ЧЕТВЪРТИ КЛАС

• 69 003
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
При нас вечер се учи по разказвателните предмети и ако има нещо забравено се пише/рядко/.Тази година сме пак с нова госпожа на занималнята и не знам защо,но само пишат домашни.Разказването в къщи.

# 91
Разказването в къщи.

Моето дете е било само в частни занимални за кратко, но в първото училище, в което учеше в училищната занималня предупредиха децата, които ходят да си учат разказвателните у дома. Родителите също бяха предупредени,  че по разказвателни предмети децата учат у дома.
Не зная дали е възможно 20 деца да разказват, то няма да стигне времето.

# 92
  • София
при вас поне е ставало дума за разказване Simple Smile моят син прави само тестове по разказвателните (ЧО и ЧП), в занималнята също не разказват, а само пишат в учебните тетрадки. Вкъщи го изпитвам и се опитвам да го накарам да разказва по малко...

# 93
  • Бургас
О,разбира се,аз и не очаквам да разказват на госпожата,но тя не им разрешава дори да си четат урока по време на занималнята.Е,хубавото е че им дава задачи допълнително. Twisted Evil

# 94
Тази година съм съвсем блокирала и много ще се радвам на идеи за организация на РД. Не искам да е в МОЛ и девойката откровено мрази лазер парковете. Единственото, което ми хрумва е детска дискотека с някой батко ДйДжей, ама това го правихме миналата година.
Тя беше решила да е кино с няколко приятелчета и да се почерпят, ама сега като наближи обяви, че си иска парти с много деца.
Някакво място с приложни изкуства ми се върти в главата.

# 95
http://grabo.bg/sofia/detski-rd-0m6rg

Галя, виж дали това ще ви е интересно

# 96
https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s … pkcBEfbgSXpEGaZKA Днес купихме това, по препоръка на приятел ортопед.Болките в ставите са в своя пик. Днес е имала големи проблеми на училище. Прибрах я като тракащ скелет. Майтапа на страни, но въпросът е сериозен. И много сирене и кашкавал, каза докторът.

# 97
  • Бургас
Ако можеш да я накараш да яде сусамов тахан,примерно смесен с мед ще е още по-добре.Аз не успях,сама си го ям.

# 98
  • Разпиляна във въображението
Сега успявам да се включа.

По анкетата: все още не сме решили какво ще правим. Единственото, което ще искам и към което ще се стремя е да не върви повече с класа, с който е. Решихме и да не кандидатстваме в МГ, защото тя не е природен математически талант и няма смисъл да я гърба при условие, че се приемат едва 20 деца за целия град и има къде-къде по-добри математици от нея.

И двете лягат около 22.00 ч. сами, и без да ги подканям Simple Smile

# 99
  • София
Ако можеш да я накараш да яде сусамов тахан,примерно смесен с мед ще е още по-добре.Аз не успях,сама си го ям.
Продава се и сусамов тахан с шоколад примерно този - http://www.proizvoditel.bg/article.php?id=54&artid=8#.Vp8whnYwh9M
Аз имам един друг купен от Хит в Младост, но дори и с него успях само двете да прилъжа да опитат, третата твърди, че и той е гаден и отказва, а именно тя не приема никакви млечни продукти...

# 100
  • България
Здравейте, да ви питам има ли занималня при вас? При нас от мин. Година втори срок няма и беше голяма драма, докато се найчи да пише домаш и вкъщи. Сега ходим на уроци по математика и български + английски извънучилищно. Слава богу сме първа смяна и втория срок. Ние сме в основно училище наблизо и за мен това е голяма спокойствие за детето, затова няма да го местя. Нямаме амбиции за мг и всички други училища са ни малко далече, което означава че някой трябва да го води с кола Shocked . скоро ще пишем премеждия относно во, макар че наистина всичко е излишен стрес за децата.

# 101
  • Ямбол
При нас има занималня, но не я ползваме. И на уроци няма нужда да ходи. И ще кандидатства, но с това, което вкъщи готви.
Сега ще се явява извънредно на олимпиада по математика, че се случиха някои неща на местно ниво и ако не бяха и други родители да повдигнат въпроса на по-високо ниво, щяха да са ощетени много деца.

# 102
'
При нас има занималня, но не я ползваме. И на уроци няма нужда да ходи. И ще 'кандидатства, но с това, което вкъщи готви.
Сега ще се явява извънредно на олимпиада по математика, че се случиха някои неща на местно ниво и ако не бяха и други родители да повдигнат въпроса на по-високо ниво, щяха да са ощетени много деца.
Не зная за какво говориш, но личното ми мнение е, че поне  половината допуснати до областен кръг изобщо нямат работа там.
А ти сега пишеш и за извънредно явяване на олимпиада каквото и да значи това.

# 103
'
При нас има занималня, но не я ползваме. И на уроци няма нужда да ходи. И ще 'кандидатства, но с това, което вкъщи готви.
Не зная за какво говориш, но личното ми мнение е, че поне  половината допуснати до областен кръг изобщо нямат работа там.
А ти сега пишеш и за извънредно явяване на олимпиада каквото и да значи това.

Напълно подкрепям. Peace Областния кръг е много труден,затова и много малко от децата успяват да се класират после именно с този резултат.А тук даже се говори и за извънредна олимпиада.

# 104
  • Ямбол
Поради някаква странна политика, която мога да разясня подробно на лични, ако някой се интересува, олимпиада общински кръг в училището на дъщеря ми не бе проведена. Благодарение на моите запитвания в РИО и на друг родител, обаче, бяха принудени все пак да пуснат такъв кръг преди областния, за да може желаещите да се явят. И сега другата седмица ще има извънредно за децата от това училище. Много е възможно децата да бъдат орязани, заради главоболията, които им докарахме, но каквото такова. Ще опитаме.

А иначе, понеже знам как се правят олимпиади и състезания в едно друго НУ в града, съм съгласна, че много от допуснатите няма да могат да направят кой знае какво на областния.

Общи условия

Активация на акаунт