EDDIE REDMAYNE, или началото на наградния сезон за 30-годишните в киното

• 75 442
  • 753
  •   1
Отговори
# 735
  • вятър в маслините, вятър над хребета
 Tired

Упражнението на Франко по Стайнбек май ще да е гледаемо, но аз лично не смея да възлагам големи надежди
http://variety.com/2016/film/reviews/in-dubious-battle-review-ve … ranco-1201850273/
 hahaha hahaha hahaha
At Cannes in 2013, as the audience sat dying through Franco’s “As I Lay Dying,” I tried to relieve the tedium by glancing to my left, and saw that half the people there were asleep.

# 736
Tired

Упражнението на Франко по Стайнбек май ще да е гледаемо, но аз лично не смея да възлагам големи надежди
http://variety.com/2016/film/reviews/in-dubious-battle-review-ve … ranco-1201850273/

Не вярвам докато не видя, че самата книга е тегава, като добавим и Франко, не знам, не знам.

GQ за Харди днес:

Here’s Why Tom Hardy is Already a Style Legend

# 737
На мен не ми е тегава, но аз имам силно развита поносимост към Стайнбек Laughing
Виж, Фокнъровите текстове си бяха трудни за филмиране и беше логично да се провали с тях. Можеше обаче не така гръмко Mr. Green.

# 738
Всичко Стайнбеково съм чела на един дъх, но с тази книга борбата беше неравна. Laughing

# 739
Понеже днес е ден на Том, поздравче от мен Heart Eyes

# 740
  • Once there was a Hushpuppy...
Понеже днес е ден на Том, поздравче от мен Heart Eyes

Прекрасен! Heart Eyes

# 741
Да изгласувам и аз най-накрая.
В началото на темата мислех да гласувам за ролята на Мариус от Клетниците, много уважавам актьори, които могат и да пеят. Най-вече защото аз не мога една вярна нота да изкарам и пеенето ми е малко като вълшебство - тези с дарбата пеят, пък ние мъгълите слушаме. Simple Smile А когато се случи някой да хем да играе, хем да пее наистина талатливо, рязко се изпълвам с възхищение.
После реших, че ще гласувам за Стивън от Птичата песен. Трагедия връз драма, че и още отгоре, изпълнението на Еди не оставя сухи очи и къса сърца на малки парченца. Викам си, ей това е ролята!
Обаче сега като се замисля от всичките роли, в които го гледах в последните месеци единствено тази на Еди от Hick някак си остана с мен. То не че имаше някой читав в този филм, но Еди беше най-сбъркан от всички - сакат физически и душевно. И Редмейн успя да изиграе ролята великолепно, беше жал за него и в същото време се страхувах от него и го мразех. Единствено с тази си роля успя да ме накара да изпитвам толкова много и противоречиви чувства към героя. Затова гласувам за Еди.

# 742
Джоузеф отново си упражнява певческите способности, този път си е харесал Уитни Хюстън

Нещо не ме радва напоследък, станал е хем насилено позитивен, хем самодоволен. Дано да е период само Tired

# 743
  • София
А този опит на Еди да интерпретира Одри Хепбърн и ролята й на Холи Голайтли от "Закуска в Тифани", виждали ли сте го?  Grinning

/Това е част от поредицата Casting Call, където актьори интерпретират класически роли. Има някои доста забавни неща./
http://video.wmagazine.com/series/casting-call

# 744
Лея, с теб сме на една вълна днес Laughing. Преди няколко часа пуснах същото клипче във фейсбук Heart Eyes.

# 745
  • София
Джо, това е то, даваш с предимство готините неща във Фейсбук, вместо тук в темата на момчето!  Laughing  Hug

# 746
Виновна Blush Laughing

п.п. ти нали гласува, че утре ще затваряме темата?

# 747
  • София
О, да, още в началалните страници като беше темата - за Birdsong.  Peace

# 748
  • София
Размазваща победа за Датското момиче, перфектно.  bowuu

# 749
  • в морето до колене
Току що гледах закриването на фестивала в Торонто.
Както знаете, там големите награди са на публиката.
И две от тях се печелят от филми с участието на наши титуляри:

People's Choice Award, Midnight Madness Winner    - Free Fire
People's Choice Award    - La La Land

Също както знаете, фестивалът в Торонто е един от най-сериозните Оскар-индикатори през последните години.
За десет години от 2006 до 2015 вкл. само три от победителите в Торонто не са били номинирани за най-добър филм.
От номинираните седем - три спечелиха Оскара.

Общи условия

Активация на акаунт