Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 47

• 64 739
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Почти цяла тема изписана през новата година Simple Smile
Да сте живи и здрави всички, пожелавам ви сбъднати мечтани интериори  bouquet

Върнах се малко назад, Блу, много хубави снимки! В крайна сметка къде намери шахматните фигури толкова големи Simple Smile И аз искам рал за синьото, много, много е яко!

Богиния, свещника е страхотен ..и не само!

Преди време се коментираше фирма за тапициране, искам да оправя дивана и ще търся оферти, ако можете да ми препоръчате ще съм благодарна! За София става въпрос. Да видим накрая дали ще го обновяваме или ще вземем направо нов. Къде мога да гледам за хубави платове, и като здравина какво ще ми препоръчате за дамаска за диван?

# 436
  • Варна
Вижте каква прелест http://www.adme.ru/tvorchestvo-dizajn/etomu-domu-bolee-300-let-i … tno-krut-1156910/
Собственичките на селски къщи особено да се ослушват.

Нова, значи ти си била Simple Smile Отивам аз да ти ги снимам и хоп - няма ги.  Wink

Дами, моля ви се, нека не се обиждаме. Аз съм едно просто създание. Каква буржоазия, какви пет лева.

# 437

Ей тия столове ми се видяха интересни, да си "кичне" човек риза, блуза, вечер преди да си легне. Хем няма цял стол, хем е оригинално, ама сигурно ще ми омръзнат мн бързо и ще искам да ги откъртя, или преместя, и няма да мога  Wink И все пак са ми идейни Simple Smile

И добавям питане - някой да разпознава този цвят на стените какъв е?

Последна редакция: пн, 18 яну 2016, 22:12 от сапьорка

# 438
  • София
Лепящата лента на 3М издържа до 50 кг. тегло (от 15 години има залепена тежка керамична картина- не е мръднала).

Двойнозалепващото на Лидл издържа до 75 кг. Лично изтествано, костваше ми калъп мазилка.

# 439
  • На брега
Вижте каква прелест http://www.adme.ru/tvorchestvo-dizajn/etomu-domu-bolee-300-let-i … tno-krut-1156910/
Собственичките на селски къщи особено да се ослушват.

Нова, значи ти си била Simple Smile Отивам аз да ти ги снимам и хоп - няма ги.  Wink

Дами, моля ви се, нека не се обиждаме. Аз съм едно просто създание. Каква буржоазия, какви пет лева.

Ако са ти описали семейство с мрънкащо за пластмасовите охлаждащи кубчета за напитки от съседния магазин дете, отегчен и препиращ да се "омитаме" оттам татко и спокойна и уравновесена майка красавица  Flutter Joy- ние сме били.

Минахме да погледнем и препоръчаните от Алегрина турски дивани (1-2 модела ми хванаха окото да си призная). Утре сме до Икеа да огледаме още веднъж и техните и "стреляме". Освен, ако някой от Варна не ми препоръча къде да търся малки, бюджетни дивани. Очевидно, няма да се получи това с поръчките по индивидуален проект при нас. Каръци сме май.

Кърпички за почистване на мебели, двойнозалепващо тиксо... Събирам стимули да отскоча и аз до Лидл.

Сапьорке, един нормален стол ще ти събере два пъти повече багаж, като се събличаш вечер Laughing.

# 440
Ако са ти описали семейство с мрънкащо за пластмасовите охлаждащи кубчета за напитки от съседния магазин дете, отегчен и препиращ да се "омитаме" оттам татко и спокойна и уравновесена майка красавица  Flutter Joy- ние сме били.

Joy Joy Joy Нова, това описание е един път!

Това Лидълско тиксо събуди интерес.

# 441

Кърпички за почистване на мебели, двойнозалепващо тиксо... Събирам стимули да отскоча и аз до Лидл.

Сапьорке, един нормален стол ще ти събере два пъти повече багаж, като се събличаш вечер Laughing.
Оня ден минах и кърпичките ги продаваха в комплект с кутия и въпреки, че не ми трябваха 4 пакета х80 взех ги заради кутията. Слагах и вадих в кошницата, но накрая ги взех.... а отидох за лалета  Wink Кутията между другото ми е много удобна, щото от пакета ми се отлепваше и не му беше хубаво затварянето така.

