ЧЕТВЪРТИ КЛАС

• 69 001
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
Нашите си менят смените всеки месец.Явно както свикне човек,защото не ни е проблем.Даже си е разнообразие.

# 61
  • София
И при нас в дните на НВО,4 клас минават сутрешна смяна.По принцип учат следобед през втория срок на 4 клас.

# 62
  • Sofia
Целогодишно са първа смяна в нашето училище, всички  Peace!
Ако е втора смяна моят, няма да се справяме никак  Naughty.Ще спи до 10ч. и ще викам ежедневно. Няма как да се подготвя, да тренира и следоябд да е на училище. Всъщност сигурно има как,ама добре,че не ни се налага. Заспива след 23 ч. и в 7.40 е киселец, както и аз  Mr. Green
От вас чувам за практика да се редуват смените всеки месец  newsm78.
За болките в ставите/костите- взех Шуслерова сол 2, след прегледа ще докладвам какво е казал специалистът  Peace.

# 63
  • София
При децата със различни смени всеки месец искам да ви попитам как в този случай организирате извънкласните занимания?

# 64
bug
При децата със различни смени всеки месец искам да ви попитам как в този случай организирате извънкласните занимания?

Английският си има график със сутрешните и следобедните часове, прави се още септември, математиката е съботнонеделно, ходи на рисуване вечер, но там не е от значение точно кой кога е дошъл и има още едно занимание точно в обедните часове, което вместихме с предварителни разговори как да се случи.

# 65
  • София
Лелеее, MIK, как смогвате с такъв график?

# 66
  • Ямбол

Моето дете участва само в едно извънкласно - пее в събота един час. Не я товаря с други излишни за мен глупости. Предпочитам да почива и разтоварва. Достатъчно е натоварена и отговорна към задачите си в училище.

# 67
      Днес реших да препитам детето по ЧО
-Кое произведение е написал Черноризец Храбър?
- Математическото!

doh

# 68
Лелеее, MIK, как смогвате с такъв график?

О, с желание:))) Но пак го пиша и разстоянията са ни малки, което много помага! А на Майнкрафт ако знаеш колко е добра, даже и на билярд бие баща си:) Така, нахвалих се, сега е ваш ред:)))

Последна редакция: сб, 16 яну 2016, 14:40 от MIK

# 69
'
- Математическото!

doh
Ами право е детето:)))) То другите неща са достатъчно отнесени, ама все ще ги научи:)

# 70
  • Ямбол
- Математическото!

doh
Това прозвуча като:
- Кой е Васил Левски?
- Футболен отбор.

# 71
  • Габрово
Светкавица, не знам кой набор си, но по мое ученическо време се учеше една смяна целия срок.
От вас разбирам, че сега "въртят" децата всеки месец.

Моят син остава в същото училище, няма афинитет към математиката, а другите училища в нашия град не предлагат нищо по-различно от това, в което е.

Последна редакция: сб, 16 яну 2016, 19:20 от ivap

# 72
  • Пловдив
Когато аз бях ученичка се въртяхме всеки месец.
В нашето училище до преди 3 години бяхме на две смени, пак се въртяхме на месец. Само 1 клас бяха целогодишно една смяна. Още от септември пресмятахме четвърти клас с коя смяна трябва да започнат, за да бъдат месец май първа, заради външното оценяване.
Братовчедка ми е възпитател в Бургас, начален курс, при тях също са на две смени и се въртят на месец. Още от първи клас.

# 73
  • София
До момента не съм чувала за нито едно училище в София да върти смените всеки месец или през два.По мое време смените се сменяха в началото на всеки срок.
Тук във форума прочетох за първи път за тази организация на учебния процес.

# 74
Ние спряхме плуването от 15.30, заради занималнята, която е до 17.30. Желанието ми беше спортът да е за раздвижване, но треньорът се оказа много амбициозен и точен тип и искаше да прави шампиони. Много съм доволен от занималнята, защото се учи много, английският е също там, хранят ги на обяд и след обяд, и ми отпаднаха доста ангажименти и тичане. Подготвят ги много добре за училище и за състезания. Допълнително ходи само на английски, и математика ще трябва да включа скоро. Има доста пропуски от старото училище, които не можем да смогнем да настигнем, особено с тия състезателните. Отделно вечер ни строява двамата с жената и до 23.00 се учи, не издържам комай вече. Втория срок сме втора смяна.

Общи условия

Активация на акаунт