Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 47

• 64 756
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Руди-Ан са отдавна на пазара, има добре отзиви за техните продукти, като качество.
Малко бавно сменят колекциите си и предлагат остарели модели, но си имат стабилен дял от пазара.
Ходила съм в шоу-рума им, но обслужването е под всякаква критика и това дори ме отказа от покупка.

С парите си кепазе няма да ставам я Joy

Благодаря за отговора, Doris! Hug
Проучих тук всички магазини, които предлагат техни неща и бяха изключително любезни. Но нито един магазин няма наличен този модел, а искам все пак да го видя на живо....Струва ми се функционален и компактен. Нещо, което ми трябва. Не открих друг производител, който да предлага такъв модел.
Ще обмисля пак или ще се доверя на Икеята....

# 466
Лейди,можеш ли да кажеш това тиксо на Лидл как се казва,производител?
А като е толко яко картината как се отлепя от стената,двете части на тиксото които прилепват как се отлепят после една от друга?

Така и така ще ходя до Лидъл може ли да кажете за какви кърпички говорите?

Шайн,от по-скъпите дивани аз съм за Каре,много повече ми харесват от Селамор и са по-качествени(според мен) и евтини!

# 467
Мечтата

# 468
  • София
Lili_lili, това са кърпите.

# 469
До Карето ще отидем тази събота да разгледаме. Щяхме да ходим миналата, обаче силния снеговалеж ни отказа от всякакво обикаляне за ремонта. Не ни е и спешно, защото нанасянето ни няма да е преди втората половина на февруари, а и мога да се нанеса и без диван. Повече ми е зор харесването, избирането. Аз всичко избирам много, за всичко си имам идеи в главата, отделно ограниченията в пространство, цветове на околните стени, под, мебели и т.н. Направо мазало. Да не ви отегчавам. Иначе поне нещата вървят.

Ето и аз да препоръчам нещо - боите на flugger, много голяма палитра, много добро обслужване, изглеждат 1:1 като в каталога и уж са ми препоръчани за качествени, но за това ще мога да кажа след време.

# 470
@shinebox и аз предпочитам съвременният интериор, чистите линии, скандинавският стил и ме свива сърцето като гледам всички тузарски жилища на звездите по света как са в старинен стил и се чудя как така няма един, който да харесва модерното =)
Може и до Селамор да отидете, там също има не лоши неща - някои са доста скъпи, но други са на сравнително поносими цени.

# 471
  • софия
Да препоръчам Столеро Мебели Италия. Навремето от там си купих моят диван Софтлайн. Предлагаха италиански и датски дивани. Сега не зная какво имат.

Последна редакция: вт, 19 яну 2016, 13:45 от shhhh...

# 472
И аз оглеждам за диван. Честърфийлда който искаме за тавана няма шанс да го качим, дори и през прозореца Първоначално не бяхме помислили за това. Може двойка евентуално, но не ни е на сърце. В Икеа оглеждах модулни, Сьодерман и на мен много ми харесва, на сина ми обаче повече му допадна NORSBORG във вариант ъгъл, аз пък се влюбих в тази му вариация.
Иска ми се да чуя мнението ви за варианта да изградим стена на входа към кухнята за да разширим малко работната площ. В червено съм оцветила новите стени. Другата е за входа към тоалетната който ще е изместен от към антрето. Обаче май в случай на удължение на кухнята по-добър вариант вместо двулицева камина ще е ъглова или трилицева.

# 473
интериорки в съвсем, съвсем далечното бъдеще  Аз съм с черното и шанелите  Laughing
Аз пък тази http://www.obekti.bg/sites/default/files/styles/article_large/pu … jpg?itok=zAM6BnlC - по-семпличка и скучничка. В реала по-закръглена и без седмичния пилатес Laughing
а всъщност харесвам тази http://www.obekti.bg/sites/default/files/styles/article_large/pu … peg?itok=O5sk1EsB, но не бих посмяла, скучна съм си, както вече казах.

