Февруарската дружинка ще празнува 2-та годинка! - тема 18

• 72 750
  • 753
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Честит празник на близначетата на Велина и прекрасната Ева на Фрауст.
Много радости и весело изкарване  Tada

# 271
  • София
Здравейте!
Честит Рожден Ден на всички сладури! Да са живи и здрави, палави и много щастливи!
Много хубави торти и украси сте показали. Аз първо мислех да я направя тортата, после размислих и исках да поръчам, но нищо не харесах и пак се замислих да я направя, не остана много време да реша, та да видим.
Алекс днес ми спря тока, от сутринта сигурно се тръшка хиляда пъти за всичко.
Всеки ден ме изненадва с по някоя нова дума.
Говорили сте за килограми, Алекс е 10-11кг, но  хич не ми пука, здрав е, палува, гледам да яде полезни неща, но не винаги ми се получава.
Боледуването има и доза наследственост според мен.
С две деца не е толкова трудно, ако има желание има и начин, а и се оказа, че съм по-издържлива от колкото съм предполагала.
Лека вечер!

# 272
  • София
да ви питам които сте на АМ дали минахте вече на 4-ка. Ние сме на Аптамил и днес взех аптамил4 и мисля да мина на него като свършим кутията с 3ката в момента.
Какво мислите дали да сменям или да изчакам още малко  newsm78

# 273
Честит рожден ден на Ева и близначетата на Велина!Нека са живи и здрави и много да радват близките си!

# 274
Честит празник Фрауст,  всичко най - хубаво пожелавам на рожденничката ти и на цялото ви  семейство!  Благодаря за милите пожелания! Празникът беше много вълнуващ. Отпразнувахме го у дома с любимите ни хора. По препоръка на ММ, вчера той гледа децата, аз приготвих тортата - с готови блатове, две торти свързани по между си в една, с домашен, млечен крем, сироп от компот от круши и банани за разкош, сметана, шоколад и орехи за украса и много, много желание и любов! Е, не е така добре украсена, но беше много вкусна! Орлетата, бяха много впечатлени от украсата - балони, свирки ,шапки, радваха се на внимание и подаръции. Много харесаха питката на баба си, за тях тя беше много по вкусна от тортата! Пяха (на техен си език), танцуваха - бяха щастливи! А аз най - много  - дай Боже всяка жена да изпита това чувство!

# 275
  • Бурса
Да хвана и аз последния влак. Честит Рожден ден на Ева на мама Фрауст и на близначетата на Велина  bouquet Честит празник и на вас мами, да са ви живи и здрави и много усмихнати дечицата.

Копче супер, че не си се поддала на провокации да си разваляш празника и че малката е била доволна  Hug

Велина стопли ми душицата, личи си че е бил весел рожден ден и мил момент за мама и тати.  Hug

Гери аз давам аптамил 4 отдавна. Ако ме питаш поради каква причина, нямам разумна  Crazy Бях се объркала веднъж да взема 4 и от тогава си вземам него. Вече 2-3 месеца ако не и повече. Но вече съм решила като свърша кутията минаваме на прясно мляко, пробвала съм много пъти като съм оставала без АМ и си го пие с кеф.

Лека нощ  Hug

Последна редакция: нд, 07 фев 2016, 00:01 от telly

# 276
Честито на рождениците да са живи и здрави и да пълнят домовете ви с радост.
Дария - на мама magyg
Сиана - на мама ksiela
Михаил - на мама pavlina-88
Николаос - на мама ani243
NathИ - на мама kopchelino
Eва  - на мама FrauSt
Валентина  и Никола на мама velina_malina
Вилизар на мама Flower Fаiry

Гери аз спрях АМ още като тръгна на ясла и минах на кисело мляко, защо толкова дълго даваш АМ, то си е химия, изкуствено обогатено с разни неща. Единственото предимство пред прясното е че няма казеин, но в киселото също няма. И ако минавате на прясно мляко най-добре е козето, скоро ще има вече по пазарите, доколкото знам зимата козите не дават мляко и  аз  мисля да купя и да и давам.
Нашият рожден ден май се размина, ами уж чаках децата да оздравеят, а едното хванало варицела. Така ми се искаше да го отпразнуваме, купихме, шапки, балони, надпис, така и стоят. Подаръците ги получихме и то направо се обезсмисли. Но още не съм се отказала напълно, ако и другата седмица не направя нещо, вече наистина ще се откажа.
Копче много хубава торта и украса, ще остане хубав спомен.
Ние изкарахме цяла седмица на ясла и утре пак, ама нещо се сополиви и то жълти сополи. Кътниците избиват с пълна сила. Мисля си ако изкараме две седмици без прекъсване на ясла да почерпя  Mr. Green 

