Констипация и подут стомах

• 7 012
  • 25
  •   1
Отговори
# 15
Четох доста негативни мнения за него.

# 16
  • София - Рим и обратно
А аз не съм чела нищо за него, препоръчвам го от личен опит.

# 17
  • София
С направление ходих в Уромед в Редута при доц. д-р Павел Георгиев. Обстойно и дълго ме преглежда и ми назначи и кръвни изследвания. Доста хора чакаха там и бяха не за първи път там, явно са му се доверили напълно. И мен ме вика на контролен. Добре, че нямаше нищо обезпокояващо на ехографа. Прегледа ме с направление от личната.
За режима май на всички казва едно и също - хляб 101 зърна, движение поне 1 час дневно, литри вода и др. Аз не спазвам много тези неща и още си патя понякога. Понеже тогава ми изписа http://apteka.framar.bg/30062937/%D0%BB%D0%B5-%D0%B4%D0%B8%D0%B5 … 0%D0%B1%D0%BB-100,
сега като позакъсам се спасявам с него.
Успех, и наистина вземи някакви мерки - лесно е да се каже, но на кого повече му пука за здравето ти, отколкото на тебе самата?! И наистина ти трябва да направиш крачката, и да започнеш нещо за облекчаване на  ситуацията без да чакаш някой да отиде вместо теб.

# 18
Ще отида ,но ми е трудно за намеря наистина добър специалист в София.

# 19
  • София
Все пак трябва да започнеш отнякъде, затова посети някой от цитираните в темата, ако няма резултат, при друг от друг форум или от близки. Те много  добрите специалисти май не са тук, а тези, които останаха в БГ ги направиха диспечери и касички. Но мисля, че който и да те гледа, ако има проблем - няма как да не го види. За  лечението, можеш да направиш консултация и с друг лекар.

# 20
  • София - Рим и обратно
Аз сега прочетох двете негативни мнение за Владимиров в нета, че ми стана любопитно. Ами толкова да е субективно всичко - при мен точно обратното беше! Laughing. Та не бих се осланяла само на приказки по форумите (особено не масови) и бих отишла на място. Поне едно.

# 21
 Благодаря ще отида. А знаете ли в МЦ "Доверие" след като ряботят със здравната каса , дали ще ми вземат пари за преглед?

# 22
Здравейте, да се похваля вчера най-сетне отидох на преглед. Гледа ме и ми каза, че органите са ми добре, но явно проблема ми идва от дебелото черво (предполагаеми дивертикули) и ми назначи кръвни изследвания и изследване с бариева каша. На някой правили ли са му такова изследване? Четох, че е доста неприятно

# 23
Също се чудя дали не е по-добре да си направя колоноскопия, защото дава по-детайлен резултат и е по-точно изследване

# 24
В никакъв случай проф.Владимиров ИСУЛ-този човек е убиец.Имам мой роднина,който в момента тегли заради негова грешка:сложи му диагноза рак преди 2 години и му каза,че няма да доживее повече от 2-3 месеца,постави му метален стенд за да "облекчи" болките му,а сега този стенд го убива!!!Не може да се махне,защото се е сраснал със съседни органи.Слагайки му стенда не е взел биопсия????"Великият" професор Владимиров сега твърди,че не може да му помогне????Роднините пазят епикризи,заключения и амбулаторни листи с диагнозата.Ако се разчетет във форумите ще разберете,че това не е първата му грешка.Срещу болницата има няколко съдебни иска на починали наследници оперирани и манипулирани от този възрастен професор.Ако някой желае да ми пише на лични,ще ви дам информация през какво са минали тези хора.Четет хора и си търсете правата.Този малоумник се е самозабравил и се мисли за безнаказан.Не твъдя,че не е помагал,но явно се е амортизирал професионално
 plamenaboyanova@abv.bg

# 25
В никакъв случай проф.Владимиров ИСУЛ-този човек е убиец.Имам мой роднина,който в момента тегли заради негова грешка:сложи му диагноза рак преди 2 години и му каза,че няма да доживее повече от 2-3 месеца,постави му метален стенд за да "облекчи" болките му,а сега този стенд го убива!!!Не може да се махне,защото се е сраснал със съседни органи.Слагайки му стенда не е взел биопсия????"Великият" професор Владимиров сега твърди,че не може да му помогне????Роднините пазят епикризи,заключения и амбулаторни листи с диагнозата.Ако се разчетет във форумите ще разберете,че това не е първата му грешка.Срещу болницата има няколко съдебни иска на починали наследници оперирани и манипулирани от този възрастен професор.Ако някой желае да ми пише на лични,ще ви дам информация през какво са минали тези хора.Четет хора и си търсете правата.Този малоумник се е самозабравил и се мисли за безнаказан.Не твъдя,че не е помагал,но явно се е амортизирал професионално
 plamenaboyanova@abv.bg

Общи условия

Активация на акаунт