Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 47

• 64 742
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
  • На брега
shinebox, тези разглеждах днес. Силно е да се каже разглеждах. Споделяла съм, че тук в мострените зали няма мостри, а листят едни каталози и показват всичко на картинка. Малки дивани са Elena, Beatrice, Clara, Doris. Всички са под 1000 лв- средно 750лв. За неразтегаем диван, чийто точен цвят и дамаска не мога да видя- и аз не съм много убедена.

# 451
Благодаря на всички, включили се по моите "проблеми" с постерите за печат.  bouquet

Аз съм Линда - тюркоазената, веднага се познах.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Нашият диван е от Зона, но държах задължително да пробвам, да се разтяга, да има ракла, да избера цвят и да отговаря на определен размер.  Crazy Долу на кръговото до Икеа гледам, че са отворили нещо за дивани, може и там да се погледне. Гала коле-алабала.

# 452
  • Варна
Това съм аз
Скрит текст:

# 453

Минахме да погледнем и препоръчаните от Алегрина турски дивани (1-2 модела ми хванаха окото да си призная). Утре сме до Икеа да огледаме още веднъж и техните и "стреляме". Освен, ако някой от Варна не ми препоръча къде да търся малки, бюджетни дивани. Очевидно, няма да се получи това с поръчките по индивидуален проект при нас. Каръци сме май.

ходихте ли в крайна сметка до Тедива ? изненадан съм колко приятели от Бургас и Варна идват до Добрич и купуват от Тедива . Ходил съм да огледам само на място има сполучливи неща , но всичко е много относително тъй като разни хора , разни вкусове .
Ние все още не сме седнали да мислим какво да правим с механизма който купихме от Евиан - въртят се някакви схеми само за разтегателна лежанка , но още не сме я измислили окончателно . Общо взето последна грижа ми е тя Simple Smile

# 454
  • Варна
Ей , много хубави жени, аз се оприличих на няколко от тях, ама то за мен е толкова нормално -днес съм една, утре ...кой да знае  Laughing

Тедива се славят с качествено производство, но лично на мен така и не ми хареса нито един техен модел. Притенциите ми стигаха до там да е максимално простичък, олекотен , разтегателен, и с цвят на дамаската от студената гама -сиво/оловносиво/navy blue  ... Е няма такова животно.

Не малко хора смятат,че Икеа е ширпотреба, но какво да направим, като са толкова практични и са направили живота на не един и двама лесен и удобен. И ако човек има малко въображение, може да си направи икейската мебел различна от тази на съседа си с една възглавница, друг цвят калъф или пастелни рисунки от детето  Wink

Още малко и спирам -някои хора разполагат с неограничен бюджет , и въпреки това не мисля,че има вещ, която да заслужава да се плати за нея един милион пари, защото е италиански/дизанейрски/масив/чака се по 2-3 мес/ еств.кожа /пълнеж от естествени материали и тн ... Защото това е просто вещ .

Успех на търсещите, този SÖDERHAMN е прекрасен. Един ден, като се преместим в голяяяяяям аквариум, ще имам подобен.

Последна редакция: вт, 19 яну 2016, 09:43 от Г-ца Д.

# 455
# 456
Научете ме да разбирам и точките в темата.  Crossing Arms

# 457
  • София
Научете ме да разбирам и точките в темата.  Crossing Arms
Сори, измайтапих се с Богиня, понеже реших, че ни пързаля нещо, преди да прочета по-предния пост на Асос с линка как ще изглеждаме  в  далечното бъдеще.

# 458
# 459
Titina, би ли показала на снимка не се ориентирам къде се слага профил?

Stef4o, пердето е от Варна свекито го купи, ако искаш мога да я питам кой е магазина, но е било ушито.

