Вече шава ЮЛСКОТО човече,мама го усеща вече-ТЕМА 2

• 40 742
  • 700
  •   1
Отговори
# 555
На мен ми изписаха прахчета магнезиев диаспорал. Имам ли болки си разтварям едно и много бързо спират. Ако искаш питай лекаря си, за по-бърз ефект не може ли и с тях. На мен ми действат много добре и бързо. Ползвам ги само при нужда, не редовно.

# 556
Аз също много искам да започна йога за бременни. С миналата бременност си правих упражненията от DVDто на Светла Иванова, но този път мисля да посещавам занятия някъде. Още съм в процес на търсене, ако някой има препоръки за йога за бременелки през уикенда, нека пише. Simple Smile

# 557
Още съм в процес на търсене, ако някой има препоръки за йога за бременелки през уикенда, нека пише. Simple Smile....

За кой град се интересуваш Simple Smile

# 558
Минах днес преглед при доктор Сигридов. Закъснението си беше нормално - 3,5 часа Mr. Green
Всичко с бебка е наред Heart Eyes Моля за едно розово щъркелче Simple Smile
Относно дефицитите - за момента почвам Вигантол и бирена мая.

# 559
Още съм в процес на търсене, ако някой има препоръки за йога за бременелки през уикенда, нека пише. Simple Smile....

Аз търся за София, по скоро Банишора, Люлин, Надежда и близките райони

# 560
За София малко не съм запозната. Единствения клуб, за който се сещам е "Огледало", визирам по конкретно Марина Пенкова като инструктор , във Варна имат някакво реноме, не мисля, че и в София ще се излагат Simple Smile В момента Марина преподава в София

# 561
Здравейте, момичета! Снощи бяхме на преглед, бебка си беше седнала на крачетата и беше мнооогооо мързелива  Laughing С нея всичко изглежда добре Praynig Лекарката ми каза, че плацентата ми била ниско разположена, но за седмицата, в която съм (17-та) било нормално. Ако на следващия преглед, след месец не се е повдигнела, тогава щяла да ми каже какви ще правим. С ММ доста се уплашихме, и като се прибрахме, седнах да чета за какво става въпрос и се оказа, че ако не се повдихне плацентата, може би ще се наложи раждане със секцио. Така ли е? Моля, ако някой знае нещо повече да пише. Лек ден!  bouquet

# 562
Десчи аз в 21 седмица и също съм с ниска плацента, която постепенно се вдига с разтежа на бебето. Дано всичко е наред и да се стигне до успешен финал.

# 563
bubaleche, благодаря!
Опитвам се да бъда максимално спокойна, първа бременност ми е и ми е много притеснено, а понякога не бива да се притесняваме за неща, които не са сигурни.... Дано всичко е наред и при теб Simple Smile и на края на приключението да гушкаме здрави бебещоци и ние да сме добре Simple Smile

# 564
И аз бях с ниска плацента в 16 седмица. Казаха никакъв секс, да не вдигам тежко и да се пазя от големи натоварвания. Има шанс до 25 г.с да се вдигне.

# 565

Deschi, според мен не се притеснявай от сега. Има време да се вдигне плацентата.  Hug

# 566
Здравейте момичета,
Присъединявам се към вас! 😊
На 31г. съм, трета бременност, термин 15.07.2016г. , очаквам момченце.
Лека и безпроблемна бременност на всички 😉

# 567

За София, забравих да напиша Simple Smile

# 568
  • София - Варна
Минах днес преглед при доктор Сигридов. Закъснението си беше нормално - 3,5 часа Mr. Green
Всичко с бебка е наред Heart Eyes Моля за едно розово щъркелче Simple Smile
Относно дефицитите - за момента почвам Вигантол и бирена мая.

Браво, че няма да биеш инжекции!

Deschi, мисля, че не е задължително секциото. Зависи май колко е ниска плацентата, все пак събери няколко лекарски мнения.
Аз пък нося цялостно много ниско, в гащите си. И първия път беше така, никога не усетих бебето да ме рита над пъпа, камо ли да стигне до ребрата, както повечето майки се оплакват в напреднала бременност.
По тая логика сигурно и на мен всичко ми е много ниско, вкл. плацентата.

Последна редакция: чт, 18 фев 2016, 18:26 от afrikancho

# 569
afrikancho, макар че не сме го обсъждали конкретно с доктора, аз останах с впечатление, че инжекциите са с голяма вероятност при мен в по-големите седмици. Явно за момента иска да опита с по-естествени източници Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт