ДУБАЙ 11-та тема

• 82 273
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
А дали ще ги пуснат само тях, без възрастен?

# 556
  • София
Момичета, мислите ли, че двудневен билет за хоп-он; хоп-оф автобусите може да се употреби вместо сребърната карта за градски транспорт - в смисъл два дни да се обикалят забележителности с автобуса и на третия ден до летището с такси? Има ли близка спитка на  хоп-он; хоп-оф автобусите до мола на емитейтс?
Някой бил ли е в хотел Флора Ал Барша - лични впечатления?
Благодаря!

# 557
В хотел Атлантис възможно ли е само да наблюдаваш като зрител как други хора плуват с делфините?
От къде могат да се купят на добри цени сувенири за подарък?

# 558
Здравейте,
Мисля тази година отново да посетя Дубай август.
Тъй като минала пообиколихме доста, мисля тази година да отидем до Доха. Има полети на FlyDubai Дубай-Доха за 70 евро. Мисля, че цената си заслужава, но исках да попитам дали някой от тук вече не е ходил до там и да разкаже повечеко какво може да се разгледа.

# 559
В Доха имат много хубав Музей на ислямското изкуство, отделно Katara Cultural village. Корниш е приятен, има атрактивен изглед към високите сгради. И национален музей имат, но не съм ходила. Сигурно си проверила туристическите сайтове, но ето този например http://www.onlineqatar.com/attractions/
Villaggio mall е много известен.

# 560
При полетите с Fly Dubai има ли включен кетъринг в цената, или е както при Уиз - купуваш си всичко?

# 561
При полетите с Fly Dubai има ли включен кетъринг в цената, или е както при Уиз - купуваш си всичко?

Има включен такъв, но имай предвид ,че в него водата е 100 гр.  За мен беше крайно недостатъчно за 4-5 часа и си поръчахме.

# 562
Благодаря! Аз винаги купувам много вода след чекинга, така че с това ще се справя. А, ако поръчаме нещо допълнително в каква валута се плаща? С Уиз плащам в евро, но тук с долари, или?

# 563
Благодаря! Аз винаги купувам много вода след чекинга, така че с това ще се справя. А, ако поръчаме нещо допълнително в каква валута се плаща? С Уиз плащам в евро, но тук с долари, или?

В дирхами със сигурност ,но другата валута евро или долари беше newsm78 Абе, май в долари беше в ценоразписа. Не обърнах особено внимание, тъй като не съм поръчала.

# 564
  • sofia
А дали ще ги пуснат само тях, без възрастен?

нямам идея, пиши им един мейл

# 565
А как стои въпроса, ако ви останат непохарчени дирхами? В Тунис, с обменната бележка връщахме май в хотела, или на летището, но тук? За парите в НОЛ картите ми е ясно, питам за кеш-а, защото по принцип нямам идея колко пари ще ни трябват, уж не сме предвидили някакъв особен шопинг, но, знае ли човек  Sunglasses А всеки ден да обменям...

# 566
  • sofia
когато обменях в Тавекс казаха, че мога да ги обърна в левове ако останат, не че останаха, на летището имах 15 дрх и се чудих какво да купя.

Всъщност знаете ли, че тези карти на ДУ по 35дрх ги няма, предложиха ми на 2 места същата на стойност 75дрх

# 567
  • Русе
Има ги картите, но наистина имат някакъв проблем и не ги предлагат навсякъде. аз намерих с 300 зора в магазини Virgine мисля, че ги има във всеки мол, поне в Емирейтс и Дубай мол ги имаше. Тези от 75 АЕД мисля, че са само на Етисалат.

# 568
  • sofia
На летището на Ду и в Дубай мол това се предлагаше, а на Етисалат струваше 100дрх

# 569
  • Русе
Точно от Дубай мол си я купих и после видях, че и в Емирейтс мол го има тоя магазин. Става въпрос за 3 или 4 март 2016 г,питах на едно две места в магазини за техника и хората ме упътиха иначе едва ли бих ги намерила, в самия магазин имаше три бюра на Ду и там обслужваха

Общи условия

Активация на акаунт