледах The Danish Girl и много харесах филма и Еди в ролята. Нежна, красива мома му се получи, без много усилие. Laughing
Не ми е любимец, но с любопитство ще го изследвам.

# 19
  • срещу двата комина :)))
я да покажа красив Майкъл с Кейт от снощи  Heart Eyes

# 20
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мислех да ви се скарам какво е това да слагате Фас, а не човекът с награда от снощи, но видях за Бауи и ми мина мерака сама да търся снимки Confused. Честито на Гаел де, заслужена награда.

Добре дошла, Солей, много се радвам, че намина при нас, още повече ще се радвам да се задържиш Hug

# 21
Аз пък нося Хидълс и Хю Лори.
Tom Hiddleston speaks onstage during The Night Manager panel as part of the AMC Networks portion of This is Cable 2016 Television Critics Association Winter Tour at Langham Hotel on January 8, 2016 in Pasadena, California.

И официална снимка на актьорите в сериала.

# 22
Да сложим все пак отличения представител на поколението Heart Eyes
*на червения килим

*на подиума с наградата

*след награждаването

# 23
И още един награден в подходящия възрастов диапазон   Flutter  Heart Eyes

# 24
Гослинг се появи на церемонията само за цвят, но ще го покажа и него.

А тези са от American Film Institute Awards от петък 8 януари.

И последно на 6 януари е присъствал на откиването на звездата на Стийв Карел на холивудската Алея на славата.

# 25
Еди все пак е бил с Хана- не на церемонията, но на афтърпартито

Смокингът му е на точки, не забелязах снощи Laughing, а на Хана не и личи още коремче Heart Eyes

И с Бри на сцената

Жарвето не пропусна да го клъвне, както и предполагах Joy

# 26
Ти остaви кълвaнето, кaкъв поглед му метнa, голям идиот. Joy

# 27
Да, да, аз основно погледа броя за кълване, чак се върна обратно да огледа по-добре Joy Голям смях Laughing

А Еди горкият е закъснял за наградите, ето ги на летището с Хана, бързащи и обградени от папараци. Честно казано, хич не им завиждам, егарти тормоза.

# 28
  • Once there was a Hushpuppy...
И аз изгледах вече Датското момиче Peace
Още ми е едно объркано и в същото време си мисля за силата на едно простичко желание.
Мисля си как някой може до такава степен да се отдаде или предаде на разкъсващо го от вътре чувство, желание, че да рискува живота си. Иска се кураж, иска се и голяма вътрешна борба в неговия случай. Тази мечта да осмисля дните и нощите му....Има я и дозата лудост, но колко!? Всеки зрител сам за себе си определя Peace
За мой най-голям ужас филма започна с моя най-голям кошмар, да видя как жена си ляга с Еди... ConfusedНоо, после постепенно изключих за неговата външност и започнах да гледам със съвсем други очи на героят му. Силно е малко казано, че съм впечатлена от играта му с очи, маниерите, които пресъздаде и движенията. Доста сложен образ.

Мислех си и нещо друго. Никога, ама никога не бих могла да бъда заблудена, че той всъщност е жена. Без значение с колко грим е, как е облечен или как ходи. А, в главата на човек, като Ейнар, въобще в неговите възприятия тази на вид малка заблуда е възможна мисия. Сякаш едната смяна на пола беше най-важното, съкровеното, нещото, което щеше да го направи жена. А, това как го възприемат околните нямаше особено значение. Да, може би хората в онова време по-лесно са се заблуждавали, но ние сегашните поколения, които се сблъскваме с подобни хора сме мнителни и виждаме детайли. Детайли, които не могат да бъдат скрити от очите на хората с грим. Имам предвид голямата китка на ръката му, едрите кости и въпреки всичко мъжките черти на лицето. А, за мен Еди е най-малко възможно мъжествен от да речем до сегашните титуляри.

Връщам се към ролята. Ами, сякаш е правена за него. Така добре да му пасват подобни роли, необичайни герои, трудни като цяло персонажи за изиграване. Не мога да си го представя в екшън на пример Rolling Eyes
Аз съм удивена от смелостта му, от заснемането на голите сцени, от тънката и фина работа по представянето на този така дълбоко вглъбен в мечтата си герой. Накара ме да изпитам много чувства едновременно на съжаление и съпричастност.Бая рев му ударих.... Ако, кажа - перфектен за Еди в този филм ще е малко Peace
Алисия също много ми хареса. Въобще всичко във филма.

Последна редакция: пн, 11 яну 2016, 21:05 от Hushpuppy

# 29
Извинявам се за нахлуването в темата, но къде сте гледали The Danish girl? Не го открих в замунда, а и по кината не го дават.  newsm78 Не съм гледала много неща с Еди, но определено го харесвам и смятам да наваксам.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт