Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е целта на 90-дневната диета?
Какви са основните принципи на разделеното хранене в рамките на 90-дневната диета?
Какви са примерните менюта за различните дни на 90-дневната диета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е целта на 90-дневната диета?
-
Какви са основните принципи на разделеното хранене в рамките на 90-дневната диета?
-
Какви са примерните менюта за различните дни на 90-дневната диета?
Примерно меню за протеинов ден включва закуска от един вид плод, обяд от варено или задушено месо, яйца или сирене, салата и зеленчуков бульон, а вечерята е същата като обяда без бульон. За въглехидратен ден се предлагат макарони, пица, крекери и други тестени изделия, палачинки, сладкиши и сладолед. Плодов ден включва консумация само на плодове по избор. Воден ден е предназначен за консумация само на вода.
-
Какви са допълнителните съвети за следване на 90-дневната диета и препоръките за въглехидратния ден в рамките на диетата?
-
Какво представлява ДЗПО, споменато в публикацията?

ще бъде мръзнене както всяка година 

да си жива, здрава, много обичана и уважавана
След първия или втория плодов, мисля че ще се наредят нещата. М/у другото аз те питах за Чудото, благодаря за отговора
Но аз не съм фактор, при нас винаги са скъпи зеленчуците и плодовете 
Хайде аз хапнах и отивам да мъдря писанието
Обаче да ви кажа, че според мен си стават за всеки ден, щото бих ги ползвала за фитнес, а не за ядене