# 277
Честит 2ри рожден ден на Вили!;) Весело изкарване, Флауър!;) Да ви е жив и здрав!

Гери, давам хипп 4ка от 1 година. Повече ме притесняват шишетата. Скоро ще е с 20 зъба, а пък още биберони подмятам. Може би ще остане само това на кашата сутрин, когато е много гладна и жадна на ставане, въпреки че напоследък я прескача и може би и тя ще отпадне скоро. Та мисля да го топля и сервирам в чаша със сламка вече, пък колкото изпие. Не съм фен на прясното мляко и не съм предлагала специално. Не се кефи на десертите с него от ДК.

Рожденият ден мина добре. Мен ме удари някакъв вирус вечерта преди празника - вдигнах температура пре нощта, повръщах... На другия ден почти на ръба на изтощението приготвих салати и риба на фурна, докато ММ отиде да вземе тортата и балоните с хелий. Събрахме се на обяд - нашите, свеки и на ММ сестра му... Хубаво беше, приятно... Разбра, че й е рожден ден, неин специален празник и че са дошли за това. Всички играха с нея, много подаръци...
Следобяд ходихме до църквата с ММ, майка ми и децата. Малката направи вчера 40 дни и да запалим свещички. Питка и на каката не правих, не сме по тези ритуали нещо.
После почерпихме съседите в блока с торта и бонбони, че Ева си има фен клуб сред комшиите.Wink
Добре се получи като цяло... От онези моменти, в които някой е натиснал паузата, за да се порадваш и да осъзнаеш колко бързо времето лети.

# 278
  • NE
Благодаря ви, момичета! Hug
Това трябва да модела за тортата. След час ще я вземе.
Скрит текст:
Рожденника стана с много голяма усмивка и се размазва от кеф на подаръците. Подцених го, че няма въображение, а с една футболна топка и 3 колички не спира да се занимава. Heart Eyes

# 279
Честит рожден ден на Вили Simple Smile!!!! Да расте здрав и щастлив Simple Smile

Фрауст, много ми хареса последното изречение  Hug такива моменти трябват повече.

Ние вчера бяхме на друг рд, с все по-големи деца и тя толкова си игра с тях, че не ме потърси цяла вечер. Вече имам дете, а не бебе. Някакси като че ли за един ден стана това - стана на 2 и хоп.

АМ дето го давам, няма 4ка, аз мисля, докато пие, от него да давам. Пастьоризираното краве хич не ми харесва. После ще го сменя с КМ или йогурт.

Хубав и спокоен ден

# 280
Честит Рожден Ден на Вилизар! Да е много здрав, щастлив и много да радва всички около себе си.🎂😊😊
Йоана също пие АМ 3, а мен като Ванчето ме притесняват повече шишетата с бибите отколкото млякото. Аз съм пробвала не иска да пие нито прясно, нито кисело- него си го яде с лъжица.
А за килограмите сме 11 и 87 см, така като чета направо сме слабички, но детето си яде всичко и то с апетит, беснее, лудее и явно ще е фина мадама 😛
Хубав ден 😊

# 281
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Честит празник на Вили! Да е здрав и много, много да лудее Simple Smile

nelli90, и Дидка е с тези мерки Simple Smile

Аз от месец не купувам АМ ... Пие мляко само сутрин, че става към 5,30 ... Но е много малко като количество - 100-тина мл. и премина на КМ Simple Smile

# 282

Честит рожден ден на прекрасното ми зетче Вили!Да е жив и здрав,много щастлив и нека много радва всички около себе си HugИ дай боже скоро да стане най-прекрасният батко Simple Smile

# 283
  • Varna
Здравейте, момичета!
Честито на рожденниците, и пак с искрени извинения, че не мога да честитя точно на датата, но съм една работеща мама.  Hug Hug Hug Hug на всички. Много се радвам, че и тържествата са минали добре.
Напоследък РД на Бобо не ми е приоритет- тортата е ясна - тия дни я поръчвам, подаръкт е купен, гостите са ясни, детския кът за среща с две приятелчета също е измислен. в момента ме тресе преяслена треска. Утре стартираме, стискайте палци. надявам се и при насе като при bizi да е що годе безпроблемно началото.
Иначе ме успокоявате с мерките. Малкото човече е джобно гадже все още- 10,900 и 86 см, но пък да ми е жив и здрав, ще израсте когато му дойде времето.
Хаде лека вечер от мен!

# 284

Честит 2-ри рожден ден на Вили на мама Флауър! Да е здрав, щастлив, любознателен, палав bouquet

Общи условия

Активация на акаунт