Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 47

• 64 609
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
Готова съм да се явя на поправителен. Така е като бягам от час. В нашия край не съм чула да му казват булан, ние сме на китеници. Отивам да се поправям. Поне правилно се ориентирах, дайте ми точки за това Simple Smile

# 361
  • софия
...

# 362
Не само фирмата, всичко да разкаже Блу Simple Smile. Материал, механизми ако има....ВСИЧКО  Embarassed
Ако може де  Heart Eyes., а ние ще си водим записки smile3523
Прекрасно е станало. Разгледах снимките последователно - всичките и си представям колко е интересно на живо, преминавайки през различните помещения с тези цветове на стени, под, скринове, пък червено, пък синьо пък зелено, пък пеперудки... оригинално и уютно.

# 363
Не е честно така като само триете Mr. Green

# 364
  • Варна

Госпожице, неуморна си! На мен ми харесва зелено до малинено.

Малинката ми е принт от есента, у нас един шкаф напълних с принтове и все не мога да си харесам, общо взето я бях затиснала. Сега я турнах, колкото да я видя рамкирана.

Г-це, не е нужно да пребоядисваш, може да сложиш някоя книга, завеса /по Дорис/ или тъмен поднос, на чийто фон да изпъкне тази прелест.

Г-це пурпур и трябва на зелената чудесия, щракни я до драпирана та завивка от спалнята.
...гледай сега , подстрекателки ..Нали писах, че ще събирам вече за фотоваканция на Burano , отида ли за тъмен поднос, или наметка за спалнята , или пък някое нощно шкафче, каквото вече мисля има е в La Maison -тъмно, че да ми изпъкне зелената кипра .... то не остана за билетче до летището ...  Laughing

Или да си стои кротко на Билито в компанията на синята захарница.
...така ще ми говорите, и ще те взема с мен да видим толкоз ли са сатурирани тез бурановци  Mr. Green

Съпружка, ако мен питаш за" масата" ,че малко загубих нишката -не е маса, прост плот си е, остатък от дърводелските ремонти миналото лято, само е хванат за стената, краката -изтъркани инокси, са за подмяна, гледам че има белички в Икеа, ще го освежа по-нататък

Цонне, не е мъж(булан), буланата си е баш женска  Laughing

# 365
Съпружка, ако мен питаш за" масата" ,че малко загубих нишката -не е маса, прост плот си е, остатък от дърводелските ремонти миналото лято, само е хванат за стената, краката -изтъркани инокси, са за подмяна, гледам че има белички в Икеа, ще го освежа по-нататък

Точно за масата - в Икеа има такива, но са си с 4 крака. Много са евтини, мисля че за бюджетно решение са ОК.

# 366
  • софия
Я кажете сега за моите Тофтчета. Искам да ги сложа едно под друго на една тясна стена, тъмната. На каква височина трябва да са, едното със сигурност ще отиде над очите.
Има полети доВенеция по 15€ от Скопие. Идвам и аз на Бураното, че и на Мураното също Simple Smile
Нали знаеш Пентакса колко още по-шарено снима Simple Smile

# 367
  • Варна

Точно за масата - в Икеа има такива, но са си с 4 крака. Много са евтини, мисля че за бюджетно решение са ОК.
Не съм ги виждала тези маси, но при мен е проблем, защото тази стена не е права, а овална. Плота го ряза с ъглошлайфа майстора, и то даже не е съвсем объл, а има разни ромбовидни чупки в другия край, който не се вижда.

Шуши, правилото за третините няма ли да проработи с тях ? Сложи си листчета с хартиено тиксо, както мислиш да ги позиционираш, цъкни ги и ги метни във ФШ, пусни мрежата  и виж кое -как ти харесва

# 368
Какво е тофчета?Simple Smile  На изпит като на изпит Mr. Green тя булана :35

Аз показах ли ви какво наследих от жената дала живот на милото:-)  Принтове от Лондон - Биг Бен, Устминистър Абби...

# 369
  • софия
Ко речи?  Mr. Green
Цонне, Цонне... на ти още точки  Mr. Green
Хехе, аз пък такива и подарих на същата, моята де, ама са готини чернобели. Кичнала ги е до кичиното  Joy

# 370
Ти много собственически - моята:-)

# 371
  • Варна
Абе Шуши, то на мен от Варна до Скопие  ми е 1/3 от  пътя до Италия ...
Ох, Пената, на кака малкото , ще има да ги рисува тез къщурки  Laughing

Ее, Цонне, колко станахме вече с Тофчета по стените, ти да не знаеш кой е той ...май сме 4 -меня, Съпружка, Нова, Шу, ако пропускам някой -да се тагне  Mr. Green

# 372
  • софия
ТофТчета  Naughty
Стига обърквахте жената!

# 373
  • Майничка
Тоф от Аватар ли? Laughing
Преди 4-5 години голямата имаше идея да налепи на вратата на стаята й постерчета на петдесетина аниме-герои и в светилището да влиза само този, който познае над 80%. Направих й плакат с 50 муцуни - позна само 32 от тях, вкисна се и го подари на приятелка.

П.П. Уф, Тофт бил, ясно.  Embarasseddoh

# 374
  • софия
Аз исках навремето вместо 12-те ми женки, да имам там огромен постер на Джеймс Хетфийлд. Ама не намерих.

Общи условия

Активация на акаунт