ЧЕТВЪРТИ КЛАС

• 69 001
  • 748
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Честито на приетите дечица от Варна. Много успехи и добри приятелства в МГ! Благородно завиждам:) ние в София ще чакаме до 27.06. Стискайте ни палци Simple Smile

# 676
  • Варна
Ноември, Ivet_2000 поздравления!

Моят младеж също е сред приетите в МГ Simple Smile.

# 677
Поздравления за Варненската група!
Успех на тези, за които все още предстои!

# 678
  • Бургас
Поздравления на математиците!
Успех и чакащите! fingerscrossed

# 679
Браво на всички приети дечица! Сигурно радостта е голяма. ☺

# 680
  • Габрово
Честито на приетите и на добър час на есен в новото училище.

# 681
Честито и от мен на математиците. И ние сигурно ще сме в мат. паралелка, не се знае още.

# 682
  • No Line On The Horizon
И ние сме в математическа паралелка - СОУ Св. Патриарх Евтимий, гр. Пловдив.

# 683
И ние сме в математическа паралелка - СОУ Св. Патриарх Евтимий, гр. Пловдив.
И моя син. Но още се колебая дали да е там  Rolling Eyes

# 684
  • София
Честито на всички приети математици и стискаме палци на тези, на които предстои newsm10
Днес беше нашето тържество, което беше прекрасно и вече официално Калоян е в лятна ваканция newsm44

# 685
  • Ямбол
И моята вече е във ваканция.
Изненадващо разбрах, че е приета в МГ също. Не се яви на второто състезание, но явно от първото точките са били достатъчни. Зарадва се, но аз сега съм пред огромна дилема.

# 686
И моята вече е във ваканция.
Изненадващо разбрах, че е приета в МГ също. Не се яви на второто състезание, но явно от първото точките са били достатъчни. Зарадва се, но аз сега съм пред огромна дилема.
Защо съм останал с впечатление, че си в МГ.

# 687
  • Ямбол
Не съм в МГ. Но специалността ми е такава. В хуманитарна гимназия съм.
Сега трябва да реша и то бързо кои са плюсовете и минусите, ако я запиша в МГ. Тя иска да е там, а и има някои деца от стария ѝ клас. При нас няма да познава никого.

# 688
А на моя син все още му предстои последното състезание за МГ. Много му се иска да учи там... Иначе е приет в математическа паралелка и в СОУ "Св. Патриарх Евтимий", и в ОУ "Княз Александър I". Има да избираме, ако не стане в ОМГ-то... За Пловдив става дума.

# 689
Не съм в МГ. Но специалността ми е такава. В хуманитарна гимназия съм.
Сега трябва да реша и то бързо кои са плюсовете и минусите, ако я запиша в МГ. Тя иска да е там, а и има някои деца от стария ѝ клас. При нас няма да познава никого.
Дай я в Мг, щом я влече, тъкмо ще е по - далече от теб, да няма съмнения, че е под крилото ти и успехите и се дължат на теб. Ако моята прояви интерес след седми клас за МГ, няма да я спирам. Макар, че, не знам как точно да се изразя, за да не бъда криворазбран, но от там излизат умни, но безполезни кадри, примерно.

Общи условия

Активация на акаунт