Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 47

• 64 619
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
  • софия
Чакай да се връщам да видя какви са тези рамки без гръб.  newsm78 Thinking

# 391
Като рокля без гръб Joy

Може би има предвид да са рамкирани.
Според мен, имат нужда от повече разстояние помежду им, сега сбутани ми стоят. Бих дръпнала горния още по-нагоре.

# 392
Имам предвид точно без гръб.  Mr. Green
Този пост на Нова тема.

# 393
  • софия
Ахаа, изобщо не бях видяла, че са така. Ами не знам, ако са така трябва да изрежа бялата част може би. Това е яко за картички сякаш, или въобще малки картинки.

# 394
Аз имам въпрос към принтиращите постери от нета. Как да разбера коя е максималната големи, която мога да изкарам от свалено от нета изображение, преди да стане на пиксели? Помощ!  Tired

Аз лично отивам с флашка във фотото и питам на място, като всяка снимка съм надписала с желания от мен размер и питам за най-близкото с добро качество.  Mr. Green

# 395
За ориентировъчни размери за печат аз ползвам конвертора в ninjaunits.com и по специално Advanced версията . Въвеждам си пикселите по височина и ширина и така получавам максималния размер който би излязъл . От там нататък си избирам вече размерите в които плотирам .
blue може ли и на мен кода по РАЛ за синьото Simple Smile

# 396
Блу, много ми хареса Hug. Искам да те попитам - откъде е този скрин с разноцветните чекмеджета?

# 397
Шът-че, защо не ги сложиш в рамки без гръб, като на пуснатите по - горе? Мен добре ми се вижда.

Аз имам въпрос към принтиращите постери от нета. Как да разбера коя е максималната големи, която мога да изкарам от свалено от нета изображение, преди да стане на пиксели? Помощ!  Tired

Аз като типичен програмист да се изкажа. Според гугъл за лист формат А4 следните размери са подходящи:
72 dpi (web) = 595 X 842 pixels
300 dpi (print) = 2480 X 3508 pixels

Повечето снимки, които се използват в интернет са 72dpi. В принтинга обикновено се използва по-висока гъстота на пикселите на изображенията - 300dpi. Но при 72dpi резултатът не е добър, по-добре е колкото се може по-близо до препоръчителната резолюция за 300dpi. Все пак не пречи да поискаш първо да ти принтират снимката в черно-бялата гама на обикновена 80гр. хартия и ако резултатът ти харесва, то тогава да пристъпите към цветно принтиране върху избраната от вас хартия.

Ето и кратка статия относно темата - по-надолу има даден пример как би изглеждала принтирана снимката при 72дпи резолюция и при 300.

Последна редакция: пн, 18 яну 2016, 13:20 от Jelqzko Atanasov

# 398
...........
Да, да, да за Хейтфилд!

Уф явно съм стара вече, ама какви банди имаше по наше време Joy

Ама защо погребахте Металика? Синът ми ги слуша с настървение от малък  bowuu..........и много други яки метъл банди, то и аз с възрастта слушам все по, и най-вече твърда музика. (Който не е слушал новия албум на Disturbed и слуша подобна музика, да не пропуска).
Шшшш, харесват ми така, и разстоянието между тях също, колкото паспартуто, но не разбрах ще ги рамкираш ли? Тънки рамки, или клипс.......онези с голия гръб не ми допадат в случая.

# 399
Тънки рамки, или клипс.......онези с голия гръб не ми допадат в случая.

И на мен така.
Скрит текст:

# 400
  • Варна
...........
Да, да, да за Хейтфилд!

Уф явно съм стара вече, ама какви банди имаше по наше време Joy

Ама защо погребахте Металика? Синът ми ги слуша с настървение от малък  bowuu..........и много други яки метъл банди, то и аз с възрастта слушам все по, и най-вече твърда музика. (Който не е слушал новия албум на Disturbed и слуша подобна музика, да не пропуска).
Шшшш, харесват ми така, и разстоянието между тях също, колкото паспартуто, но не разбрах ще ги рамкираш ли? Тънки рамки, или клипс.......онези с голия гръб не ми допадат в случая.

Ами щот са все стари банди, синът ми казва архаичен рок.
А за мен си остават класика и все още ги слушам, че и на концерти ходя Mr. Green

# 401
Само така, Дорис, синът ти нищо не разбира  Crossing Arms!

# 402
Честит Рожден Ден Съпружка на патерици,да си жива и здрава,и много обичана!

Ваяна и твойта дъщеря да е жива и здрава!

Блу,и спалнята много ми харесва Hug!!!Синьото много прилича на мойто,но первазите ви на пода са много много по-хубави Laughing!
Чета отзад напред и стигнах до твойте снимки и нямаше как да не се включа!

И между другото да питам,не знам дали си спомняте двете стени на един ъгъл с черни плочки искам да разпростирам и там картините,но да не пробивам плочките.Чували ли сте за някакви лепенки за поставяне на картини?Или по-добре с корди от тавана?

Последна редакция: пн, 18 яну 2016, 15:22 от lili_lili

# 403
  • Варна
Честит Рожден Ден Съпружка на патерици,да си жива и здрава,и много обичана!

Блу,и спалнята много ми харесва Hug!!!Синьото много прилича на мойто,но первазите ви на пода са много много по-хубави Laughing!
Чета отзад напред и стигнах до твойте снимки и нямаше как да не се включа!

И между другото да питам,не знам дали си спомняте двете стени на един ъгъл с черни плочки искам да разпростирам и там картините,но да не пробивам плочките.Чували ли сте за някакви лепенки за поставяне на картини?Или по-добре с корди от тавана?

С двойни подлепващи http://www.tesa.bg/consumer/solutions/tesa_mounting/sigurno-mont … oni,238836,1.html

Има и едни пластелини

Последна редакция: пн, 18 яну 2016, 15:28 от Doris

# 404
Откъде се купуват тези двойнозалепящи ленти или пластелините? Имайте предвид, че при нас има само Темакс.

Общи условия

Активация на акаунт