Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 47

• 64 765
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Карамелена, най-добре питай себе си, за да не съжаляваш  Simple Smile

А иначе за разширяването, погледни го така, повече пространство, повече въздух, това ще е разширяването на кухнята, а не повече шкафове, в които да се складира посуда.

# 481
  • София
Карамелена, а вариантът да се "затвори" със стъклени тухлички?  

На нашата вила там има врата, чиято единствена употреба е да стигна до тоалетната, докато готвя, иначе стои затворена.

П.С. Дописвам се: ако решиш все пак да затваряш, не може ли да се иззида стената по-наляво, по-близо до входа на тоалетната, това би ти отворило ниша за хладилника и още нещо- така ще си спечелиш повече пространство в кухнята.

# 482
Ooo, харесах този, от него да взема само лежанката

Аз отдавна съм си избрал Флорида , ооообаче няма разтегателен Sad

# 483
  • Варна
Карамелена, най-добре наистина сама да решиш кое ти е важно.  Peace Аз бих особособила кухнята като отделно помещение - хем ще имаш повече място, хем ще е изолирана откъм миризми и гледки. Моето мнение обаче не е много популярно, защото повечето хора обичат открити пространства.

# 484
  • София
Аз съм " за " отделна кухня - от опит, и от преди, но в новото строителство са рядкост. Когато сам избираш и имаш варианти е най-добре всеки да решава за себе си кое предпочита.

# 485
Ваяна мерси много bouquet!Ще купя кърпички!

Това с "мечтата" е майтапа на темата,нали Laughing!

Съпружка,браво на списанието,че са оценили дома ти и са го снимали!И аз ще го потърся да го купя!

Карамелена защо ти е по-голяма кухня!??Аз имам достатъчно място но от всичко съм отделила най-малко място за кухнята!Защото не обичам много кухненските работи Laughing!В една книга пишеше,че болестите на човечеството са дошли с измисляне на готвенето Laughing !
За скриване на кухнята вече е друго,но при теб нали беше портал не изцяло махната стена,значи нещо ще скрива!За камина с две лица мисля че е готино!

# 486
Карамелена, имаш изключителната привилегия да пригодиш къщата да бъде удобна и функционална за теб и твоето семейство. Направи го така, както ти сърце сака.  Grinning
В днешните нови апартаменти кухнята е в хола и отдавна ми е мечта да имам отделна кухня, където да се вихря, без това да става достояние, на всеки прекрачил прага ми.
Аз бих сложила стена и най-вече защото е много близо до тоалетната. Няма да се вдъхновявам много, ако вецето все ми е пред очите.

# 487
  • софия
Шайн, не зная. Дори не зная къде им е магазина, навремето беше в пряка на Витошка.
Арчо, няма да го продавам, много си го обичам и аз.
Не мога да преценя дали бих затворила на Карамелчето кухнята. Не може ли да има долни шкафове и без да има стена. Пак ще спира достъпа, но поне простор на окото ще има.

# 488
Шшшт, аз ще се обадя да питам по телефона. Мерси Simple Smile

А карамелената кухня е отворена към трапезарията, долколкото виждам, така че тя изглежда вече е избрала отворения модел и става дума само за една стена да е отворена и към коридора. Но нека тя си каже.

# 489
Карамелена, ... Направи го така, както ти сърце сака.  Grinning
А аз не бих сложила стена между коридора и кухнята. Представете си - прибираш се натоварена с покупки и за да ги прибереш в хладилника тръгваш -> хол -> трапезария -> кухня... Обиколка през целия етаж. Ами ако са ти мокри и кални обувките? Омазваш навсякъде с тях или мяташ торбите на земята, събуваш се, взимаш ги отново и "потегляш на път" Laughing
Смяната на мястото на вратата на мокрото помещение също ме озадачава. Какво значи "откъм антрето"? На тясната страна? Тогава го губиш като мокро помещение, остава само една дълга и тясна тоалетна.

# 490
Карамелче , аз бих "дръпнала" стената максимално към антрето и бих разширила тоалетната с мокрото, или бих вградила пералня и сушилня там, или бих направила килерче към кухнята. И на мен не ми харесва, че до кухнята е тоалетна, а и все пак погледът ще се "шири" навън, към двора, а не към антрето с WC.

# 491
Скицата на Карамелена не я ли бистрихме преди време.
С Шарки май обсъждаха да няма стени, че било директно.
Аз бих сложила стена пред кухнята. Но пък няма вратата, която също се обсъждаше - при червената стена сега - директно от коридора в кухнята...

# 492
  • София
Обсъждахме. Трегерите издъниха всякакви идеи за досъбаряне.

# 493
Sharky*   Mr. Green  недей така, че и къща няма да има Simple Smile

# 494
  • софия
Тоалетната и на мен ми се вижда много мъничка. Инак не би ми пречила, нали затворена ще стои  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт