90 дневна диета- килцата стопи и фиданка стани - тема 323

• 31 162
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Irinita изглеждаш чудесно. Направо ти завидях  smile3501

Принцесса добре дошла. Тук има момичета доста вещи, които са много мили и оказват съдействие. Аз също се уча от тях. С тяхна помощ ще успееш отново.  Hug

# 616
ir74,Честит рожден ден ,на малкия сладур да ти в жив и здрав и много да те радва!
 newsm59 ura party023 И аз имам рожденничка в къщи ,моята принцеса навършва 8 години днес.Та се готвим за парти .
Мама е на варива така че гарнитурата за гостите ще бъде ориз Simple Smile

# 617
  • Велико Търново
mamaMiq жива и здрава да е и твоята принцеса! Весел празник!

# 618
  • Оптимист по принуда
Ир, да ти е жив и здрав порасналият малък мъж!

Country Strong, има и такива дни, и такива роднини, но всичко минава и заминава, важното е, че днес е по-добър ден  Hug

Иринита, изглеждаш пре-крас-но!  bouquet

Genni, хубаво е, че каляват децата. И моето тръгна мин.седмица - всеки ден са навън да играят, независимо от времето, харесва ми това.

Вчера имах странен плодов. Ядох повече от 8 фурми, ябълки, кокос, салата. Толкова са ми трудни тези плодови, като че ли първата врътка не беше така  Tired.

Днес белтъчини.
з - ябълка
о - пилешко със салата айсберг, спанак, ч.цвекло, лук + фпх
в - свинско в слоу-кукъра и салата

Приятен ден на всички  Hug

П.П. Редактирам: Мама Мия, да ти е жива и здрава госпожицата bouquet

Последна редакция: вт, 19 яну 2016, 13:45 от demmy.

# 619
Мама Мия да ти живо и здраво детенцето   bigdance2 bigdance2 bigdance2
Аз променям менюто за днес
За обяд ще хапна бобена чорба, нали съм си в нас, а мама готви това и мирише така хубаво, че няма как да устоя, а млечните ще останат за вечеря, домати сирене и таратор
Сега си правя чай мента и корен от джинджифил

# 620
mamaMiq да е жива и здрава и твоята дъщеричка. Много усмивки. party023

Курдов, Иринита писането ми е хоби. Не публикувам и не пазя много неща. Едно от тях е това:

Скрит текст:
Белият лист е мой слушател от детските ми години. Вечер, когато е тихо и всичко спи, свряна под юргана, аз споделях с него моите мисли и чувства, пътешествах, изживявах мъка и страст, любов и омраза, доверявах тайни. А листът мълчеше и слушаше.
Родена съм в семейство на работници, пропити с идеите на комунизма. Ооо, те са добри и любящи хора, грижовни и мили, жертви на системата. Те искаха най- доброто за своите деца.
А кое е най- доброто за двама души, прекарали живота си навън- в слънце и мраз, в зной, сняг, дъжд, вятър и мъгла?
Кое е най- доброто за хора, чиито ръце бяха винаги напукани?
Кое е най- доброто за мъж, който дори в къщи ходеше прегърбен, след тежкия трудов ден?
Кое е най- доброто за жена, която никога не е имала грим, прическа, маникюр или модни дрехи?
Кое е най- доброто за двама души, принудени всяка сутрин да обличат дочения панталон и грубата рубашка?
Кое е най- доброто според двама, които вървят с наведени глави, които, уморени и прашни, под строй развяват червеното знаме?
Две съдби потънали в пот.
Елита. Да бъдеш от елита, това е най- доброто за техните деца.
Елита, не този във висшите ешелони на властта, не този, който те виждат по новините, не този, който определя съдбите им. О не, техните мечти са прости и земни. Техният елит е хем близък, хем недостижим. Секретаря, деловодителя, счетоводителя, адвоката……… всеки чиновник. Техният елит си стои вътре, не лее пот и не се мори.
Учи сине, за да не работиш.
А аз бях дете. Пред мен се  отваряше един нов свят- необхватен, огромен, примамлив, изкушаващ. „Тримата мускетари“, „Граф Монте Кристо“, „Вине ту“……. Ме караха да мечтая, да виждам светове далечни и забранени. Америка беше огромна планина, с малки пътечки и лоши индианци. Париж и Венеция градове с тесни и кални улички, тъмни, схлупени къщурки и лоши хора. Това беше светът на група богаташи, които тормозят децата, притежават роби, издевателстват над мирните хора. Това беше светът на глад и мизерия, на капиталисти и фашисти, на онеправдани и бедни.
Съвсем по детски се появи желание да помогна, да нахраня бедните, да дам лъч светлина на онеправданите, да накажа капиталистите и да създам равенство. Като при нас.
Исках да отида там.
И запълвах лист след лист с приключения в планините на Америка, по тесните парижки улици или във венецианските канали. Срещах крале, графини, принцове и принцеси. Играех с чуждоземни и екзотични другарчета, учех ги да бъдат комунисти.
И така ден след ден, година след година, докато на листа не се появи въпроса:
„Защо е нужно да стана чиновник, за да съм добре? Нали сме равни!“
Татко каза „Защото така трябва“ и изхвърли всичките ми записки. Беше 1988г.
Е аз не спрях да пиша, но вече не играех волно някъде далеч, а оставах в България и намирах все повече и повече тъмни места, кални улици, малки пътеки, стръмни склонове и разбити съдби в светлото ни бъдеще.
Отраснах като дете на прехода. Объркано, смутено, страхливо. Лутах се в лабиринта на живота. Пишех, но знаех, че не трябва и горях листата. Рядко, някои неща изпращах като писма до най- близките ми приятели, а още по- рядко споделях публично.
Така моето хоби не остави следа, освен в мен.

# 621
  • Targovishte
МАМА МИЯ  Hug Hug да ти е жива и здрава момата!!! Много да те радва !!! весел празник!!! bouquet

ИРИНИТА  Hug Hug Просто КРАСИВА!!! Има ли нужда да пояснявам, че ако почна човекът до теб ще ми откъсне главата  Embarassed

# 622
  • Sofia
Здравейте. Нямате изчитане, малко по диагонал ви четох. Днес голяма лудница. След мръзненето в залата в неделя, естествено от снощи едното дете е болно, другото на път. Поради което днес трябва да си свърша всичката работа до края на седмицата и то с детето на главата, за да мога от утре да изляза болничен. Направо свят ми се вие вече...  ooooh!
Та днес +300 гр, нормално след ВХ. Днес любим плодов.

Деси, Вангоби, удържам фронта още. Вече точно 2 седмици не пуша.  newsm44 Все по-добре е с времето и все по-малко се сещам за цигари. Който се чуди хич да не се чуди, а да ги хвърля направо. По-лесно е отколкото си мислите.

Хубав ден, каквото е останало от него...  Hug

# 623
Мама Мия да ти е жива и здрава дъщерята!
Иринита, много си хубава!

Много се наядох... Нито суджука ми беше със стандартен размер (а по-малък), нито салатата толкова голяма, а се надух. Мисля да пия едно кафе за разсънване, защото така няма да стане работата.

# 624
Аз къде съм бляла, та не видях снимката на Иринита?! Връщах се назад да търся, че не мога да остана по-назад и да не коментирам  Crazy Иринита, наистина изглеждаш перфектно, присъединявам се към всички суперлативи дотук, даже и към неизказаните от Курдов. И да, моето мнение е, че нямаш нужда ама грам да отслабваш още.  Peace
Мама Мия, да ти е жива и здрава момата!
Александра, пиши, момиче, пиши не само за себе си. Направи си блог и публикувай там, хубаво пишеш и трябва да достига до повече хора.

# 625
  • Бургас
Принцесса, добре дошла! Преминала си през много трудно изпитание, което е най-важно!
Ние сме тук, за да се подкрепяме, надъхваме, успокояваме, за да се смеем заедно на нашите срещи със Спаска (да,да онази Спаска, ламята), но и да вадим бухалките, когато се налага.
МАМА МИЯ, да ти е жива и здрава принцесата! Да мечтае и да постига мечтите си! Ох, вече започва ли да става млада госпожичка....или е още мъниче-кокиче?

Алекснадра,ПИШИ, ПИШИ, ПИШИ, защото го умееш! Имаш какво да кажеш и знаеш как да го кажеш, и не трябва да го пазиш само за себе си!

ИРИНИТА  Hug Hug Просто КРАСИВА!!! Има ли нужда да пояснявам, че ако почна човекът до теб ще ми откъсне главата  Embarassed
Не, няма да ти откъсне главата  Naughty....... той е ловец  hahaha

Бандичка, благодаря ви за комплиментите!
Качих снимката поради една основна причина, за която съм писала и друг път. Много често "заветните" цифри са само в главата ни, както са моите 55,5. Така че, кантарев е ориентир, но трябва да се виждаме и през очите на другите. Трябва да имаме и самочувствие! Това, което ние мислим за себе си, предаваме като отношение към нас и на другите хора.
На тази снимка съм 57,8 кг и мога да кажа: Да, на 48 години съм, с две пораснали деца, и изглеждам добре!

Желая ви самочувствие! Обичайте себе си!

# 626
Здравейте, банда!
Аз отново се присъединих към отслабващите. Днес ми е 15-я ден и е въглехидратен. За 2 седмици съм свалила има няма 1кг Sad(
Започнах на 84кг, тази сутрин бях 82.5. След последния плодов толкова се зарадвах, че видях 81.2, но на следващия ден пак нагоре...
Знам, че съм още в самото начало и може би организмът още се настройва, но все си представям как 3 месеца ще се въртя между 81 и 82кг Sad((
Малко съм демотивирана, затова дойдох тук при вас, за съвет и да разбера къде греша.
Всичко спазвам както трябва, обядът и вечерята са едни и същи като количеството за вечерта е по-малко. Пия много вода и гледам да тренирам ако не всеки ден, то през ден.
Като цяло се чувствам добре, сякаш по-лека, но кантарът не мърда Sad
Утре е плодов ден - приготвила съм кивита за закуска, банани за обяд, а вечерта може би фреш от портокали и малко орехи, ако усетя глад.
Желая Ви много усмивки и минуси!

И аз съм така, но продължавам! Все едно съм в омагьосан кръг, ако имам минус 1 кг, не следващия почти съм го върнала. Ще правя равносметка след първият месец, за сега продължавам по план Simple Smile

# 627
Привет и от мен.

Преди време бях на диетата, за 1 месец свалих 8кг и то с доста прегрешения. После си ги възвърнах, защото доста похапвах и то без режим.
През бременността качих 14кг, от които 9 вече ги няма, но въпреки това ми се иска да сваля около 15кг.

Днес ми е втори ден:
з - банан
о - леща
в - леща

Няма да си пиша винаги менюто, защото понякога прегрешавам, такава съм си. И хич не обичам плодове..

Успех на всички желая!
 bouquet

# 628
  • У дома
Александра, много красиво пишеш, не спирай, направи си наистина блог Hug
Иринита, аз казАх ли ти, на 40+, дай боже всеки му да изглежда така Hug махни го тъпия Кантарве, аз одавна съм го отсвирила да си показва каквото иска, е ядосвам му се, ама се харесвам в огледалото и хич не го гледам. Периодично се проверявам да не се угоя пак Joy
Памук, втора врътка трудно се сваля, много упоритост, първият път си била -8кг за месец и не си продължила, ей това не го разбирам. Успех сега, пиши си менютата и ще видим ако има грешка някъде.
Сиси, не ще огладняваш, ами ще виеш от глад. Първо салатите са задължителни и в големи количества при тоя режим, и това е основното нещо тук с което се храним, с тая леща утре ще си на +, само манджорляк, на О ако си се направила и на скромна и си хапнала малко следобед ще търсиш да ядеш нещо екстра, че ще прериташ до вечеря. На О може и ФПЗ - 1бр, ако си решила да спазваш режима успех, ако е караш през просото, от сега ти казвам нищо няма да направиш, най-много след седмица да се откажеш. Трябва постоянство за да видиш резултата Peace Това не е от диетите, при които гладуваш, отслабваш и след един месец си двойна, тук се учим да се храним правилно. Сори за лекцията, но има и други нови и нека разберат, трябва постоянство. Успех, много свалени килца Peace
МамаМия, да е жива и здрава рожденничката newsm59

# 629
По случай двамата млади рожденици Ви каня на следобедно кафе

imgurl
mamaMiq, честито ти рожденичка да ти е здрава и щастлива!
Александра, подкрепям силно изказванията на колегите от групата пиши, не си затривай таланта момиче.
ИРИНИТА, ама ти верно ли си 48, ей хубави телета сме! Mr. Green За селфито няма, какво повече да кажа освен прекрасна! Ама последния ти пост, звучиш сякаш ще забягваш след края на режима. Така не сме се разбирали.
Днес плодов и добре че ме сетихте, че утре сме на вода, хептен ще умрем от студ, но красУтЪта иска жертви. Днес плодчета, аз отново съм на ябълки. Ами не се чудете засищатме - тъкмо като ферментират и все едно съм пила Сайдер Mr. Green
Гени, много се радвам, че така си гледате дечковците, тук в България всичките толкова ги глезят и галят с перце, че на моменти чак ми се повдига. А относно температурите, на който ги гледат няма да коментирам, колкото по топло толкова по добре.
Сави  smile3501 за папиросите, аз още пафкам сутрин. Стискам палци да изкараш днес.
Курдов bouquet
Новичките не се предавайте, не всичко е килограми има и мерки и огледала.

Общи условия

Активация на акаунт