Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 47

• 64 792
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
  • софия
Много кофти за масата. Препращай им я да ти я оправят или заменят.

# 676
Момичета,някоя от вас случайно да има отзиви за тази маса  http://www.ikea.bg/dining-room/Dining-Tables/Up-to-4-seats/47186/71695/ в магазина имаше мостра на същата само,че разтегателна......е много паянтова и нестабилна ни се видя,консултанта изказа мнение,че най-вероятно се дължи на не до там качественото сглобяване. Thinking

# 677
  • софия
Имам неразтегателната, много си е стабилна даже.

# 678
  • Майничка
Има ли..., супер гадна работа! Свържи се с производителя за рекламация.

# 679
  • sofia
аз съм в почивка , че изгоних некадърниците дето ми правиха тавана и сега го правя бавно бавно с един приятел , когато ни остане време и на двамата .
Почти всички стигаме до сюблимния момент с майсторите...
Имаше въпрос за покрива на Титина... От базалтови плочи е? Открих, че платата на които се радвах тези дни са от материал за покривни плочи  Mr. Green.

Тези хора, хубаво предлагат покривни плочи, но ако имат и майстори, които могат да ги редят, може някой да им ги купи.
Колежка има стара къща в Балкана и понеже единствения майстор, който можел да реди покриви с плочи вече бил много възрастен, се принудиха да направят обикновен покрив с керемиди. Решиха да не слагат плочите отгоре (за красота и камуфлаж).

Има ли значение?, най-искрени съчувствия!
При нас имаше фал със запушване на тръбата за мивките и канала (добре, че wc е на друга тръба), но поне минава външно и мъжа ми бързо я оправи.
За масата, верно е още по-гадно.....

# 680
Имам неразтегателната, много си е стабилна даже.
.Благодаря за отговора да попитам само стъклото прозрачно ли е?

# 681
  • софия
Моето е бял мат, не зная какви други има.

# 682
  • София
В магазина не е прозрачно. И понеже съм я правила тази глупост със стъклена маса  преди 16-17 години: не си поръчвайте прозрачни маси, няма такъв дискомфорт ако ти дойдат много гости и някоя дама е с къса пола, единственото  спасение е плътна покривка. За почистването пък да не говорим, по цял ден мириша на химия от пръскалата за стъклото.

# 683
  • София
Малко в стил да подкрепим и родното, пускам един интересен онлайн магазин за постери на български автори. Не е изпробван лично, но доста неща си харесах Simple Smile.
http://thewalltoday.com/

# 684
Има ли, съжалявам за неприятностите и съм притеснена, защото и масата, и етажерката са ми от Олимпия  Tired
Плотът на масата нарязан ли е от долната страна?

# 685
Благодаря ви за съчувствието момичета, но и да му пратя рекламация, надали файда ще има!
Още повече, аз съм в чужбина и не ми се мисли, как ще я пращам насам натам тая маса- абсурд! Поне ще знам вече с БГ производители да не се захващам.
По нататък си мисля, да си купим от тук един хубав, дървен плот и да подменим горната част.
С поста на Шарки за стъклената маса съм съгласна едно към едно- никога повече!
И преди да забравя: Титина, къщата ви е великолепна, а спалнята на блу е станала бижу! Какво правят само едни первази, а?! Относно тях: гледайте в немския ибей! Моите са оттам и са на много достъпни цени, по- ниски от българските!
В Икея също вече ги има, но са доста по- скъпи! http://m.ikea.com/de/de/catalog/products/art/30261307/
П.п. Блу, да, отдолу е нарязан плотът! Надявам се да не се случи при вас! Обади му се веднага и го питай, ако стане нещо, какво правиме? Вие поне сте наблизо и може да ви ги оправи!

Последна редакция: чт, 21 яну 2016, 10:27 от Има ли значение?

