ДУБАЙ 11-та тема

• 82 872
  • 729
  •   1
Отговори
# 435
И ние задължително ще посетим Lebanon Island

# 436
Ние пътуваме на 2-ри април с "Екзотик Холидей" /тяхна програма/, комбинирана екскурзия Абу Даби /3 нощувки/ и Дубай /4-ри/.

jfjallen, май ще сме с един и същи полет 😀
Ние пътуваме с Дрийм Холидей.

# 437
Ние пътуваме на 2-ри април с "Екзотик Холидей" /тяхна програма/, комбинирана екскурзия Абу Даби /3 нощувки/ и Дубай /4-ри/.

jfjallen, май ще сме с един и същи полет 😀
Ние пътуваме с Дрийм Холидей.
Предполагам, че вие сте със 7-дневната програма само в Дубай. Ако е така - погледнах сайта на вашата фирма - изглежда добре, включените допълнителни екскурзии /ако ще ги ползвате от тях/ са горе-долу същите, цените също. Остава на място да видим организацията, аз също се опитвам на база прочетеното във темата да вмъкна още нещо, пък и да откраднем няколко час за плаж Sunglasses

# 438
Предполагам, че вие сте със 7-дневната програма само в Дубай. Ако е така - погледнах сайта на вашата фирма - изглежда добре, включените допълнителни екскурзии /ако ще ги ползвате от тях/ са горе-долу същите, цените също. Остава на място да видим организацията, аз също се опитвам на база прочетеното във темата да вмъкна още нещо, пък и да откраднем няколко час за плаж Sunglasses
[/quote]

7 дни ще сме само в Дубай.
Сами си организираме екскурзиите по разбираеми причини ☺. А и има неща, които искаме допълнително да видим и ни се разминава с тяхната програма. Купихме си билети за аквапарк в Атлантис, залагаме и разходка до острова, така че 2 дни със сигурност ще имаме плаж. Вашата програма ми допада повече, но ... при следващо ходене ☺.
Благодаря на всички за съветите и споделеното мнение. Когато се върна ще разказвам и аз, за да бъда полезна.

Последна редакция: пт, 26 фев 2016, 12:09 от linad

# 439
  • Русе
Момичета бърз въпрос- адаптерите за контактите били с две и три неща, така да го кажа. От кой вид трябва да се вземе за Дубай, едните били английски, другите не разбрах какви? Летим на 1.03 до 8.03 на място ще купуваме всички екскурзии, дано да се справим. Притеснено ми е само за Бурж Халифа дали ще успеем от Дубай да си намерим билети? И се чудя има ли сешоари в хотела или да си мъкна? Малко е смешно, но четох толкова, че си мисля вече, че отивам на друга планета. Който може да помага после ще имам и др въпроси. Благодаря предварително!

# 440
# 441
  • Русе
Значи с три, мерси Балеринке

# 442
 Peace В Англия са същите, адаптери има дори в магазинчетата по левче и струват левче. Simple Smile

# 443
Здравейте, записвам се с интерес в темата. Планираме скоро пътуване в Дубай и искаме да посетим Аквапарка в Атлантис, имате ли идея дали аквашуус са задължителни? В един стар пътепис бях чела подобно нещо, но дали е валидно към момента?

# 444
Няма такова нещо. Можете и боси да сте, но пода се нагорещява доста от слънцето и е по-добре с аква обувки примерно. С джапанки не пускат по пързалките.

# 445
По повод аквапарковете, за един от тях четох, че мъжете не могат да са с бански тип слипове. Някой знае ли нещо по въпроса? А дамите, как трябва да са облечени - бански от две части или трябва да има от тези аква-тениски?

# 446
По повод аквапарковете, за един от тях четох, че мъжете не могат да са с бански тип слипове. Някой знае ли нещо по въпроса? А дамите, как трябва да са облечени - бански от две части или трябва да има от тези аква-тениски?
Да, мъжете трябва да са с шорти. Жените - зависи колко е изрязан банския. По-добре да е цял, но по-важното да не се мятат части навън. Може да си сложиш отгоре обикновена неширока фанелка, не непременно аква. Ако преценят, че не си ок, ще ти дадат аква или бюстие.

# 447
Благодаря.

# 448
Здравейте, искам да попитам как да различим визуално таксита, които са 'копърки'. Знам, че има 6 компании, на които такситата са кремави с различен цвят на покрива и возят почти на еднакви цени. Как обаче да разпознаем копърките и кои таксита да избягваме? Колко приблизително е цената с такси от летище Dubai World Central /там кацат полетите на Wizz air/ до Mall of Emirates?

# 449
Разстоянието е около 46км, около 40-45 минути път с кола.
Ето калкулатор - http://www.dubaitaxi.ae/en/Pages/TaxiFareCalculator.aspx
Изкарва, че ще е около 159.86 AED.
Не се притеснявай за копърки, не е като в Бг.
По покривите ги разпознаваш. Изглеждат така:

Общи условия

Активация на акаунт