Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 47

• 64 636
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
  • София
lili_lili, благодаря! Пластелинът не препоръчвам - в моето антре снимките са залепени с него, често падат, а изобщо не са тежки. Случвало се и нощем и можете да си представите изживяването  Shocked
Има го и в обикновени книжарници.

Последна редакция: пн, 18 яну 2016, 16:03 от Vayana

# 406
  • Варна
Пристигнаха ми свещниците от Х&М. Много красив зелен нюанс. Създават усещането, че са от алабастър, а не от стъкло.

Не знам какво му стана на тъпия ми телефон след ъптейта - съвсем калпави взе да прави снимките.

Последна редакция: вт, 19 яну 2016, 19:21 от bubanka

# 407
  • На брега
Ахаа, изобщо не бях видяла, че са така. Ами не знам, ако са така трябва да изрежа бялата част може би. Това е яко за картички сякаш, или въобще малки картинки.
Дадох го, като пример за подреждане. И аз точно за картички или малки чб графики ги виждам тези без гръб, а не за акварел или цветно. За моя Тофт планирам тънка дървена рамка, а защо не и без рамка с клипс.
Скрит текст:
Моят е най-малък значи Mr. Green- 15/15 см е картинката, а 30/30 с паспартуто.
Jelqzko Atanasov, балгодаря за полезния пост! Копирам го. Как се ориентираш кое е web и кое print? Не съм обръщала внимание... отбелязано ли е в информацията за дадено изображение, като се свали?
Арчо, благодаря! Ще пробвам с този сайт.
curly sue, и аз съм така с тези цветове. Споделяла съм, че обожавам пурпурни сенколюбиви цветя и по-специално едно влачещо се пурпурно-зелено... Преди време Веси му беше написала името... Аз не го помня. Знам само, че е устойчиво, като улично куче и затова успявам да го отглеждам. Дори сега го имам, като цветен акцент в стаята. Лятото засях брасика- цветно зеле, точно заради комбинацията на лилаво със зелено. Отписах го, а сега гледам няколко стръка в снега на двора. Трябва да ги отрежа и да ги внеса да им се радвам.

Сдобих се с няколко плата от черен базалт. Благодарение на Богиня естествено Laughing. Като справочник е за такива находки в града. Очаквам и един базалтов поднос от Вивре. Обичам всякакви камъни.

Бях залепила една лека, празна рамка на стената с двойно лепящо тиксо, но се отлепи след 2 седмици.

ПП Богиня, тъкмо те споменавам Simple Smile)) Много е красив този свещник! Не знам как ги надушваш просто?!

# 408
И на мен ми падат и най-леките рамки с тия пластелини и двойно тиксо. Когато най-сетне намерих много яко тиксо и го налепих обилно, после го свалях с щедри порции от мазилката. Thinking

Блу, много хубава спалня!
Но няма ли да сложиш една голяяяяма картина в нишата над леглото, вместо трите малки облегнати?

Как се ориентираш кое е web и кое print? Не съм обръщала внимание... отбелязано ли е в информацията за дадено изображение, като се свали?
Дигиталните изображения имат резолюция, която би могла да е подходяща за уеб (изобразяване на екран) - 72 dpi, или за принт (печат върху хартия) - 300 dpi за качествен цветен печат.
Самото изображение няма отбелязано предназначение, ориентираме се по резолюцията.

# 409
  • Варна
Аз не съм ползвала пластелин, но от тези двойно лепящите - да. Наистина силните свалят мазилка, но  при Лили е плочки, а гледам дори огледала за баня лепят.

# 410
  • софия
Ще рамкирам, искам тънки бели рамки. Тъкмо се връщам от Икеа, много тъпи и грозни рамки имат. А и паспартуто ще покрие по 1 см отгоре и отдолу. Взех едни прости клипсове, че бяха 10лв, но с тях няма да ми хареса. Ако е за лепене, мога с як силикон да ги залепя, но няма да може да се сменят.

# 411
Барба, те са под въпрос затова и не са закачени. Дори мисля, че само рамките им (които не харесвам)са подходящи за тази стая. Не ми допада и това, че са три последователни. Харесвам самите картини, но накрая май ще им сменя рамките и ще си ги сложа в хола.
Те са нарисувани от две художнички сестри - първата от едната, втората от  двете заедно, третата от втората сестра. Имат и послания и затова не бих ги разделила.
Още нямам идеи какво да сложа и както казах преди време ще поживея малко и ще реша.
За някакви лампи трябва да помисля.
Ще следя за лепките за закачане на картини, че хич не ми се пробива. Има такива със сигурност, например квадратните огледала в малката ни ВЦ са с лепки, но си бяха в комплекта.

# 412
  • На брега
Дигиталните изображения имат резолюция, която би могла да е подходяща за уеб (изобразяване на екран) - 72 dpi, или за принт (печат върху хартия) - 300 dpi за качествен цветен печат.
Самото изображение няма отбелязано предназначение, ориентираме се по резолюцията.
Мисля, че разбрах! Поне 100 пъти сте ми го обяснявали докато стопля Crazy Blush.

# 413
Шшшш, струва ми се, че са добре така постерите  Peace

Богиня, завиждам за винаги свежите цветя у вас. Буржоазка такава Crossing Arms
Хубави са свещниците Simple Smile

# 414
  • Майничка
Има едно нещо като двойнолепещо тиксо, казва се монтажна лента и се продава в стоителните магазини. С различна якост е, става и за картини.

# 415
Сега се поразрових. Какво мислите за тези и дръжките добре ще стоят с тях   newsm78
http://aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=85&pid=97869

# 416
  • София
Влизам да се оплача/или май да се похваля с драмата с диваните в нашата къща.
Направихме ремонт 2010 и с последните останали стотинки и заем взехме този:
http://media.snimka.bg/s1/5124/036491631.jpg?r=0
После ММ нещо пощуря и есента на 2014 взехме този:
http://media.snimka.bg/s1/4806/035856287.jpg?r=0
Обаче беше от изкуствена кожа и два пъти се нацепи и накрая ни върнаха парите и взехме този:
http://media.snimka.bg/s1/5124/036491628.jpg?r=0

Последна редакция: пн, 18 яну 2016, 17:21 от L'Agent

# 417
Блу,въобще не ми харесват!

Богиня,много готин свещник и аз си помислих точно същото като Ема като видях снимките!

За лепенките съм в голяма дилема,ако паднат(мойте са с рамки не много леки) ще е голяма щета за лака,с които не искам отново да се занимавам по никакъв начин!Икеа май имаха системата с кордите,но ще отнеме време и разправии с мм!

# 418
Лепящата лента на 3М издържа до 50 кг. тегло (от 15 години има залепена тежка керамична картина- не е мръднала).

Боги много хубави свещници

Блу, спалнята е станала много добре. За завършване на первазите тук слагат един малък профил от същия цвят като пода...стои наистина много добре.

# 419
За размера на постерите, нагледно, ако имате фотошоп:
Скрит текст:

В Image size се вижда резолюцията

Ако е 72, както е в случая

се махат отметките

и се слага резолюция 300, така см се регулират автоматично

Блу, домът ти е много хубав и вдъхновяващ! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт