ЧЕТВЪРТИ КЛАС

• 69 021
  • 748
  •   1
Отговори
# 270
Проверявам и нищо не откривам за това моля за информация ако някой посещава и знае за такива курсове или да ми препоръчате учители по математика, които дават уроци за прием в СМГ?
Нали знаете, че балът се образува освен от НВО и изпитите в СМГ, също влизат и олимпиадите през тази година, които са задължителни, ако ще кандидатствате в СМГ Simple Smile Успех!

Аз утре имам среща с Директора на 105 , да видим какво ще ме осведомят:)

# 271
  • София
Проверявам и нищо не откривам за това моля за информация ако някой посещава и знае за такива курсове или да ми препоръчате учители по математика, които дават уроци за прием в СМГ?
Нали знаете, че балът се образува освен от НВО и изпитите в СМГ, също влизат и олимпиадите през тази година, които са задължителни, ако ще кандидатствате в СМГ Simple Smile Успех!

Какво общо има НВО със СМГ?
Също така, има една олимпиада и две състезания, които образуват предварителния рейтинг, не "олимпиади", както и състезание в СМГ, не "изпити".

# 272

Какво общо има НВО със СМГ?
Също така, има една олимпиада и две състезания, които образуват предварителния рейтинг, не "олимпиади", както и състезание в СМГ, не "изпити".
Извинявам се, доколкото знам се взима предвид оценката от НВО, но това е информация от миналата година, сега може да има други критерии  Peace

# 273
  • нейде там, където ....
В СМГ не се взема предвид оценката от НВО в четвърти клас поне от 5 години.
За по-рано не съм се интересувала.

# 274
Странно, миналата година така ни обясниха (на среща в самото училище), но може аз да не съм разбрала.

# 275
  • София
Странно, миналата година така ни обясниха (на среща в самото училище), но може аз да не съм разбрала.
Със сигурност не си разбрала.
НВО не е нищо повече от обикновено контролно, което дори не би трябвало да се взема предвид при оформяне на успеха в училище. Това е просто една атестация за учителите/училището. /все едно изпитват тях/.
А нивото на НВО е смешно, сравнено с всичко, което се има предвид при образуването на бала за СМГ.
Абсолютно съм убедена, че няма как, когато и да е, НВО да е влияло на приема в МГ, което и да е то.

# 276
  • Пловдив
Оценката от НВО е само текуща за срока.

# 277
  • София
Мисля, че дори не е задължително да се вписва като такава, а според преценката на учителя. Поправете ме, ако греша.

# 278
  • Пловдив
Мисля, че дори не е задължително да се вписва като такава, а според преценката на учителя. Поправете ме, ако греша.

Ами при нас винаги я вписват. Обикновено резултатите са отлични и децата се радват. Но наистина не е задължително, поне така пише от преди няколко години:

http://www.mon.bg/?go=news&p=detail&newsId=236

# 279
При нас някои учители са казали, че това ще е годишната оценка,така поне каза детето.

# 280
  • Пловдив
При нас казаха резултатите от НВО -текуща оценка. Директорката го каза на родителската среща.

# 281
Това НВО не ме притеснява, ще мине и замине. Къде ще ги пращаме след седми клас  newsm78, чета два дни темата за АК, то от разправии и караници, нищо полезно не отсявам. Такса 5900 Е, изпити на 22 март, Лого 3 за подготовка. Видях и тестовете. Някой нещо по - подробно да каже?

# 282
  • нейде там, където ....
Според мен в АК става и без специална подготовка. На изпита решават тестове с доста математика (но не само) и пишат есе. Ако детето си учи сериозно в училище, само едно рамо за есетата трябва, в седми клас.

П.П. Това - ако просто държат да са над чертата, а не непременно да се целят в челните места. Последното не дава голямо предимство, до колкото знам.

# 283
  • София
При нас някои учители са казали, че това ще е годишната оценка,така поне каза детето.
Блъфират. Не ги е срам! Twisted Evil

# 284
Блъфират. Не ги е срам! Twisted Evil

Или моето човече нещо не е разбрало, което е типично за него EmbarassedОфициална информация няма, но аз си имам едно на ум! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт