90 дневна диета- килцата стопи и фиданка стани - тема 323

• 31 157
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
stambuli когато съм много гладна си правя чай и добавям щипка канела, така залъгвам глада поне за час- два. Пробвай, дано и при теб работи.

# 91
  • София
Александра, с какви подправки върви този чипс ? Имам едно червено цвекло и мога ей сега да го направя, заинтригува ме.  Wink

Има ли желаещи за едно 30 дневно предизвикателство ?

# 92
Чипса го обичам с малко черен пипер, чубрица и мащерка. Това е индивидуално. Можеш да сложиш кимион, риган, мащерка или готова подправка за скара, пиле или супа .... , както и да ги поръсиш с кубче на Маги. Но Naughty в готовите подправки има много сол!!!!

30 дневното предизвикателство звучи добре, но с клековете ще имам проблеми. Ще правя, колкото мога. Навита!

# 93
Здравейте!
Честит Рожден Ден, Джулиет! Да си здрава, пробивна (за какво са ти рогцата  Heart Eyes), влюбена и много елегантна! bdbaloni
Лаура, браво на теб и честито най-ниско тегло!  bouquet
Жгмъц, ама не им се се ядосвай на тези хора, не наказвай себе си. Оставяй ги да се развиват.
Иринитка,  newsm10
Папурче, цитрус-пресата от Лидл хич не е лоша. Тази сутрин направих сефтето и съм доволна.
Отивам на кафе, до после!

# 94
  • София
Александра, благодаря.  Hug

Предизвикателството мисля от утре да почнем, опитай колкото можеш клекове.  Peace

# 95
Хъм, аз съм доволна от 30 дневното предизвикателство с клекове. Прави чудеса.

# 96
  • София
Сложих чипса, дано е вкусно.  chef

Изгаряща хайде с нас от утре ?

# 97
  • Берлин
И аз съм ЗА предизвикателството. Обаче какво се разбира под "пълни" и "кратки" коремни преси???  newsm78

Вълничка, искам да става за всякакви плодове и зеленчуци, не само за цитруси  Peace

# 98
Според амплитудата на движение пресите са два вида: частични и пълни. Частичните преси се изпълняват от хоризонтален лег или слаб наклон (страничният лег е неудобен за тях). Те натоварват отлично корема и не му дават никаква почивка по време на серията, а и се правят по-бързо. Частичните повдигания се правят до половината или до 1/3 от пълната амплитуда на движението. При тях се движи главно горната част на гърба – кръстът се повдига съвсем леко. Що се отнася до пълните коремни преси – те се правят в цялостна амплитуда – докато тялото ви стане вертикално.

http://www.belchohristov.com/%D0%BA%D0%BE%D0%B8-%D1%81%D0%B0-%D0 … 0%BD%D0%B5%D0%BD/

# 99
Честит рожден ден на Жулиетка!Здрава и амбициозна за поставените ти цели!
 PAPURCHE MEHURCHE за всякакви плодове и зеленчуци си купи сокоистисквачка.Моята е Филипс от Технополис и е чудесна.Става за всичко.

# 100
  • Русе
PAPURCHE MEHURCHE на теб ти трябва сокоизтисквачка , не цитропреса,която е само за цитросови плодове.
Може би нещо такова
http://www.technopolis.bg/bg/Juice-makers/Juice-maker-ROHNSON-R-425/p/829703

# 101
Папурче, гледай да има функция за отпенване.

# 102
  • Оптимист по принуда
За чипса ползвам белачката за картофи, ако няма такова ренде, стават много фини равномерни лентички  Peace
Вижте този метод на съфорумка, може би ако олиото се замени със зехтин или без Чипс в микровълнова

# 103
Като си говорим за чипс се сещам за гуакамоле  Rolling Eyes Авокадото кога може да се консумира, все пак има доста мазнини?  Thinking

# 104
  • У дома
Хайде предизвикателството от понеделник, че почивните дни съм със звяра, пък и нова седмица, ново предизвикателство? И аз от клековете съм доволна, стягат кълките и дупарата.
Иринита, жалко че не сте свършили работа, но пък важно е желанието Hug
Авокадо всички дни, в плодов да не е овкусено, много хубави резултати имах от него, но ми е малко скъпо тук Whistling Купувам само за дребосъка, ако се смили да ми остави хапвам и аз hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт