Месечни помощи за дете /детски надбавки/-инфо,документи,въпроси-10

• 153 542
  • 758
  •   1
Отговори
# 600
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Трябват ти бележки и от двете местоработи.За месеците на БТ не вземаш бележка, но ги включваш в дохода.

# 601
  • София-Младост
Имам и аз въпросче за детските...относно бележките за доходите за последните 12 м. - работила съм на 2 места + 4 месеца на борсата. Това означава ли, че трябва да ходя и до старото си работно място и да им искам бележка за доходите или е достатъчно само от сегашното място? А относно 4-те месеца на борсата, предполагам те автоматично си взимат информация и не е необходимо аз да ходя за някаква бележка...
Бележка от БТ не се взима, ако сте получавали обезщетение ще си го впишете.
Удостоверение и от двамата работодатели обаче ви трябва, щом за предходните 12 месеца сте получавали заплата от две места.

# 602
Трябва ли да се подава в социалните бележка, че дъщеря ми е ученик във втори клас и до кога е срока? Документи подавам ноември.
Благодаря!

# 603
  • Пловдив
Трябва ли да се подава в социалните бележка, че дъщеря ми е ученик във втори клас и до кога е срока? Документи подавам ноември.
Благодаря!

до 31 ви октомври трябва да занесеш бележката в социалните

# 604
ellie18, в НАП (по местоживеене) могат да ти издадат справката за целия период, без значение броя работни места. Става на момента, срещу лична карта, ако не се лъжа (това за картата Simple Smile).

# 605
   Здравейте мами,
Моето питане е: Като съм подала документи този месец (септември), кога ще имам превод? И за септември ще взема ли нещо, или се брои от следващият.. За пръв път ще взимам, за това питам..
 Благодаря предварително!
Спорна седмица Ви желая Simple Smile

# 606
  • София-Младост
  Здравейте мами,
Моето питане е: Като съм подала документи този месец (септември), кога ще имам превод? И за септември ще взема ли нещо, или се брои от следващият.. За пръв път ще взимам, за това питам..
 Благодаря предварително!
За септември ще получите през октомври.

# 607
  Здравейте мами,
 Благодаря предварително!
За септември ще получите през октомври.
Благодаря за бързият отговор..  bouquet

# 608
Здравейте! Дъщеря ми тази година ще е 3-та група.  Ще представя бележка от градината...
Може ли да ме информирате за деца 3-та и 4-та група в градината, докога е срокът за представяне на тази бележка? За учениците след първи клас мисля, че е до края на октомври, но за децата в предучилищни групи не зная. Предварително благодаря!

# 609
Здравейте! Дъщеря ми тази година ще е 3-та група.  Ще представя бележка от градината...
Може ли да ме информирате за деца 3-та и 4-та група в градината, докога е срокът за представяне на тази бележка? За учениците след първи клас мисля, че е до края на октомври, но за децата в предучилищни групи не зная. Предварително благодаря!
До края на октомври е и за предучилищните групи, класове.  Hug

# 610
Искам да попитам дават ли ви входящ номер като занесете бележка от училището, че детето е записано и посещава училище ?

# 611
  • на последния етаж
Искам да попитам дават ли ви входящ номер като занесете бележка от училището, че детето е записано и посещава училище ?
Да.

# 612
Искам да попитам,тези бележки които дават за предучилищна,до кога е срока за внасяне,казаха ми,че до края на месеца е бил,така ли е?

# 613
  • София-Младост
Искам да попитам,тези бележки които дават за предучилищна,до кога е срока за внасяне,казаха ми,че до
31.10.2016

Последна редакция: вт, 27 сеп 2016, 10:00 от Ала-Бала

# 614
Искам да попитам,тези бележки които дават за предучилищна,до кога е срока за внасяне,казаха ми,че до края на месеца е бил,така ли е?
Края на месец октомври.

Общи условия

Активация на акаунт