GG_BG, човек разполага с това, което има и според възможностите Simple Smile Имаме и не много голяма гардеробна за връхни дрехи и други багажи, леглото се повдига и събира доста, а и скрина е само за мен   Sunglasses Иначе нямам нищо против да имам и цяла стая само за дрехи. А за детските-намалих играчките и без друго се играе само на таблет и телефон, двукрилния засега е полу пълен, в тинейджърската стая леглото също е с повдигащ механизъм и детето идва само през уикенда.

NovaTema, декорациите са дървени, но май ще се откажа и ще си почакам вдъхновението Simple Smile И розетките за тавана съм купила мисля ги около полилея, но толкова са грозни тия стереопорените  Sick
Този диван оглеждахме за втори в хола (с калъфа излиза 1000-1200) не е от най-бюджетните.
http://www.ikea.bg/living-room/Sofas-and-armchairs/Extra-covers/ … sund/53877/79007/
Ходила съм във Варна единствено в Руди ан. Има какво да се купи, но трябва задължително да се види направено и с желаната дамаска.

За первазите, от Хоум макс са ( мисля, че преди беше баухаус). Мдф с фолио. Имат различни модели, дебелини и височини. На Ема мисля също са от там. Едвам намерихме кой да ги монтира. Като цена ми излязоха над половината от стойността на ламината в целия апартамент. Препоръчвам тези на Vayana. По-скъпи са но са от някакъв ПВЦ материал (не си личи виждали сте ги на снимките) много по-лесно се монтират и са леко гъвкави, което е супер за обиране на неравности по стената. Китосват се и се боядисват.

# 460
Shinebox, лично не съм ходил в тези магазини, но може да видиш в Selamore (но сайта им нещо не се отваря в момента), Kare (до кино Арена в квартала ни, kare-sofia.bg), още по-скъпи има в Nido (ползвахме шоурума им за едни снимки и видях няколко дивана по 25 000лв., друг за 6000лв...), http://divanidea.bg/ - тези имаха малък шоурум близо до Happy в ж.к. Лозенец, в края на Дж. Баучер.

# 461
Мерси, Желязко Simple Smile

Аз като цяло не държа да са ми скъпи нещата, просто виждам масово, какво се продава, на какви цени и съм наясно, че ако искам нещо по-хубаво, ще е и по-скъпо.  Лошото е, че наистина не знам много магазини, в които да отида. Скъпите мебели, които съм виждала обикновено са старинни, масивни, а ние с мъжа ми по-скоро сме ориентирани към по-урбанистичен, геометричен интериор с много цвят.

Всякакви предложения са добре дошли. И мерси момичета и момчета, много ми помагате  Hug

# 462
  • Варна
Има ли значение има такъв Сьодерман, а както знаете той ми е в топ личната класация, като нормална цена, лек и елегантен за малки пространства, възможност за добавяне на модули и сменяеми калъфи, ширина 1м, което го прави удобен за спане на един човек при необходимост. И го има в сив цвят и едно мнооого хубаво жълто Mr. Green Това, което ме спира (за сега) е че ми е малко нисък и дълбочината, която е удобна за спане, не е удобна за облягане в седнало положение.
Като не мога да си купя Стокхолм... Mr. Green

# 463
 Здравейте, момичета и момчета! Прекрасни и вдъхновяващи сте! Поглеждам какво правите и много ви се радвам!
Виждам, че обсъждате диваните....ако ми позволите да се намеся с една молба към Варна....
Харесах си този диван:

http://www.rudi-an.com/bg/divan_DOMINO/p424.html

Аз съм от София и проверих във всички магазини, които го предлагат, но мостра нямат. Та, ако някой има впечатление от качеството на тази фирма и лични наблюдения, моля да сподели.  Praynig

# 464
  • Варна
Руди-Ан са отдавна на пазара, има добре отзиви за техните продукти, като качество.
Малко бавно сменят колекциите си и предлагат остарели модели, но си имат стабилен дял от пазара.
Ходила съм в шоу-рума им, но обслужването е под всякаква критика и това дори ме отказа от покупка.

С парите си кепазе няма да ставам я Joy

Общи условия

Активация на акаунт