Февруарската дружинка ще празнува 2-та годинка! - тема 18

• 72 749
  • 753
  •   1
Отговори
# 255
Честит 2-ри рожден ден на Мони на мама Къти, на Нати на мама Копче и на Ники на мама Ани! Пожелавам на дечицата много здраве, да са палави, любознателни и щастливи! Весел празник на семействата ви!
[/size][/color][/size][/color][/i]

# 256
Честит рожден ден на Мони и Нико Simple Smile да растат здрави и щастливи Simple Smile

# 257
  • Бурса
Добро утро и честит празник на нашите рожденници Нати, Мони и Ники  Hug Hug Hug

Бизи радвам се че на малкия му е минал добре първия ден в яслата. Както каза Гери поусети ли се втория, третия ден? Как се държи после.

Аз започнах да се позамислям за една ясла до нас, да я пусна на половин ден, до 12:30 и да си спи вкъщи. Похвали ми я една българка. ММ не е във възторг, а на мен май ми се иска да пробваме и то не за друго, а за разнообразие на самото дете и заради социализирането. Чувала съм че колкото по-късно тръгнат по-трудно възприемат промяната. От друга страна от юни до септември сме в БГ, ако там е на друга ясла, и от септември пак тук дали няма съвсем да го побъркам детето незнам  Crazy

Другата седмица и ние ще сме във вихара на организиране на РД. Рождениците да разказват, как минаха празниците, на какво се радваха децата най-много?

Хубав ден момичета  Hug

# 258
  • София
Честит рожден ден и на празнуващите днес - Натали , Нико и Мони.
Живи и здрави, весели и засмени да са дечицата. Весел празник на всички и после чакаме да покажете тортите и да кажете как сте изкарали. newsm59 ura

# 259
Честит рожден ден на Натали, Нико и Мони! Да сте живи и здрави, мили дечица, да растете усмихнати и да топлите сърчицата на милите си майчета!  Hug
Аз съм малко лаконична тези дни, понеже мама ми е на гости и се занимаваме с нея по цял ден. Ехх, голяма помощ ми е.  Heart Eyes Утре се събираме вкъщи и с баща ми, сестра ми и с другите баба и дядо да отпразнуваме празника на Раличка.
Да ви се похваля - днес я заведохме да ѝ сложат обички и съвсем малко измрънка, изобщо не е плакала. Голямо момиче си имаме вече, както каза Лимонката - кога минаха тези две години...  Heart Eyes
Много хубав ден на всички и весел празник на рожденниците!  Hug

# 260
Минавам да ви почерпя с малко закъснение за рождения ден на Дари

Скрит текст:

Честит рожден и на днешните рожденици-Нати,Мони и Нико!Бъдете живи и здрави,изживейте едно вълнуващо и безгрижно детство и много радвайте мама и тати!

Нашият рожден ден мина в широк семеен кръг.Дари се разболя една седмица преди празника,след като всички вкъщи изкарахме вируса,щях да се изненадам ако тя се беше разминала.Първо опитахме леката артилерия,но Т не спадаше и минахме на АБ.Вече е по-добре,но гласчето ѝ е паднало и точно за РД половината ден беше киселичка и поспалива.И с тортата беше зор,че ние се плашим от свещички.В крайна сметка направихме фотосесия,мама духна свещичката и така.Майка ми ѝ беше подарила страхотен туту тоалет-ей голям зор да я задържим тая пола,все искаше да я сваля, не знам защо не ѝ хареса,а беше толкова сладка.ще гледам тези дни да кача снимки.

Бизи,на мен ми се струва,че доста добре е минал първият ви ден на ясли.Дано да започне да хапва там и да сте по-спокойни.А боледуването е божа работа-ние като не ходим на ясли сме през месец и половина болни.

Лили, друго си е мама да е при теб Simple SmileИ моята е вкъщи и много съм доволна Simple Smile

Цветенце,ние вчера подарихме детското пиано от Хипо.Уникално е и Дари много му се зарадва.Пя на микрофона,после започна да го лапа,хаха JoyЗарадва се на всички подаръци,но не знам до кога ще бъде така,че напоследък само ги вади и разхвърля.

Хубав снежен ден

# 261
Тели, благодаря ти, че питаш - вторият ден е бил сърдит малчо. По-трудно го е оставил ММ, по-кисело му е минал деня, друго детенце го е блъснало и малкият се разплакал. Като отидох да го взема, имаше сълзички в очите и стискаше и гушкаше шишето си за вода Shocked не го е правил досега. Днес ще видя как ще си го прибера Confused През нощта се буди доста и приплакваше, ококорваше се и гледаше къде е, а така прави, когато денят му е бил труден и пренася отрицателните емоции в съня си...
Надявам се да не му е свръхстресово. На мен ми е. Много ми е тегаво, но си повтарям, че все пак отива с желание и се надявам положителното да вземе превес.

# 262
Честит рожден ден на Натали, Мони и Нико! Да са живи и здрави! Wink
Весел празник!
Чакаме снимки и репортажи от събитията!;)

# 263
# 264
Честит рожден ден на Ева и на малките орлета Simple Smile да растат здрави, щастливи и спокойни  Hug

Рожденият ден не го и усетих как мина, надолу е шлокавица че комп е на МК
Скрит текст:
Vecherta i ukrasih kosharata s baloni i sutrinta kato se subudi beshe golqm kef i igra. Znaeshe che i e RD, pq si Happy birthday, posle dojdoha gostite ot Sofija i golqm kef po majka mi, mnogo i se radva. Te donesoha mikrofon za podaruk - emi tolkova da mu se kefi, chak sledobeda zaspa s nego v legloto  Joy prigotvi se semeen obqd, glavno ot MM, ama majka mu beshe na razdaneto na bratovchedka negova, hapnahme vuzrastnite, pijnahme, drebnoto speshe, subudi se za velikata torta na baba i, deto ne beshe hich vkusna  Twisted Evil az se razhubavih i jurush v igrotekata. Tam drebnoto nikoj ne otrazi, ele puk ukrasata mi, deto posle shte vi pusna snimki, tortata beshe chudna Simple Smile ama divaneto otide da igrae, edvam q izmuknah za snimki, kato vlezna v edin labirint i do tam - iznenada me, zashtoto go mina celiq, a tam edno za hodene kato po greda, spiralovidna purzalka, deto predi se plasheshe i na edno mqsto da se hodi po mreza ot vuze - ama javno veche e porasnala  Joy Pribrahme se i taka. Ne uspqha da mi razvalqt praznika, ama vinoto mnoooogo pomaga da vi kaza Simple Smile

Довечера сме на друг РД, въобщте купонът е на макс  #Crazy

Весело празнуване и хубав ден  Hug

# 265
# 266
# 267
Привет!
Честит втори рожден ден на близнаците Валя и Ники! Да са живи и здрави!
Незабравяйте да се почерпите за наше здраве! Wink

# 268
Честит Рожден Ден на Ева и на близнаците на Велина! Бъдете много здрави, усмихнати, любопитни и щастливи деца! Весел празник 🎂💐😊

# 269
Честит 2-ри рожден ден на Ева на Фрауст и на близначетата Ники и Валя на Велина! Бъдете здрави и щастливи, послушни и палави, усмихнати дечица!
[/size][/color][/i][/b]

Весел празник!

Копче, дай да те гушна Hug много се радвам, че сте изкарали страхотно, че малката принцеска се е радвала на празника си и че и ти си го усетила празничното настроение bouquet

Общи условия

Активация на акаунт