Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 47

• 64 794
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • софия
Обикновено се свършва с десетина поста. Днес е тройно критичен ден явно  Mr. Green
Ти докъде го добута, Арчо?

# 661
Не мога да разбера защо са изтрити постовете ми?
Модератор, точно тях ли намерихте за обидни?

Всички, които се отнасят до днешните спорове - да.
Не съм гледала чии са.

# 662
  • София
Асос, с Витра и аз брах проблеми с масата в трапезарията преди две години, но ми ни я смениха...не знаех, че са спрели представителството си в България.
Шарки, две са Витрите  Laughing Моята е турска и продават хардуер за баня.

Сипах си и аз. Много бегемамско беше днес в тая тема.

# 663
Стефчо еми,модератора чете чете темата и реши и той да си сипе Grinning!

# 664
Ми, ................. наздраве тогава на всички!

# 665
Обикновено се свършва с десетина поста. Днес е тройно критичен ден явно  Mr. Green
Ти докъде го добута, Арчо?

аз съм в почивка , че изгоних некадърниците дето ми правиха тавана и сега го правя бавно бавно с един приятел , когато ни остане време и на двамата . общо взето съм спрял , че имам една камара други проблеми и не ми е до ремонт точно сега .

# 666
  • София
Не мога да разбера защо са изтрити постовете ми?
Модератор, точно тях ли намерихте за обидни?

Всички, които се отнасят до днешните спорове - да.
Не съм гледала чии са.

Добро утро, Модератор!

Имам голяма молба към Вас - в името ИМЕННО на справедливостта да възстановите поста на потребителката Ема от вчера, в който тя ме нарече хормонирала глупачка и още други квалификации. Това тя написа след моя пост № 573 на стр. 39, в който не намирам нищо насочено към нея и провокиращо я.
Аз Ви сигнализирах за това, но нямах впредвд да го изтриете, а да предприемете други мерки против нея, защото както пише в Правилата - във форума не се допускат лични обиди.
Малко от пишещите тук успяха да го прочетат и последвалите постове бяха насочени към мен.

Моля, направете го. Не за да  започнат нови спорове, а всеки да прецени за себе си конкретната ситуация.
Хубав ден!

# 667
Благодаря Ви за доверието, но нямам намерение да възстановявам ничии постове. Вчера изтрих много постове като се старах дискусията, която е по темата да не бъде нарушена. Ако някъде съм пропуснала нещо, което е трябвало да бъде изтрито или съм изтрила някое изречечение, което не е било свързано със спора, извинявам се.

А спорът ще спре, защото всеки, опитал се да го поднови след този мой пост, ще получи тридневна почивка от форума, за да охлади страстите. Достатъчно обиди прочетох и от двете страни, хубавата ви тема не заслужава подобни грозни взаимоотношения.

Приятно писане!

# 668
  • София
Отказвайки, заставате на страна на потребител, нарушил Правилата на форума.
Съжалявам, че вчера се обърнах към Вас.

# 669
  • На брега
аз съм в почивка , че изгоних некадърниците дето ми правиха тавана и сега го правя бавно бавно с един приятел , когато ни остане време и на двамата .
Почти всички стигаме до сюблимния момент с майсторите...
Имаше въпрос за покрива на Титина... От базалтови плочи е? Открих, че платата на които се радвах тези дни са от материал за покривни плочи  Mr. Green.
Обърната къща-хотел в българско село.

Предлагам Ема да пусне нова тема, да броим до 100 и да започнем начисто.

# 670
я направо заключете темата за три дни  Laughing

# 671
Предлагам Ема да пусне нова тема, да броим до 100 и да започнем начисто.

Нова тема ще има на 50 стр. от текущата както е според правилата на форума.

# 672
NovaTema, гледах филмче за тази обърната къща - доста смесени чувства предизвиква у мен (особено с тази изкуствена трева по тротоара, който всъщност се явява стреха...). От една страна си е закачка, от друга напомня ми на последствие от природно бедствие Thinking

# 673
Леле, хора, стига сте се дракали!
Все си мислех, че поне тук ще намеря спокойствие и разтуха, но уви!
Не успях да прочета нищо от въргала и май по- добре така!
Дайте да си стиснем ръцете и да почнем отначало!
Аз влизам да ви се оплача, как влезнахме в черна серия. Първо протече основната тръба, която отвежда водата от мивката и миялната. Навремето бяхме сменили всички тръби, но не и тези, които бяха закопани в стената. Та следваше разглобяване на шкаф в кухнята, разбиване на стена, подмяна на тръби и гумени уплътнения и най- големия хорър, разбира се, мръсотия до шия от праха. 😱
Това го оправихме, благодарение на златните ръце на мъж ми и на съседа,обаче по- гадното е че хубавата ми, прекрасната ми, невероятната ми маса от масив се изметна. Стана супер бързо. Почна малко преди Коледа и сега е като лодчица. Меко казано съм разочарована за пореден път от българските производители. Те знаеха, че ще е за чужбина и кой знае, какво си е казал господинът: тея повече сигурно нЕма да ги видя, я дай да мина по тънката лайсна!!! Надявам се, момичетата поръчали при Олимпия да нямат такива проблеми! Аз колкото ги хвалих, толкова сега ще ги плюя! Сори, ама май наистина си се оказва, че по- сигурно от Икеята няма!
Оплаках се😰

Последна редакция: чт, 21 яну 2016, 09:41 от Има ли значение?

# 674
Има ли, лоша серия. нека спира  Peace
Свърза ли се с производителя? Един месец и дефектна маса Cry

Общи условия

Активация на акаунт