Вече шава ЮЛСКОТО човече,мама го усеща вече-ТЕМА 2

• 40 682
  • 700
  •   1
Отговори
# 165
Аз си записах час за Сигридов.

# 166
И аз, живот и здраве, ще ходя пак при Сигридов.

Кати, ти кога си?

# 167
  • София
Хаха, тук сме се събрали фен клуб Марковс  Laughing Аз съм на 17 март.

и аз Simple Smile

# 168
Здравейте,
Добре дошли на всички бъдещи мами лека бременност на всички,.
Към мамите от София Къде и при кой мислите да направите втората фетална морфология?
Доктора ми каза където и при който си избера и аз се чудя много.
Благодаря предварително.

Здравейте и добре заварили Simple Smile Аз на първа ФМ ходих в Токуда при д-р Колева, на втора мисля да ходя пак там при нея.

# 169
Здравейте момичета  Hug
Мен ме приеха в болница, не успяхме да овладеем контракциите само с лекарства. Сега ще ми вливат системи, дано с тях да успеем  Cry

# 170
Здравейте момичета  Hug
Мен ме приеха в болница, не успяхме да овладеем контракциите само с лекарства. Сега ще ми вливат системи, дано с тях да успеем  Cry

Стискам палци всичко да се нормализира  Hug

# 171
Стискам палци всичко да е наред!

# 172
И аз стискам палци всичко да се оправи бързо.  Hug

# 173
Здравейте можели инфо за д-р Сигридов тел за контакт и къде води консултации.Мерси

# 174
Здравейте момичета  Hug

Дано бързо ги овладеете! Не се притеснявай, почивай си, така поне ще си под постоянно наблюдение Hug

# 175
  • София
angel_eyes_90, дано всичко бъде наред по-скоро!

# 176
angel_eyes_90  вярвай че всичко ще бъде наред, добрата нагласа е най-силното лекарство

# 177
Здравейте можели инфо за д-р Сигридов тел за контакт и къде води консултации.Мерси

Медицински център Света Петка, ул. Ген. Тошев N 15-17 (в сградата на 20 поликлиника), тел: 02 85 66 879, 0895 77 07 15.

# 178
  • София
Здравейте момичета  Hug

Много бързо да се оправи всичко! Здраве и късмет и да си спокойна!!!

# 179
Здравейте момичета! За БХС ходих при д-р Янкова в Св. Петка, защото Снежина Томова излизаше в отпуска и не успях да се запиша при нея. Доволна съм, но тъй като в рода имаме проблеми със сърцето, а Томова е най-добрата за фетална ехокардиография, сега записах час за нея за 23.02. 

Общи условия

Активация на акаунт