Вече шава ЮЛСКОТО човече,мама го усеща вече-ТЕМА 2

• 40 726
  • 700
  •   1
Отговори
# 570
  • София - Варна
Аа, ясно. Значи като моите познати, и те са ги били по към края.

# 571
Хелоу, тумбачета Hug
По темата с дрехите за бременни, бързам да се похваля с новата си придобивка от Waikiki
Скрит текст:
Едвам се сдържах да взема само една, имаше различни цветове и щампи Crazy Синчето особено много й се зарадва, така се развълнува на тема бебета, че си легна с едно плюшено мече, което му било бебе Heart Eyes

Навърших 20 седмици, остават още 20 Crazy. По този случай получих и ритник по ръката, най-накрая се усилиха и вече се усещат не само от вътрешната страна на корема.

# 572
много готина блузка, сега като се оправи времето няма да крием коремчета под якетата  Laughing ВампИрка, на теб бая си ти личи  Hug мен хора, които не ме познават въобще не забелязват че съм бременна. От една страна искам и на мен да ми личи, но от друга пък има време, после ще ми тежи  Laughing Иначе пък бебето бая мърда вече, още не съм дала на каката да усети, чакам да станат по-силни ритниците, за да съм сигурна че няма да ги обърка  Mr. Green
Тези дни ходя по зъболекари, вчера ми направиха пломба и имам още два за правене  Close въобще не ми се ходи, но зъболекарката каза, че не ги ли оправя сега, докато родя ще станат пулпити. Като си  мия зъбите ми се гади от четката и е ужас, доки каза да взема детска четка  Simple Smile

# 573
Оххх момичета здравейте. Аз съм Юлска мама 2015. Така да се радвам за всички вас. Сърдечно завиждам , готова съм за още едно бебче. Желая на всички много леко бременеене , леко раждане като моето и всичко най-добро на бебчетата Ви. Мамите от Пловдив чакаме ви за разходки.  Simple Smile :*

# 574
Ваня, на мен и предишнияпът ми личеше още в трети месец и в деветия беше нещо страшно. Хем бях пораснала само на корем, хем не можех да си стигна краката, всякакви панталони и обувки бяха изпитание за събуване и обуване Grinning
А първият въпрос на баткото сутринта беше - къде е блузката с бебенцето Grinning

# 575
вампИрка, новата ти придобивка е много сладка.  Hug
Половината мина, още толкова остана.  Laughing

nikoleta_b
, хващай таткото за ръката и действайте за друго детенце, ако се чувствате готови.  Hug

# 576
Здравейте момичета!
Вампирка честита придобивка ,много е  готина ,аз също съм фен на WAIKIKI почти всички дрешки на дъщеря ми са от там newsm10
По въпроса за коремчетата ,и моят е много голям в 19 гс съм,но ми личи още от третия месец .
Вчера бях на втора фетална морфология при д-р Кръшков,много съм доволна прегледа беше  обстоен,продължителен и на всички мои въпроси получих отговор ,каза ,че всичко с бебчо е наред.Предупреди ме ,че не е хубаво да се качват много кг да внимавам,ама то пусто отвътре все някой дращи ли дращи как да не си хапва човек Joy
Лек и усмихнат ден на всички мамчета! preggo

# 577
Даниела, браво за хубавите новини.  Hug Казаха ли ви какво бебче чакате?
За килограмите съм съгласна. Притеснявам се, че от януари месец съм си вкъщи и в това лошо време нямам кой знае какво движение. Дано не стана много дундеста. Както казваш, то освен да си хапваме какво друго да правим?!  Rolling Eyes

# 578
Вампирка, много готина придобивка! С теб се движим заедно, хихи, аз тъкмо навърших 21 седмици, остават още 19, започна обратното броене  Heart Eyes

Тези от вас, които са подали молба за отпуск по майчинство или вече не са на работа, може ли да ме ориентирате, горе-долу колко време преди термина ще излизате/излязохте по майчинство? Трябва да си пусна молбата до края на месеца, но нямам идея отсега как ще се чувствам в осмия/деветия месец - по-добре ли е да си почивам или да съм на работа до последно?

# 579
Аз съм болничен вече, опитах се да си продължа работа, но не ми се получи. Работата ми е тежка и на крак, получих контракции и вече един месец съм си вкъщи.

За килограмите - за разлика от миналия път, сега си качвам навсякъде и напред стърча, и назад, и настрани, хаха. Големия апетит уж отмина, но още не се движа достатъчно.

# 580
Движението голям проблем и при мен. Знам, че за всеки е индивидуално и се следя по калкулатора, който е на първа страница, но... според вас много ли е фрапиращо + 6.5 кг, почти 18 седмица съм и така като гледам май най-много на корема и краката ми се е отразило Simple Smile 

# 581
  • София - Варна
Beychevadj, то си зависи от телосложението ти и килограмите преди бременността.
Така не може да се каже дали е много, или малко.
На мен Сигридов ми каза, че за моето телосложение трябвало да кача 6-7 кила за цялата бременност, което ми се стори вече малко, предвид че съм 179 см. и 56кг. в небременно състояние.
В нета чета, че слабите трявбало да качат повече - между 10-15 кг..

# 582
Beychevadj, то си зависи от телосложението ти и килограмите преди бременността.
Така не може да се каже дали е много, или малко.
На мен Сигридов ми каза, че за моето телосложение трябвало да кача 6-7 кила за цялата бременност, което ми се стори вече малко, предвид че съм 179 см. и 56кг. в небременно състояние.
В нета чета, че слабите трявбало да качат повече - между 10-15 кг..

Ехааа, за твоя ръст си много слабичка Hug Ако слабите трябва да качат 6-7 кг, какво остава за по-пълните Thinking Ние не сме говорили по темата. Дано се сетя другия път да го питам.
Аз за момента май съм +2 кг, но си е важен крайния резултат Laughing Някои качват повече в началото, други в края.

# 583
Даниела, браво за хубавите новини.  Hug Казаха ли ви какво бебче чакате?
За килограмите съм съгласна. Притеснявам се, че от януари месец съм си вкъщи и в това лошо време нямам кой знае какво движение. Дано не стана много дундеста. Както казваш, то освен да си хапваме какво друго да правим?!  Rolling Eyes
Здравей ,да казаха ми момченце.
С първата ми бременност отново бях огромна качих 35 кг newsm45 имам дъщеря,като имаш в предвид ,че съм висока 165см изглеждах като търкаляща се топка Joy
Накрая си заслужава ,ще ги свалим само да сме живи и здрави.
Леко бременеене на всички скороще започнат и разходките ,аз все още съм на работа и много не намирам време за разходки.

# 584
  • София - Варна
Цитат
Някои качват повече в началото, други в края.
Мхм, точно.

Общи условия

Активация на акаунт