ДУБАЙ 11-та тема

• 82 270
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
  • sofia
Казваш Ал Мамзар бийч, входа е един. Минаваш касите и тръгваш през амфитеатъра ще стигнеш до плаж 3 и 4 и двата са чудни, вторият е по-спокоен. Има малки табелки с номерата, обиколи, разгледай и реши къде искаш

# 586
Люба, благодаря!

А лодките във фонтана - по време на шоуто ли са, или в промеждутъците /ако има такива/?

# 587
  • sofia
Лодката те качва, разхожда те 15мин, след това спира в езерото, гредаш фонтаните, още малко разходка и снимки -20-3мин

# 588
  • София
В деня, в който бяхме на Ал Мамзар, бяхме сами на плажа, беше прекрасно.
Люба, завиждам ти /благородно/. Четох те и сякаш отново преживях Дубай. Ние оставихме колата на паркинга на Насими, автобусчето за аквапарка от там е на всеки 10 минути.

# 589
Момичета,как стои въпроса със тока? трябва ли да си носим преходници?

# 590
  • София
В хотела в Дубай нямаше нужда от преходници, в хотела в Абу Даби  ни дадоха на рецепцията.

# 591
  • sofia
В хотелите дават

# 592
Ако поръчам билетите за лодката при фонтаните онлайн какво получавам по мейла, нещо разпечатва ли се, или пък на място, но къде е това място? Признавам си, че  само отворих линка, но не се зачетох дали има по-подробни обяснения.

# 593
  • sofia
Разпечатваш мейла потвърждение и на касите получаваш билети

# 594
Здравейте на всички отново! Остават ми само 3 дни, а още не съм запазила билети за БХ. Ужасно ми е объркващо и не мога да преценя! Моля за помощ последно по този въпрос : За колко чака да запазя билети 16.30, 17.00 или 17.30, при положение, че залеза е в 18.37 и бих искала да видя и него. Всички пишат, че се чака много, но не мога да преценя колко по -рано да запазя?!  Crazy newsm78 Tired

# 595
  • София
Не знам другите колко „много“ са чакали, но според мен и най-голямата навалица не педполага чакане повече от 20 минути: то не е едно гише, а няколко+ автомат. Просто не виждам ако запазиш час за 16:30 какво ще правиш повече от 2 часа горе…

# 596
Не чакахме за асансьора повече от 1-2 минутки. И голяма тълпа нямаше. Билетите ни бяха за 1 час преди залеза.

# 597
Един приятелски съвет, ако приемате. Четвъртък и петък вечер тук лудницата около Дубай Мол и Халифа е най-голяма. Така че, ако имате възможност, там бъдете през някой друг от седмицата.

# 598
Здравейте на всички отново! Остават ми само 3 дни, а още не съм запазила билети за БХ. Ужасно ми е объркващо и не мога да преценя! Моля за помощ последно по този въпрос : За колко чака да запазя билети 16.30, 17.00 или 17.30, при положение, че залеза е в 18.37 и бих искала да видя и него. Всички пишат, че се чака много, но не мога да преценя колко по -рано да запазя?!  Crazy newsm78 Tired

Аз също още не съм запазила билети и не мога да преценя за кой часови диапазон да купя, като гледам разликата в цената.
Планувам 28.04 за Бурж Халифа и моля ви кажете ми откъде да купя по-евтини билети....

# 599
  • София
princes86, аз се присъединявам към съветът на  Shamsima, а гледам, че 28.04. е Петък. Ние бяхме три вечери на фонтаните и примерно неделя е несравнима с петък, т.е. много по-спокойно и приятно. Цените на билетите са фиксирани в сайта.

Общи условия

Активация на акаунт