Констипация и подут стомах

• 7 009
  • 25
  •   1
Отговори
Здравейте, бях писала относно констипацията преди. На 21год съм и от доста време страдам от запек, също така ми се появиха и хемороиди и газове. Интересува ме дали сте ходили при някой добър гастро в София. Бяха ми препоръчали доц. Д-р Владимир Матов в МЦ ,,Доверие" , но не мога да му намеря координатите там. А също така ме интересува и как протича прегледа
 Благодаря ви!

# 1
http://m.bg-mamma.com/index.php?topic=783189.0#

Това е линк към старата тема

# 2
Защо не вземаш някакви разхлабителни, тези хемороиди от запека си си ги докарала...

# 3
Защото разхлабителните не водят до подобряване на проблема, а до привикване.

# 4
Водят до временно решение на проблема,докато си промениш начина на хранене и живот.... ,и вече ще можеш без разхлабителни.. Wink
А четейки старата ти тема, първия ти пост е от май 2014 г. ,та от тогава не си ли ходила на лекар???

# 5
Ако имаш такива проблеми от години и не си ходила на лекар всеки гастро е добър.Нищо не казваш за диетата си  newsm78 Аз преди една-две години бях много зле  Sick за около 2 седмици ,пих разхлабителни (май дуфалак беше) веднага ми помогна за момента и смених диетата си-сега ям месо,яйца ,зеленчуци и малко плодове,много вода.

# 6
Въпроса ми беше за добър лекар в София, който да ми назначи лечение и да ми помогне в решаването на проблема

# 7
и смених диетата си-сега ям месо,яйца ,зеленчуци и малко плодове,много вода.

Това е добър съвет, струва си да помислиш над него.
С какво се храниш в момента?

Махни тестеното и сладкото и виж как ще ти подейства...Подутия корем ще ти се махне със сигурност, ако ограничиш значително въглехидратите в храненето си..

# 8
Подкрепям за режима на хранене. Не може цял живот да разчиташ на лекарства за това.

# 9
От доста време го имам този проблем. Пък и понякога имам болко в стомаха. Може и да е от неправилнж хранене, но все пак си струва да се прегледам, защото ме тормози.

# 10
Да, прегледай се, за да си знаеш, че ти няма нищо, и тогава смени храненето.  Hug Peace

# 11
Не съм разчитала на лекарства, а мисълта ми беше за мое успокоение да се прегледам, за да не се окаже , че е нещо по-сериозно. Явно никой тук не ми разбра въпроса.

# 12
  • София - Рим и обратно
Бих препоръчала с две ръце проф. Владимиров от Исул. Има и частен кабинет.

Последна редакция: чт, 14 яну 2016, 14:35 от 'Кафе с мед'

# 13
Къде работи? И другият ми въпрос е дали работи със здравната каса да си взема направление?

# 14
  • София - Рим и обратно
Къде работи? И другият ми въпрос е дали работи със здравната каса да си взема направление?
В Исул работи. За направление, не знам, най-добре се свържи с него - тел. 0888 283945

Общи условия

Активация на акаунт