90 дневна диета- килцата стопи и фиданка стани - тема 323

• 31 154
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Включвам се и аз прочела всичко  Grinning
Нещо видях снощи сте се заиграли, а моя въпрос е приемате ли баби за сладката вечеря  (то баби, баби ама сме още млади ) newsm78
Аничка много съжалявам за баба ти и приятелката ти   Sad
Country Strong добре дошла  bouquet
Жулиете да си ни жива и здрава  cook party002
MinaCankova  Hug
Иринитка лошото е минало днес очаквай само хубави емоции  Hug
Пия трети чай че нещо водата не върви  Sick
В събота ще правим изложба на старинни ястия в Радомир, то ще се носят гозби, то реквизит и ще сме на центъра предполагам на открито а прогнозата е  cold Wear Umbrella ще бъде мръзнене както всяка година  ooooh!
Стига мрънкате  Wink

# 61
  • Русе
Тинки чадо , могат да ти направят някакъв проблем , особено ако в болничния фигурира отметка на режима на лечение "домашен -стаен" или "домашен -на легло" и са ГОЛЕМИ гадняри.
жгмъц я не им се връзвай на писанията , за цикъл не знам , аз си бях в климакс когато я започнах първия път ,но и от високото кръвно се отървах , и супер си се чувствах.Проблема е че като е диета и някои хора намаляват рязко количествата храна.
Иринита всичкия си позитивизъм ти изпращам  , с теб съм в това което ти предстои Hug
Ади и аз съм в редицата на бабите за сладката вечеря  lovekiss

# 62
Жгмъц, няма смисъл да се ядосваш. Аз съм си правила три пълни кръвни картини по време на 90ДД, чеот няколко месеца лед сладко ми ми се вие свят, а захар и всичко е ок. Та изследванията са ми перфектни. Но който търси причини да не я спазва, всичко ще изрови...
Днешният плодов до тук е 4 портокала, 2 банана и 4 мандарини. Потривам доволно ръце за това, че ще вали сняг и готвим ските, макар с тази прогноза във високата планина да има предпоставка за лавини...

# 63
  • София
Ядосвам се на човешката глупост. Първо, източника е безумен, писанието не е подписано. Няма никакви факти и изследвания в подкрепа на написаното. Въобще от самолет си личи каква глупост е, но народа се връзва и се обяснява.  А си бях обещала, че за глупости няма да се ядосвам.

# 64
Курдов, днес няма никаква бургаска мъгла, а СЛЪНЦЕЕ в момента съм при момченцата.., казах те са като свежа салата, основното е друг въпрос..hahaha

Последна редакция: чт, 14 яну 2016, 13:09 от mimi.7299

# 65
  • Targovishte
МИМИИИИ  Hug Hug Амииии - ЗАБАВЛЯВАЙ СЕ Hug Hug

# 66
  • Targovishte
Момичета, вижте какво намерих - разгледайте и си кажете мнението - дали ще е малко това??

http://www.vivre.bg/p-619076/%D0%BA%D1%83%D1%82%D0%B8%D1%8F_%D1% … paign=Retargeting

# 67
Тинки чадо , могат да ти направят някакъв проблем , особено ако в болничния фигурира отметка на режима на лечение "домашен -стаен" или "домашен -на легло" и са ГОЛЕМИ гадняри.

Какъв проблем? И имат ли механизъм да разбират. п.с. пътуването е събота и неделя newsm78

# 68
Курдов, изглежда добре.

# 69
  • Русе
Тинки
Скрит текст:
Проблема е ,че когато се издава болничен , трябва да се спазва не само отсъствието от работа ,но и режима на лечение - болничен,санитарно-курортен, домашен и т.н. .Ако има гадняри , ама наистина големи гадняри сред колегите ти , могат да те изпеят в НОИ и да ти спрат изплащането.Но за целта ,някой трябва да те мрази до смърт , защото и за гадорията се изискват усилие и време.Да отидот до ТП на НОИ , да подадат сигнал и т.н. Надявам се при теб да няма такива.Но за всеки случай не разказвай къде си ходила по време на болничния.

# 70
  • Оптимист по принуда
Момичета и момчета, помнете, че и във форума не сте анонимни, някои си показват лични снимки, всички си разказваме някаква информация за себе си, най-добронамерено го казвам. Hug Всички тук сте прекрасни, изключително отзивчиви и истински  Hug
 Тинки, по повод болничния бих те посъветвала да си изтриеш постовете и да постъпиш както си решила.  Hug

# 71
Добър ден банда
Жулиет  newsm59 да си жива, здрава, много обичана и уважавана  bouquet bouquet bouquet
жгмъц няма смисъл да се ядосваш, човек който не иска да прави нещо винаги намира мноооого причини. Аз от малка бях много слаба винаги бях бяла ''като стената'' така ме наричаше баба, като станах 16  годишна получих припадък и хоп в болница и то сама в децко отделение рев плач мама принудително ме остави за 15 дена. Откриха анемия почнаха се едни гадни хранителни режими и след изписване трябваше да се храня добре но с определени неща и като почна едно тъпчене от една страна мама от друга страна 2 баби спанаци, коприви какви ли не ястия от тях, тогава почнах да нанълнявам а за диета дума не можеше да стане защото бях ''болна''. Та миналото лято като си пуснах едни изследвания за послено пак не бяха както трябва пак някакви шишенца лекарства ( tot'hema )  изписани от личната и тогава и обясних как са ме тъпчили как съм напълняла тя самата ми препоръчи да започна 90ДД защото там мога да ям много плодове и зеленчуци и да се храня нормално, 2 дена преди първия воден пак отидох при нея за иследвания да вида какво е положението на 27.12.2015г след шишенцатата и диетата всичко беше както трябва.

# 72
Жулиет, честит рожден ден! Прекрасна година ти желая! А си и родена на датата на много скъп за мен човек, който въпреки всичките си кусури, е един от най-стабилните и точни хора, които познавам.

Момичета, мерси за забележките - така като гледам, основната е, че нямам салати, което е така, ама ми е ужасно трудно зимата с тях. От зеле и моркови ме боли стомах, а домати, краставици и прочее са ми ужасно безвкусни и ми се гади от тях. Буквално. Аз съм голям ценител на хубавите плодове и зеленчуци и тия просто...  Sick Единственият ми вариант са чери домати, освен тях да подпуквам. Иначе режима го знам от-до, ама на-и-зуст. И да, гладна съм си и ме боли глава, но не мисля, че е от липсата на салати, а по-скоро от рязката промяна на режима.
Скрит текст:
По празниците буквално нямах един час, в който да съм будна и да не дъвча нещо - и говоря за калорични неща: баклави, гевреци, кифли с мармалад и с локум, разни манджи, шоколади и сухи пасти... да не изреждам още, но всичко това беше МЕЖДУ основните хранения. Те неслучайно се трупнаха почти 8 кила за 3 месеца. И сега като ям нормални порции, закусвам само плодове и ям само 3 пъти, като последният е към 18-19, а си лягам след 23, ми се вижда като по-голям "проблем", честно казано.
Вода пия достатъчно, макар и насила.

Сега ще се върна да видя кой ме пита за японското чудо
Скрит текст:
- ако спомените ми са верни и от 14 свалени килограма навремето 9 са били с 90-дневната, значи остават 5 да са свалени с японското чудо. И като добавя 1, който бях качила в почивката между двата режима - значи за 2 седмици съм свалила около 6 килограма с японското, като се има предвид, че не съм била суууупер стриктна, защото там наистина е ГОЛЯМ глад през деня. Задържах ги повече от година, макар да бяха свалени бързо, качих ги обратно чак при голямото плюскане последните няколко месеца.

Последна редакция: чт, 14 яну 2016, 13:10 от Country Strong

# 73
  • У дома
Главоболието може и да е от токсини, ако си се тъпкала последните месеци с боклуци Peace След първия или втория плодов, мисля че ще се наредят нещата. М/у другото аз те питах за Чудото, благодаря за отговора Hug Идеи за зимни салати: айсберг с краставици, настъргана ряпа и моркови, настъргано цвекло с моркови(аз лично не обичам цвекло, но други съм виждала че хапват), аз си хапвам редовно шопска, но тук са вкусни доматите макар и на цена от около 10лв за кило hahaha Joy Но аз не съм фактор, при нас винаги са скъпи зеленчуците и плодовете Whistling
Иринита, пращам всичкита положителна енергия, трябва да е усещаш вече Hug Hug Hug
Оф хора ще си тегля куршума, нищо не ми ражда закърнелия мозък за това тъпо есе, чакам ММ може той да ми даде някакви насоки, той много обича да си съчинява такива щуротии Crazy Хайде аз хапнах и отивам да мъдря писанието #2gunfire #Cussing out

# 74
Добър ден, слабушковци!  Hug
Жулиет, честит рожден ден! Жива и здрава да си, много щастлива, много обичана и успешна!
Тинки, болничният е за това, че с една ръка не можеш да вършиш кой знае какво. Но това не значи, че не трябва да мърдаш от вкъщи. Особено при счупвания даже е препоръчително повече движение, за да не се получават съсирвания и тромби. Освен това ако е домашно лечение, кой може да знае дали в Италия си нямаш дом?!  Wink Аз бих си отпрашила на пътешествие без да се притеснявам изобщо.
За екскурзията до Бургас - няма да се включвам, далечко ми е доста, пък и при нас си има стройни сервитьори  Flutter Обаче да ви кажа, че според мен си стават за всеки ден, щото бих ги ползвала за фитнес, а не за ядене  Blush
Кантарът упорито показва 65 и това си е. Малко надолу, малко нагоре, ама си е все тука-тука. Но няма да се давам де. Сега си изядох обяда и се замислих дали не съм в леко нарушение. Дояждах си едно суши от онзи ден, все се убеждавам, че е режимно - ориз с морков, обаче е обвито с водорасли. А аз изобщо не четох какво е съдържанието на тези водорасли - на прима виста реших, че са неутрален зеленчук  newsm78 Довечера ще си направя една бобена лютика. Салатите ми са цвекло с морков, запасила съм се за поне още една четворка.
Хайде хубав и успешен ден ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт