Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 47

• 65 898
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
  • Майничка
Pep_si, честито на патерица! От здраве и късмет да се не отървеш! bouquet

Малко кътчета за четене от мен / http://cocooners.fr/idee-deco-installer-un-coin-detente-aux-abor … s-dune-fenetre-2/

Вдигнала съм мерника на един стар шкаф за обувки, който без крачета и с възглавници отгоре става идеална библиотечка-пейка. Хем е от як масив, та и за полягване ще става.

# 226
  • Перник
...

Интересен под, който аз не бих си причинила Simple Smile

Но пък е много красив. И таванът ми хареса, и целият интериор всъщност.

# 227
gargamela, дай да го видим този шкаф. Аз нещо не мога да си подредя обувките като хората .... и чантите.

На ymemansi сте и дали всички съвети - накуп и вариант 3. Ако ТМ не му се занимава - заеми се ти. Събери оферти, виж колко ще струва, говорете, изберете и действайте.

Съпружка, ............бебенце ли?
ehopepi,
Скрит текст:
ние сме с две кучета в апартамента (и нашето едното е прибрано), въпрос на организация за разходките. В приютите има по-възрастни кучета, които нямат нужда от толкова интензивни разходки и са много благодарни после.

Ехопепи, и Мимето е прибрана, живее в апартамент 12-13 години, гледана е като принцеса, гледам понася и този живот.  Mr. Green

Стефчо,
Скрит текст:
след всичките хормони и инвитро процедури забременях само визуално.  :whistle

# 228
  • Варна
Проблемът ми е, че на мъжа ми не му се занимава въобще. И така да си остане няма да му пречи.
Това е проблем на всички ни май. Не се притеснявай. Добре, че сме ние жените да им красим живота на мъжете, не само с нас самите, а и с домовете ни. Някъде бях прочела, че къщата си е къща, докато не влезе жената в нея. Тогава става дом. Така, че хвайщай се сама и организирай нещата, пък съпружието го заставяй да действа. После ще го оцени.  Wink

Съпружка, пожелавам ви визуализацията да се материализира тази година.  Hug

# 229

Съпружка, пожелавам ви визуализацията да се материализира тази година.  Hug

Благодаря!  Hug

# 230
  • Майничка
http://mebeli-krasi-m.zona.bg/product/26295/%D0%A8%D0%BA%D0%B0%D … D1%81%D0%B8%D0%B2
Нещо подобно е шкафът, само че двойните врати са плъзгащи, височината му е такава с крачетата, няма декорации по вратите и не е чамов, защото тежи колкото си иска. Правен е преди 40г. Срам ме е да снимам, че е заринат отгоре с кутии с обувки и шапки,шалове и ръкавици. Аз държа вътре само обувки с кутии, но се събират 10-на, не повече.

# 231
  • Варна
Попаднах на един семпъл визуализатор на kronoswiss, възможно е и да го знаете, но за мен е нов Simple Smile

# 232
  • Варна
Някой търсеше майстор за изработка на мебели мдф лак, подобни на Lago и се сетих за shadowman от много време пише във форума, основно в темата за кухните, а преди това и във форума направи сам, мисля доста от съфорумките са правили неща при него.

# 233
Doris, визуализатора е много инересен и забавен ! Май няма възможност да се работи с него по собствена снимка, а само със зададените? И все пак много добре може да се ориентира човек в цветовото съотношение!

# 234
Аз държа вътре само обувки с кутии, но се събират 10-на, не повече.

Аз за обувки в кутии място имам, ама тези сезонните сложа ли ги в кутия ги забравям като Шарки, имам шкаф за обувки, който е пълен, а ботуши примерно нямам или поне не се сещам къде да сложа.  Thinking

# 235
  • Майничка
Ние държим по 2-3 чифта, които носим ежедневно, на открита поставка в коридора. Далеч от очите - далеч от акъла, било то и в шкаф. Други сезонни /официални, маратонки, апрески, резервни боти/ са пак в коридора, в/върху шкафа или на полицата за шапки /пак в кутии, в момента там са 25 броя, до тавана/. Извънсезонните са на тавана, купила съм един промишлен стелаж и само чакам да дойде зимната ваканция, да го монтираме с голямата щерка и да ги наредим. На предпоследен етаж сме, така че разходката догоре не ми е проблем.
Преди държах всичко на рафтове на остъклен балкон - от едната страна обувки, от другата - книги, но сега и двете страни са заети с кашони с книги, по-гот е да се ровиш в тях, отколкото в обувки. Laughing
А таванът ще е следващият ми летен проект - ще го направя на дрешнико-обувник със стелажи и закачалки, само трябва да разкарам боклуците и запасите, които 2 поколения са трупали. Стоят даже 2бр. изядени от молци войнишки шинели на леля ми - тя е лекар, т.е., запасняк, само дето е на 85г., обаче не си ги дава - водели й се. Цял чеизен сандък има, пълен с изкуствени кожички от типа на буланата - що уплътнения за врати и прозорци съм изшила от тях - нямат свършване, топове "дефицитни" платове, вече даже не мога да стигна до тях, че отгоре се трупат развалени прахосмукачки, стари шевни машини, "дефицитни" навремето грамадни саксии от вече уморени фикуси /с все пръст/ - красота. Сигурно и ценни неща има, археологическите разкопки ще покажат. Laughing

# 236
  • София
Гаргамела, започнах да кихам само от описанието Rolling Eyes.

Аз със шкафа за обувки от ИКЕА се родих (моят вече не се продава, но пъ вижте какви идеи намерих за  ботуши с други средства:
)

# 237
  • София
Някой търсеше майстор за изработка на мебели мдф лак, подобни на Lago и се сетих за shadowman от много време пише във форума, основно в темата за кухните, а преди това и във форума направи сам, мисля доста от съфорумките са правили неща при него.

Аз питах и още се интересувам. мерси много, ще проверя Simple Smile.

# 238
Здравейте,
вчера се порових в старите теми за предложения за маси и направо се влюбих в тази маса:

http://i.ebayimg.com/00/s/MTA3MVgxNjAw/z/G6kAAOSwd4tT-JrT/$_57.JPG

обаче понеже ми трябва разтегателна харесах много и тези модели:
http://www.infabbrica.com/en/living-room/tables/wood-tables/2309 … -in-ash-wood.html

http://ibdesign.eu/index.php?option=com_content&view=article … d=61&Itemid=4

Последният се произвежда в България доколкото видях и да кажем, че прежаля плота да не прилича много на първата снимка, то май като гледам е ограничено до 140 см + 70 удължение, общо 210 см, което ми е малко.

Т.е. иска ми се да е като плота на първата, разтягането на втората и да я поръчам в България  Embarassed.
Мислите ли че имам шанс или много искам  newsm78. Ако някой се сеща за подходяща фирма ще съм ви много благодарна  bouquet

# 239
Гаргамела, започнах да кихам само от описанието Rolling Eyes.

Аз със шкафа за обувки от ИКЕА се родих (моят вече не се продава, но пъ вижте какви идеи намерих за  ботуши с други средства:
сърцето ме заболя от тая вандалщина.

Общи условия

Активация на акаунт