Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 47

• 64 802
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Да нямаш предвид mumbas, тя е в чужбина?
Мумбас, да...

# 631
... И като казах Карамелена, потенциалният остров й се пада пак под трегер, щяло е да стане много ниско и блокиращо с остров.
Да, и аз това си го помислих. но пък може да си накичи тиганите и черпаците на този трегер.

# 632
# 633
Да, и аз мисля, че тогава други се хванаха за кърпите и кабелите на Съпружето. Дори май си спомням и кой беше Laughing Не, че има значение, но все пак, нека сме коректни, като хвърляме обвинения. И нека не упрекваме някой, че той видиш ли бил причина друг да спре да пише... не сме в детската градина все пак. Вижда се, че който иска да пише, си пише и със скандали дори Wink Визи, разбрахме, че си има семейни проблеми/промени, на Самурайка отдавна не съм попадала из темите, Пина защо не пише тук, тя си знае. Не помня някой да ги е обиждал с нещо. Вероятно просто форумът и темата не ги вълнува вече. Всъщност, малко сме тези тук, които си пишем просто така, заради хубавите картинки, които се постват, и приятната компания. Повечето правят ремонт, влизат, питат, показват, като приключат разреждат участието в темата. Богинята и тя зачезна, и тя ли е на някого сърдита Laughing

Блу, пускай ги тези голи снимки, бе, аз и тях съм пропуснала Grinning

Аз казах за кърпите... И си стоя зад думите. Ако не ми харесва нещо си го казвам, не мога да охкам и ахкам  за това, че някой е копира нещо от някои блог и го представя за свое.

# 634
аз таковата ... да кажа само че за Хенесито и Патрончето ме бройте и мене да съм помагач  bouquet

# 635
  • Варна
И на мен ми стана крайно досадно този път.  ooooh!

Лили лили, включвам се да кажа, че никакво мнение не съм давала за тиксо. Объркала си ме.  Thinking

Някой се чуди за тухли и тъмно синьо. За мен това е чудна комбинация.  Heart Eyes

# 636
  • софия
Почнах да си ровя и аз по снимките. Ще си слагам и аз. Лошото е, че нямам хубави черно-бели, а и не виждам подходящи. Нищо, ще си накича любимия ми остров с най-невероятното синьо евър.
Мислите ли, че е грозно да сложа на стената и семейна снимка? Много си харесвам една от Рим, с мъжа ми, сестра ми и племенницата сме там.

# 637
shhhh... всяка цветна снимка може да се трансформира в черно - бяла.
Семейни снимки - защо не? Би ми харесало въпреки че нямам у дома (а може би сега е момента да си сложа).

# 638
  • Варна
Сега, по повод тюркоазената мечта. Няма нищо лошо в този цвят, който намирам за прекрасен, но изпълнението на показаните снимки е способно да накара всеки човек с някакво чувство за естетика, ако не да повърне, то поне леко помръкне при вида им. И правилно са посъветвали питащата, докато е време - да се избави от тях. И едва след това да мисли за щори и завеси.

Последна редакция: ср, 20 яну 2016, 22:53 от bubanka

# 639
  • софия
Знам, просто не виждам подходящи за обръщане в ЧБ. Ще ровя още.

# 640
  • в света на неограничените измерения
Мислите ли, че е грозно да сложа на стената и семейна снимка? Много си харесвам една от Рим, с мъжа ми, сестра ми и племенницата сме там.
Защо пък не, много ми харесва, когато са добре съчетани.
Лейди има много хубава стена със семейни снимки над бялата конзола.
И аз имам вкъщи една-две семейни снимки в малки рамки върху мебел.
Имам даже снимки и на кучетата ни, които вече ги няма.

# 641
  • софия
Почнах да си ровя и аз по снимките. Ще си слагам и аз. Лошото е, че нямам хубави черно-бели, а и не виждам подходящи. Нищо, ще си накича любимия ми остров с най-невероятното синьо евър.
Много харесвам едни твои портретни. Серия. И стават черно-бели без проблем.

Не съм писала за двойнолепящата лепенка, защото някой вече беше отбелязал: най-здраво държи тази на Теса. От Лидл не съм пробвала, защото винаги имам под ръка Теса. Пробвали сме други марки, но с тях падат. С лепенката на теса пада слой шпакловка. На база опит с лепенка не мога да кажа, че този метод има предимства пред пирона. С едното имаш дупка, с другото - свалена мазилка.

Последна редакция: ср, 20 яну 2016, 20:28 от zvanche

# 642
  • София
аз таковата ... да кажа само че за Хенесито и Патрончето ме бройте и мене да съм помагач  bouquet
Арчо, това да го разбираме като заявка за идване до София ли? По-експлицитно, моля Simple Smile, че все пак и дати трябва да се уточняват.

Титина, обеща снимки. И да питам от какъв материал ти е покрива (сменяхте ли го?), че аз още не съм се отказала от едно свое намерение, даже огледи правихме, докато бяхме там, а ММ предпочита с керемиден покрив.

# 643
  • софия
Пффф, съсипа се хубавата тема  Rolling Eyes
Ако искате да я върнем във варианта и отпреди години, когато се обсъждаха само чужди интериори. Та да не може да си мерите някои работи.
И ху дъ фак ис Анонимен??

# 644
  • Майничка
Малии, както съм загряла с осмокласниците днес, направо ми иде да ви накарам да извадите по един лист и 350 думи диктовка с местоимения за пряко и непряко допълнение, съгласуване на времена и минали причастия и омоними за разкош!
Не ви ли е срам, хората Хенеси извадиха, вие тук за някакви глупости се дъвчете!

Общи условия

Активация на акаунт