# 686
  • На брега
Това го оправихме, благодарение на златните ръце на мъж ми и на съседа,обаче по- гадното е че хубавата ми, прекрасната ми, невероятната ми маса от масив се изметна. Стана супер бързо. Почна малко преди Коледа и сега е като лодчица. Меко казано съм разочарована за пореден път от българските производители. Те знаеха, че ще е за чужбина и кой знае, какво си е казал господинът: тея повече сигурно нЕма да ги видя, я дай да мина по тънката лайсна!!! Надявам се, момичетата поръчали при Олимпия да нямат такива проблеми! Аз колкото ги хвалих, толкова сега ще ги плюя! Сори, ама май наистина си се оказва, че по- сигурно от Икеята няма!
Оплаках се
Ужасно е това! Вчера мислех да поръчам маса оттам. Мои познати ми бяха казвали, че и тяхната маса от Орешак се е изметнала. Там има много производители, а те не помнеха производителя и имах някакви надежди, че не е Олимпия. Задържах поръчката до днес, само за да мога да мина и да разгледам един магазин с екзотична дървесина, защото видях, че тези дни зареждаха нова стока. Сега не знам какво да правя.

Моля те, пусни му рекламация! Когато влязох в кореспонденция с него, му подчертах дебело, че единствената причина да се насоча към тях са отзивите от един женски форум. Той е наясно, че жените избират и колкото бързо му се е вдигнал рейтинга, така може да се срине. Мога да му пиша и аз тези дни и да го попитам, дали може да ми даде гаранция за качество, ако поръчам, заради проблема с твоята маса.

Масата на Радина е жестока! Правили са си я те, но са си купували наистина качествени материали- плотове и крака. И на Икеа някои от масите се правят тук.
Скрит текст:
И аз се наводнявах два пъти. Единия път върху новия паркет. Сега е нацепен и "развълнуван" Sick. Не знам дали е от наводнението или от влага в плочата, термомост от мазето долу и новата стена с метална конструкция или от някаква наша грешка при реденето. Факт е, че правим една крачка напред и после 2-3 назад. Искам всички тези неприятности около ремонта ни да останат в старата година. Дано и при теб това е последната неприятност.

Пепси, само тази снимка съм виждала от въпросната къща. С подобни чувства съм към един "замък" тук около морето. Необичайни са все пак. Архитектурата им забавлява хората.
Малко в стил да подкрепим и родното, пускам един интересен онлайн магазин за постери на български автори. Не е изпробван лично, но доста неща си харесах Simple Smile.
http://thewalltoday.com/
И аз! Мерси!

# 687
  • София
И аз да замрънкам на глас: някой предявявал ли е гаранция на строител и след това, при неизпълнение да го е съдил, че да ми препоръча адвокат? Вече 5та година ни тече тавана в офиса от терасите над нас и  ми е  #2gunfire #2gunfire #2gunfire, само дето не мога да го реализирам. Настоящите собственици на жилищата над нас вече не ни вдигат, когато им звъннем, и май си е мой проблем да намеря решение - затова моля за помощ със съвети и препоръки за адвокати и процедури.

Има ли значение
, моята Витра си я взеха и ми доставиха чисто нова от Швейцария след 2 месеца, така че не се предавай без бой, производителят да си плати превоза в двете посоки. Не пречи да го посплашиш и със социални медии и форуми, действа им.

# 688
Обърнатата къща не ми харесва.
https://vila.bg/house-obarnatata-kashta-2864.html
И мебелите (някои) са надолу.
Предпочитам си стандартните ни красиви къщички.
Sharky*, най-лесно и бързо ще е, ако собствениците на терасите се съгласят да излолирате, но пък вече не вдигат ... Close

# 689
  • София
В момента масата в трапезарията ми е от стъкло, но е бяло, абсолютно непрозрачно и е лесна за поддръжка.

Мислех да я сменям с същата като на Има ли, дори се свързах с хората от Олимпия, но цената ми се стори завишена при положение, че открих маса с малко по-големи размери и то от махагон на почти същата цена.
Сега съвсем се отказах, разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт