СЛИВЕН - 48

• 79 050
  • 202
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте,
В Сливен има ли място, подходящо да се кара за много начинаещ шофьор? Имам предвид да няма движение като голям паркинг, по-пусто място?

Преди години караха на летище Бършен, не зная дали сега има свободен достъп до него

# 196
Здравейте,
В Сливен има ли място, подходящо да се кара за много начинаещ шофьор? Имам предвид да няма движение като голям паркинг, по-пусто място?

Преди години караха на летище Бършен, не зная дали сега има свободен достъп до него

Да, летището беше идеално за целта. Но вече не пускат там, забранено е да се влиза.😏

# 197
Препоръки за заведения за хранене, кафенета, сладкарници, пекарни  в центъра и изобщо какво да посетим и видим в Сливен за 2 дена ?
Благодаря !

# 198
Препоръки за заведения за хранене, кафенета, сладкарници, пекарни  в центъра и изобщо какво да посетим и видим в Сливен за 2 дена ?
Благодаря !
Пицария Венеция🙂

# 199
  • При елфите ...
Благодаря !
Суши бар "Guest"

https://www.facebook.com/sushibarguest

# 200
Благодаря !

Зависи какви заведения харесвате. Мога да препоръчам много неугледно, където готвят страхотно 😃

# 201
  • София

Пекарна Двата Аслана... емблематична за Сливен... Преживяла Турското, Царското, Фашисткото, Комунистическото, предстои и Демократичното да преживее... живот и здраве...

# 202
Вечерях ме в "Маки" на главната, закусихме в Пекарна "С квас е !" чудни мекици с квас, соленки с пармезан и канелено руло, пихме кафе с кадаиф и трилече с шамфъстък в "Swets" - турското кафене и си пазарихме млечни и месни продукти от фермерския пазар в Градската градина. Прескочихме и до Еко-селище Медвен на изложението на килими и до водопада. Оставяме си още неща за слдващият път !

Общи условия

Активация на акаунт