Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 47

• 64 600
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
Аз залагам на Ха унд Ем. Mr. Green

# 346
  • Варна
Страхотна спалня Блу, и буланката много хубаво стои ...Не изневери на себе си и си сложи еленчета  Simple Smile
Тези ли завеси чакаше-сивите ? Много са хубави .

Хайде, агентурата на интериорните списания да не се скатава, апартамента на Блу заслужава корица !

# 347
  • Варна
Блу, спалнята е супер. Цветът на стените е прекрасен особено в съчетание с белите первази и корнизи. И след вашата спалня, стаята на тийна ми се стори недовършена - без завършващи елементи на гардероба и без корнизи на тавана. А то реално и вкъщи е така. Явно стаите не трябва да се гледат една след друга.  Mr. Green
И аз мисля, че апартаментът на Блу заслужава участие в списание.

# 348
  • На брега
Блу, невероятно е! Не знам дали си правила всичко сама, но жилището ти носи много особено усещане - хармония, хладнина и спокойствие. Изглежда огромно с тези цветове и всичко е много изпипано. Аз съм шемет и никога няма да го докарам така  Laughing.
Госпожице, неуморна си! На мен ми харесва зелено до малинено.
Шшшш.., не си давай дамаджаната!  Laughing Добре си беше и там в кътчето с възглавничките.
Апартаментът на Мадона в Ню Йорк.

# 349
Еха... сега съм така  Heart Eyes Корицата е голям комплимент  bouquet
ehopepi, за полилея ще ти пиша нещо важно на лични.
Буланата остава Simple Smile спасихте я и възглавница съм и купила  Grinning там зад другите е.
Възглавниците с елените всъщност са кухненски кърпи от една Коледна колекция на зара хоум. Миналата година малко преди Коледа бяхме в Париж и специално отидох до магазина да си купя нещо дребно за новата къща, която беше още може би на схема. Така за удоволствие. И като ги видях казах си ето ги моите! Пускала съм ги в темата, когато бяха още кърпи, но сега е друго. Може би не се вижда, но са момче и момиче-тя е с герданче. Шивачката малко ги обърка, но не е драма.
Nova, аз си измислих всичко или поне на 95%. В спалнята какви да са гардеробите, как да са фрезовани вратите, корнизите, зелено, синьо, бяло и черно... Има някой и идеи и на Еленков Simple Smile Например той избра полилея в спалнята е малко по-голям си го представяхме.
Скрина го спечелихме след наддаване в благотворителния търг на вип брадър доволна съм от покупката.
Пердетата от тийн стаята ги бях купила за нашата спалня, а свекито беше купила тези за тийна (през вайбъра други изглеждаха, когато ги одобрявах). Аз пък точно такива исках за спалнята и в никакъв случай блестящи за тийна и на -късмет.
Дръжките на гардеробите са също от зара хоум. Само да кажа, че ги поръчвах на роднина в англия, затова не съм писала, когато някой питаха за доставка.

# 350
  • DE
blue_water, разкошно е у вас  Heart Eyes , но нещо не  ми дава мира. Страхотните дръжки на чекмеджетата на детското легло не са ли  опасни  newsm78 Съдя от себе си и децата ми, постоянно се удряме в такива стърчащи елементи и всячески се стремя да ги избягвам  Tired

# 351
дането, оригиналните дръжки на леглото бяха почти толкова стърчащи, но и ръбести.
http://www.ikea.bg/bedroom/beds/day-beds/4420/5551/
Детето не се е оплаквало и аз все още не съм се фраснала. Честно казано от краката на стола ме е страх повече.

Прави сте, че стаята на тийна е доста по-семпла, но там по-важно ни беше да оползотворим мястото и да се съобразим и с неговите изисквания. Признавам, че направих някой грешки, най-малко трябваше да бъде една идея по-модерна, което нямаше да струва повече. Той си я харесва де Simple Smile

# 352
  • Варна
Блу омайващо синьо! Този скрин направо в десетката, чудесен начин да пренесеш червенкото. Не корица, а специален извънреден брой! Казах ли ти, че шапка ти свалям?

Г-це пурпур и трябва на зелената чудесия, щракни я до драпирана та завивка от спалнята.

# 353
Благодаря за всички за пожеланията! Heart Eyes

Г-цата наистина е неуморна! Аз четох малко по диагонал, та да питам - това не е ли маса на Икеа? Как си я закрепила?

Къщата на Мадона ме изненада приятно.  Simple Smile

Блу, много хубава спалня! Честито за скрина, не се похвали тогава, че и ти си участвала.  Simple Smile И аз като Лейди мисля, че на фона на вашата другата спалня изглежда недовършена.

# 354
  • софия
Или да си стои кротко на Билито в компанията на синята захарница.

# 355
  • Варна
Г-це, не е нужно да пребоядисваш, може да сложиш някоя книга, завеса /по Дорис/ или тъмен поднос, на чийто фон да изпъкне тази прелест.

Блу
, великолепно! Влюбена съм в цвета на спалнята ви.

# 356
Браво, Блу, страхотна спалня!
Точно днес взехме решение с ММ да работим по този проект за нашата спалня, защото е ужасно малка, а чакаме бебче.
Коя фирма изработи твоята красота?

# 357
Простете за невежеството - какво е булана? Laughing

И аз искам да я/го изкоментирам:-)

Китеникът е булан ли???

# 358
  • Майничка
...Китеникът е буланА ли???

Само ако е изкуствен. Mr. Green

Блу, откъде е бюрото в стаята на тийна?
Стаята му, на пръв поглед, е малко постна, да, но нали той е във фаза на търсене на идентичност - оставила си му достатъчно мегдан да твори и пълни.

# 359
Цоне, избягала си била от час. По напред имаше много интересни разяснения за булани и ледека. Ама сигурно си се разсеяла, я по някой чайник, я по някой свещник.

Общи условия

Активация на акаунт