Месечни помощи за дете /детски надбавки/-инфо,документи,въпроси-10

• 153 810
  • 758
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Сумите от болничните, това което сме получили, а не базата от която е изчислено нали?
 В таблицата за брутен доход да нанасям ли болничните или само се дописват отдолу в обещетения, като обща сума?

Последна редакция: вт, 28 юни 2016, 17:42 от veni_tn

# 436
Сумите от болничните, това което сме получили, а не базата от която е изчислено нали?
 В таблицата за брутен доход да нанасям ли болничните или само се дописват отдолу в обещетения, като обща сума?
Това което си получила, дс нанасяш и в таблицата и отдолу

# 437
  • Europe
Някой може ли да даде линк към образец на новата молба-декларация за месечните детски надбавки. По телефона ми казаха днес от социалната служба, да търся в Интернет. Имало нова, актуална декларация и трябвало да внимавам да не изтегля старата, че щели да ме карат на ново да я попълвам там.

Търсих на първа страница, както и тук из темата, но не откривам нова.

Последна редакция: чт, 30 юни 2016, 13:58 от aleina

# 438
  • Sliven, Bulgaria
Някой може ли да даде линк към образец на новата молба-декларация за месечните детски надбавки. По телефона ми казаха днес от социалната служба, да търся в Интернет. Имало нова, актуална декларация и трябвало да внимавам да не изтегля старата, че щели да ме карат на ново да я попълвам там.

http://www.asp.government.bg/ASP_Client/ClientServlet?cmd=add_co … d=20&selid=20

# 439
  • Пловдив

Заявления - декларации за получаване на помощи по ЗСПД
номер 5
http://www.asp.government.bg/ASP_Client/ClientServlet?cmd=add_co … d=20&selid=20

# 440
  • Europe
Изключително съм ви благодарна.

Изтеглих я, но отгоре в ляво виждам, че пише че е от октомври 2015 г.  newsm78
Дали няма по-нова, защото днес специално ме предупредиха, че има съвсем нова да внимавам какво тегля.

Има ли някой, на който тази да са му я приели в близките дни?

# 441
  • Sliven, Bulgaria
Изключително съм ви благодарна.

Изтеглих я, но отгоре в ляво виждам, че пише че е от октомври 2015 г.  newsm78
Дали няма по-нова, защото днес специално ме предупредиха, че има съвсем нова да внимавам какво тегля.

Има ли някой, на който тази да са му я приели в близките дни?

Тази е най-новата Simple Smile

# 442
  • Europe
Много благодаря!  Hug

# 443
Ако фирмата в която работя фалира как ще си взема бележка за доходите??

# 444
  • Русе
Ако фирмата в която работя фалира как ще си взема бележка за доходите??

От НАП

# 445
Здравейте, и аз с питанка -обезщетението за безработица влиза ли в дохода за детски надбавки? сумата от банковото извлечение ли си нанасям или трябва да търся някаква бележка от НОИ?

# 446
  • София-Младост
Здравейте, и аз с питанка -обезщетението за безработица влиза ли в дохода за детски надбавки? сумата от банковото извлечение ли си нанасям или трябва да търся някаква бележка от НОИ?
Да, влиза. Гледате си сумите от банковото извлечение, не се представят бележки.

# 447
Ала-Бала , Благодаря! Ако подавам сега през август, а последните ми доходи от работодател са били през окт.-ноемв. 2015г. бележката от този работодател с августовска дата ли трябва да е ...чудя се, нали е за стар период .(вече не работя там)?

# 448
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Може и със стара дата.Не е нужно да е от август.

# 449
Много ви благодаря! А този бивш работодател длъжен ли е да ми издаде такава бележка в смисъл не може да откаже нали? ( ако се ослушва с друг документ от НОИ/НАП разпечатка става ли? )

Общи условия

Активация на акаунт