Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 47

• 64 810
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Не че моето мнение има някакво значение, но според мен фасадата на къщата на Титина е най-стилното нещо, което някой е поствал тук. И да, да  не забравя дома на Блу.

Ако искам да разглеждам и да обсъждам чужди интериори, ми е достатъчно да си отворя Houzz, няма да има за какво да чета "аматьорската" тема в БГ-мама. А темата тук е точно за решаване на проблеми - като на Карамелена, та дори и на Лара с Х-трегерите (които, както разбрахме, са желание и плод на ръцете на съпруга й; Разбирателството в едно семейство си е кауза, в която не е задължително ние, жените, винаги да сме "правите". както се казва, или  си "прав", или щастлив. Някои избираме да сме щастливи...а знаете колко нерви отиват по всеки ремонт на жилище и как всяка от нас й иде да  #2gunfire #2gunfire #2gunfire вследствие на майстори, бързи съпружески решения, превишени разходи.)

# 646
  • София
Малии, както съм загряла с осмокласниците днес, направо ми иде да ви накарам да извадите по един лист и 350 думи диктовка с местоимения за пряко и непряко допълнение, съгласуване на времена и минали причастия и омоними за разкош!
Не ви ли е срам, хората Хенеси извадиха, вие тук за някакви глупости се дъвчете!
Леле, Гаргамела, само не казвай, че преподаваш по БЕЛ, че ей сега ще ти падна на колене за частен учител на моя номер 3.

# 647
Почнах да си ровя и аз по снимките. Ще си слагам и аз. Лошото е, че нямам хубави черно-бели, а и не виждам подходящи. Нищо, ще си накича любимия ми остров с най-невероятното синьо евър.
Мислите ли, че е грозно да сложа на стената и семейна снимка? Много си харесвам една от Рим, с мъжа ми, сестра ми и племенницата сме там.

Лефкада!
Няма да пропусна и от там да си закача.
Жалко, че стана толкова масов.

Sharky, благодаря.

Троловете ни нападат Grinning

# 648
Шарки, на лични ще ти отговоря за покрива.

# 649
Ммм даа  най - добре да се разберем на маса. По възможност по - пъстра (ясно е че сме различни)
Такава например:

# 650
На мен като нова в темата, ми стана мъчно за ситуацията. Замислих си се, оставам си с мислите, но заради коментари, за какво била темата прочетох малко история.
Та какво ще кажете за РЕСТАРТ?  Hug

"Искате ли да обсъждаме идеи, които сме видели в нета и са ни впечатлили, да споделяме какво сме направили или искаме да направим в къщи, какво харесваме и не харесваме, какво ще направим някой ден, може би, ако имаме възможност и така нататък? Просто тема за споделяне на всичко около интериорния дизайн, без да се ограничаваме за коя стая става въпрос и без да е нужно да правим ремонт в момента. А може и да правим и да търсим вдъхновение или съвет тук. Simple Smile"
13 октомври 2011 г. pina

# 651
  • Варна
... вино, хапчета, сладко -айде всеки да се терапевтира, както умее и да прескочим калта, дето цял ден цопаме всички в нея .

...а, сега се сетих, на тюркоаза на Лара и кафеви завеси ще стоят добре  Laughing
Шуше, омажи ги с флорабелите, ако нямаш ще ти пратя.

# 652
  • Варна
Сапьорка браво!
За рестарта наздраве! Това вино не е много лошо Simple Smile

# 653
Лейди,извинявам се,явно се обърках,че ти написа за здравото тиксо на Лидл!

Последна редакция: чт, 21 яну 2016, 08:49 от bubanka

# 654
аз таковата ... да кажа само че за Хенесито и Патрончето ме бройте и мене да съм помагач  bouquet
Арчо, това да го разбираме като заявка за идване до София ли? По-експлицитно, моля Simple Smile, че все пак и дати трябва да се уточняват.

Шарки за съжаление съм окупиран до края на март с работа , а и София някак не ме влече Simple Smile на лято де що има софиянки се организирайте за една среща във Варна Simple Smile

Дорис наздраве от моя португалски портвайн  Wine Glass

# 655
Връщах се назад, за да разбера... какво е Хенеси. Embarassed
Другото не ми се коментира. Ш'си сипя и аз.

# 656
Връщах се назад, за да разбера... какво е Хенеси. Embarassed
Другото не ми се коментира. Ш'си сипя и аз.
Коняк е.

# 657
Барба бива ли така ... Simple Smile

аз не мога едно нещо да разбера - толкова ли всичко ви е наред (ремонти , боядисване , мебели , децата да са приспани , мъжа нахранен и прочие и прочие) , че ви остава енергия да се драчите Grinning

# 658
По-малко драми и никакви анонимки, моля!

# 659
Не мога да разбера защо са изтрити постовете ми?
Модератор, точно тях ли намерихте за обидни?

Общи условия

Активация на акаунт