Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 47

• 64 802
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Assos, ще ги държиш дръпнати и готово! Синьо и тухли:)

# 616
Офф, аз мога ли да се оплача от „разбирачи” по магазините. Отивам за контакти и ключове и ми казват, че няма комбинирана розетка за кабелна и интернет, обаче майсторът твърди, че има. При това на тази марка, но друг мазазин. А аз уж съм при вносителя... както и да е,майсторът ми купи, ама толкова да не знаят, какво продават

Друго, изгоря ми едната луничка, чисто нова почти, вързана преди няколко дни. Уж е взета за качества. Ще ходя да се разправям в Орион, ще ми я сменят, ама може ли, чисто ново, а развалено. Както и казанчето, уж на Грое са хубави, едното фабрично дефектно, оправиха го, ама е занимавка. Аз ли съм карък или нещо не е наред в производството на стоки и предоставянето на услуги.

Скрит текст:
Момичета, стига де, такава хубава тема, без панаири и сега...
Между другото цензурата е лошо нещо, всеки трябва да има правото да се изразява дори и да е негативно. Но (ще се повторя), негативното мнение на един човек не прави обекта на обсъждане лош. Защо не може да се съобразим с това, че всеки си има мнение, което може и да е различно от нашето.

# 617
  • София
Шайн, последното.
При мен: изгоряла луничка от Орион, няколко изгорели ЛЕД крушки и като капак счупен елемент на смесител от Витра. Само че с последното драмата е, че Витра си обраха крушите от България.

Явно е неизбежно.

# 618
  • Варна
По повод на поста на Блу, миналата седмица бяхме в Студио 5. Другите твърдят, че групата е свирила разкошно, но аз цяла вечер се прехласвах по тъмносинята тафта на фона на тухлите  Heart Eyes

Ама много ще ми се затъмни спалнята, бее Sad

...
Assos за какво ти е светла спалня? Я помисли какво се прави там Joy

# 619
  • София
На мен не ми трябва, но Асосов глади там  Joy
Едва ме навихте  Sunglasses

# 620
  • в света на неограничените измерения

Самурайка и Ванвел дали ще се обозначат, отдавна не са писали в темата.
Тук съм, но нещо ми се отвори много работа.
Таман реша да се включа по дадена тема и докато намеря време вие сте подхванали следващата.
Ето и сега нищо не схванах от днешния търкал. Grinning Този ретрограден Меркурий ни разказва играта по всички фронтове. Но трябва да го изтърпим още една седмица.

Твърдо  ДА за среща другия месец.

Последна редакция: ср, 20 яну 2016, 16:04 от vanvel

# 621
  • На брега
Аз пък ще имам нужда от съвет за грозна колона и трегер. Така, че задръжте огъня- аз нося Hug! Пък и ви познавам вече и знам за периодичните бури (циклони с женски имена Simple Smile). Някой нов може да се стресне или засегне...

# 622
Птица, пошегувах се  Laughing

# 623
Като гледам на каква вълна сте ако може срещата да е в петък!Като ще се напиваме поне да поспим после.. Laughing!

Асос,и на мен ми харесва този цвят,няма да е тъмно толко!
Аз в хола и трапезарията сложих черни(изглеждат леко тъмно сини)

Аз поне стискам палци Ема да не се откаже от темата защото без да искам да обиждам но тя е една от интериорките,които на мен лично най са ми помогнали да си оформя вкуса към красивото!Просто винаги показва страхотни работи!

# 624
Шайн, последното.
При мен: изгоряла луничка от Орион, няколко изгорели ЛЕД крушки и като капак счупен елемент на смесител от Витра. Само че с последното драмата е, че Витра си обраха крушите от България.

Явно е неизбежно.

Асос, явно не е лош късмет, а е масова практика да е такова качеството на продуктите. Много съм разочарована, човек иска да си свие гнезденце, да му е добре, а вместо да мисли за цветове и текстури трябва да мисли за доставки, фактури и рекламации и да се занимава с хора, които не разбират и не искат да носят отговорност.