Ваяна - знаейки къщата й, бих заложила на черно-бялата Ципора Саламон, но след изклюкарените цикламена рокля и жълто сако (или обратното беше) - http://www.obekti.bg/sites/default/files/styles/article_large/pu … jpg?itok=4elWwsBj
Парс - Колийн - сиво, черно, червено;
Блу - Беатрикс, заради цвета на гащите и снимките й от Тунис;
Ема - последната сладурана;
Барба -  Констанца Пасцолато, италианската сеньора;
Богиня с друга цветна птица я свързах, със златничко наоколо, ама щом е рекла Лейди ин лилЯ, така да бъде Wink

Последна редакция: вт, 19 яну 2016, 17:33 от птица

# 474
Да препоръчам Столеро Мебели Италия. Навремето от там си купх мов диван Софтлайн. Предлагаха италиански и датски дивани. Сега не зная какво имат.

Вие няма ли да си купувате нов диван , че аз тома лиги по вашия датски красавец Simple Smile Simple Smile

# 475
  • Варна
интериорки в съвсем, съвсем далечното бъдеще  Аз съм с черното и шанелите  Laughing
Аз пък тази http://www.obekti.bg/sites/default/files/styles/article_large/pu … jpg?itok=zAM6BnlC - по-семпличка и скучничка. В реала по-закръглена и без седмичния пилатес Laughing
а всъщност харесвам тази http://www.obekti.bg/sites/default/files/styles/article_large/pu … peg?itok=O5sk1EsB, но не бих посмяла, скучна съм си, както вече казах.

Ваяна - знаейки къщата й, бих заложила на черно-бялата Ципора Саламон, но след изклюкарените цикламена рокля и жълто сако (или обратното беше) - http://www.obekti.bg/sites/default/files/styles/article_large/pu … jpg?itok=4elWwsBj
Парс - Колийн - сиво, черно, червено;
Блу скай - Беатрикс, заради цвета на гащите и снимките й от Тунис;
Ема - последната сладурана;
Барба -  Констанца Пасцолато, италианската сеньора;
Богиня с друга цветна птица я свързах, със златничко наоколо, ама щом е рекла Лейди ин лилЯ, така да бъде Wink

...ама Ваяна обича да носи фусти...

# 476
  • Варна
Аз съм тази на 100 %
http://www.obekti.bg/sites/default/files/styles/article_large/pu … jpg?itok=4elWwsBj
Дано и да успея да съм така слаба на тази възраст.  Laughing

Моят грознават диван е Руди Ан. От към качество е екстра. Какво слънце го е пекло, изкуствената кожа не е помръднала. От дамаската пък касви петна са излизали. И 2 професионални пранета е видял. Става като нов. И колко е спано върху него, а и всяка вечер се въргаляме 4-ма на него, дамаската си стои все така опъната. Това е нещото, което ме тревожи на икейските, че стоят много смачкани някои модели на реални снимки по обяви.
Сега го продавам на половин цена, което е колкото един диван от Виденов, но разликата в качеството е голяма.

# 477
  • София
Мислех да си трая, ама птица ме е сгрешила  Joy
Виждам се по-скоро като Джойс Карпати, но не знам дали ще съм с такава мила физиономия  Joy

Мноооооооого обичам този стил на обличане на Линда, когато бях по-млада имах много такива тоалети, но ето идея - да си ушия няколко!

А Ципора-та никак не ми харесва!  Simple Smile

# 478
Ooo, харесах този, от него да взема само лежанката

Шшшт, знаеш ли дали работят в Събота, не са написали раб. време на сайта си.

Записвам си, момичета, вече имам 4 спирки за оглеждане на мебели за събота  Rolling Eyes

Карамелена, аз не бих затворила. Обичам разчупени помещения повече, отколкото силно дефинирани и разделени, но това е въпрос на вкус. Освен вкуса, ще е по-удобно да може да се влиза от две места. Освен това още един портал ще прави кухненската част по-просторна. Единствения аргумент в полза на затварянето със стена, който откривам е да не се вижда мивка и кухненски уреди (потенциално кухненска натурия по плота) с влизането от входа на жилището. Колкото до мястото, "баба знае и 2 и 200" с по-малко място пък ще си правиш сметка трябва ли ти наистина нов комплект от 6 тави  Mr. Green

# 479
Права си Шайни. Там преди имаше стена, съборихме я, пък сега пак да я градим?! И на мен много ми хареса простора който настана, пък и двулицевата камина ми е на сърце. Питам обаче за да не съжалявам после. Предната ми кухня не беше по-голяма от тази, но нали уж се разширяваме, искаше ми се всичко да е по-голямо.

Общи условия

Активация на акаунт