Иначе за столовете знам аз колко побира, ползвам такъв и винаги прелива от него. А тези така няма да може да ги "измъчвам" с безобразно количество парцалки Simple Smile които аха да прибера и подредя .... ама тц. Simple Smile

# 442
Нова,   Joy !
Блу, може би ще стоят добре розетките, но на мен никак не ми харесват. По-скоро бих мислила да сложа трите картини на нещо като пано с обща рамка, на мен ми се сториха много подходящи за спалнята.
Боги, много хубаво у вас - божествено, цветно и уютно  Simple Smile!

# 443
  • Варна
Цитат
Ако са ти описали семейство с мрънкащо за пластмасовите охлаждащи кубчета за напитки от съседния магазин дете, отегчен и препиращ да се "омитаме" оттам татко и спокойна и уравновесена майка красавица  Flutter 35- ние сме били.
Точно така ви описаха. Особено в частта с майката красавица.
Днес ми пратиха съобщение, че са дошли новите попълнения.

Бюджетни прилични дивани май само в Икеа. Всичко останало е извън пътя.

Стефчо, много благодаря bouquet

# 444
  • На брега
Аз всъщност щях да пускам един полилей, ама заговорих за себе си и забравих...
Този, или подобен модел имам на черно-бяла снимка в един поне десет годишен Вог. Изрязала съм си я, в случай, че някой запали камината със списанието. На модела със синьо стъкло съм попадала във Fine Living, а сега и тук. Не се вижда добре и точно тази галерия е без подробно описание. Много е интересен и изчанчен. Харесва ми.

Блу е споделяла идеята си за подобни стенни декорации и явно се придържа към първоначалното си желание. Добре ще кореспондира със скрина, завесите с драперии, пискюлите и някои от другите абстарктно-приказни елементи в жилището. На мен ми допада идеята, а и е различно от масовката.

# 445
........... Единствено си мисля как да направя гардеробите по-минималистични и невидими, за да не тежат съвсем в обстановката ...
Най-добре да се прегради цяла стена, ако имате възможност, всичко друго си "тежи". Блу има гардероб в коридора. Предполагам, че той е поел част от дрехите/чаршафите/хавлиите и т.н. всякакви подобни.

П.П. Блу, все забравям да питам откъде е прозрачното перде в розовата стая, много е хубаво.

# 446
И аз съм на тема дивани. И се чудя, колко е подходящ бюджет за диван. Колко е бюджетен и колко е с нормална цена  newsm78 Изобщо чудя се. Докато се чудя, от икеа ми допада този, обаче с един подлакътник от едната страна, за да стане като лежанка и да не е черния. Наистина излиза добри пари. А ако човек е склонен да даде повече пари за диван, къде да ходи да гледа, дайте акъл. Очевидно комо, явор, ясен и т.н. не стават...

И като цяло всякакви магазини за сносни мебели са добре дошли, защото аз други освен икея не знам, а дори и там, макар и да имат много хубави неща, са страшно масови. Не искам домът ми да е хотелска стая - съседния да е същия.

# 447
Лепящата лента на 3М издържа до 50 кг. тегло (от 15 години има залепена тежка керамична картина- не е мръднала).

Двойнозалепващото на Лидл издържа до 75 кг. Лично изтествано, костваше ми калъп мазилка.
!?
При това положение старото скромно малко пиронче не е ли за предпочитане Grinning

# 448
  • София
За предпочитане е, но въпросът беше за картини върху плочки.

И моят диван е за сменяне, но ще изчакам дребната да порасне. Та днес рисуваше по него с пастели, за бога!
Все едно. Когато дойде денят, пак бих прегледала мострената зала на Алети, други идеи по темата нямам.

Офф -
Скрит текст:
интериорки в съвсем, съвсем далечното бъдеще  Аз съм с черното и шанелите  Laughing

# 449
  • софия
Нова, синьо зеленото чудо от стъкло ли? Виждала съм подобно нещо във фоайето на Атлантис в Дубай. Но не беше полилей, а нещо като скулптора май, не помня вече. Голям кич беше Simple Smile Стъкло от Мурано.

О, Ципора е велика! Страшна галерия!

Общи условия

Активация на акаунт