Примерно искам да заменя 8 квадрата плочки, които купих от Баня стил за други стоки на същата цена, всеки ден им звъня по 5 пъти минимум и не мога да се свържа. Събота, когато е почивен ден, отивам на място, тогава пък не можели да направят справка със склада, защото не работил събота. Еми... ето сега тази събота вместо да си търся диван или да си почивам, ще се занимавам с рекламация, замяна и т.н. и ме бавят.

# 625
  • София
Ванвел, по кое време ще си в България, за да съобразим срещата с теб?

Аз съм ОК за който и да е петък - малкия тази година е 7 клас, и събота и неделя е на курсове за кандидатстване и на нас ни е отарязал вскакви амбиции за ски/спа бягства от града през уикенда, така че всеки петък сме си софиянци по неволя.

НоваТема, покажи го трегера, няма да е само Карамелена жертва на трегерите, я, да измислим нещо. И като казах Карамелена, потенциалният остров й се пада пак под трегер, щяло е да стане много ниско и блокиращо с остров.

Асос, с Витра и аз брах проблеми с масата в трапезарията преди две години, но ми ни я смениха...не знаех, че са спрели представителството си в България.

Последна редакция: ср, 20 яну 2016, 16:30 от Sharky*

# 626
  • София
Да нямаш предвид mumbas, тя е в чужбина?

# 627
  • в света на неограничените измерения
Аз в хола и трапезарията сложих черни(изглеждат леко тъмно сини)
Лили, спри ги за малко тези ски, / ще ти измръзнат ушите на този студ / и наснимай новия хол и трапезария. Много искам да видя новия паркет, а и новите промени.

Аз поне стискам палци Ема да не се откаже от темата защото без да искам да обиждам но тя е една от интериорките,които на мен лично най са ми помогнали да си оформя вкуса към красивото!Просто винаги показва страхотни работи!
+1

Ванвел, по кое време ще си в България, за да съобразим срещата с теб?
Шарки, аз съм тук. Мумбас е в чужбина.
За когато решите съм навита.

# 628
  • На брега
НоваТема, покажи го трегера, няма да е само Карамелена жертва на трегерите, я, да измислим нещо. И като казах Карамелена, потенциалният остров й се пада пак под трегер, щяло е да стане много ниско и блокиращо с остров.

Моите са наистина трудни. Предизвикателство да го наречем... Да са ми докарали инфаркт до сега, ако не е напуканият ми паркет, който ми отвлича вниманието. Ще ви досаждам нататък. Тъкмо се прибра ММ, пък от баницата ми се падна бебе и не ми се разваля настроението с трегери. То след толкова години, май в баницата ми остана надеждата Laughing.

# 629
Доброволно си признавам, че мен ме подразни смачканата кърпа на съпружка и не ми се рови да се самоцитирам, но доколкото си спомням изказването ми беше в духа, че едно хубаво жилище заслужава красиво представяне. Не намирам нещо чак толкоз обидно, ама навремето това предизвика доста коментари. Аз пък ги отминах...
Издирих си и поста:
Съпружка , кухнята ти е красива. За себе си единствено бих пропуснала надписа на абсорбатора, но това сигурно е защото съм от поколението, на което са дотегнали лозунги, призиви и т.н.  Представянето ѝ обаче не е най - доброто. Изказвам лично мнение разбира се и съвсем аматьорски препоръки. На снимка не изглежда добре едно случайно безредие (например  добре изглежда недопита чаша вино на масата, особено ако се вижда и бутилка от хубаво вино, но не и измачкани кърпи на вратата на фурната, бих махнала за снимките също стоящите на плота тостер и кафе машина с проточени кабели и подпрените дъски също и почистващи препарати и гъби или каквото е там на мивката). С две думи - хубава кухня, а снимките те не са толкова важни в крайна сметка Simple Smile.

NovaTema давай колоната и трегера, та да се поразсеем с приказки по-по темата.

Последна редакция: ср, 20 яну 2016, 16:51 от pep_si

Общи условия

Активация на акаунт