Февруарската дружинка ще празнува 2-та годинка! - тема 18

• 72 753
  • 753
  •   1
Отговори
# 315
 ooooh! терибъл, хоръбъл - ужасъл, кошмаръбъл, бррррр...
Сахасрара  Hug само мога да гадая как ти се е обърнало сърцето сто пъти. Дано всичко е наред Peace

Мария, как е Вики? Вкъщи, вярвам, ви е хубаво Hug

Пък ние ходихме 4 дена на ясла, сега 4 дена - у дома. Имаме сополи и му падна гласа. Температура няма. Нямаме антибиотик, не е заразен, не е грип, педи рече - простуда. Пък къде ще сме го простудили, ама сигурно е станало все...Та препоръката му беше - може да посещава, но ако имам възможност, да си го прибера у дома, да се обгрижваме. Замислих се като тръгна на работа как ще лавирам пред колегите, айде ще си вземам работа за вкъщи (друг е въпросът дали ще мога да върша навреме и качествено, освен нощем...), но ще ми е супер криво пред колегите в екипа Tired

Ана, повече от чудесно се адаптира вашето момиченце. Страхотно е това, дано всичко е така и занапред Praynig

# 316
Гери, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива, обичана мама и на още едно вързопче Heart Eyes newsm59

# 317
  • NE
Честит рожден ден на Гери! С пожелание за здраве, щастие и много любов и ново бебче. bouquet

# 318
Гери,честит рожден ден!Бъди жива и здрава,горда и щастлива мама и жена!

Мария,много съжалявам за това,което сте изживяли.Не искам да си представям ужаса.Дано вече сте по-добре и да си отдъхнете малко вкъщи.Тук всички много сме си помагали и подкрепяли във всякакви моменти,така че пиши,ако имаш нужда от нещо.

Лили,
тази палава Рали,къде го е докопала този лакочистител.Дано всичко е наред и няма никакви последствия.

Бизи,опраявяйте се и вие.Дано не е нещо сериозно.

Нашият рожден ден беше вкъщи,Дари болна.След като прилагахме 4 дни леката артилерия,все още имаше Т 38.7 и нагоре.ЛЛ каза,че няма да се спасим от антибиотика и, след 2 дни прием, Дари се пооправи.Имаше и кашлица,пресипнал глас,ужас.Дано повече не се разболява,че много неприятно и за детето,и за родителите.Хем не ходим на ясли,хем през месец и половина сме с някакво разболяване.Това,обаче,ни беше първият АБ.

Хубава вечер!

# 319
  • гр.София
Малее Лилии  ooooh! Пиши как е малката,нещо странично забелязала ли си? Дано няма  Hug
Гери,честит рожден ден,бъди здрава и много обичана майка и жена!!! Всичко най най-хубаво!!!
Бизи,Вики е много добре. Няма признаци престоя да го е травмирал и е същия палавник  Laughing

# 320
Аз няма да черпя, малката е болна, не можахме да изкараме две седмици. Засега само кашлица, днес доста често и лелката от яслата ми каза, че е кашляла. Утре сме в къщи, ще я водя при ЛЛ да я преслуша.
Какви са симптомите на грипа, тук още няма обявена епидемия, но сигурно няма да закъснее.
Сахасрара не се притеснявай, нали е само една капка. Все пак трябва да внимаваме, моето пък докопа парфюма и гледам се облизваше нещо  ooooh!
Бизи позната картинка, и аз си поработвам от вкъщи. А ЛЛ винаги казва да я задържим няколко дена.

# 321
Гери, надявам се, че празнувате като в приказките по 3 дни - яли, пили и се веселили, та ще приемеш и моя поздрав днес! Честито! Да си жива и здрава! Wink

# 322
  • София
Здравейте,
Много ви благодаря за пожеланията  Hug
Лили много неприятно и притеснително  Sad. Дано мине всичко, че представям си какъв ужас си изпитала.
Големи са маймунета и трябва нон стоп да ги наблюдаваме  ooooh!

Фрейда пускали ли сте носен секрет, сигурно съм те питала , но много често кашлят от бактерии в носа или гърлото. Дано ви размине бързо.
Аз давам и сребърна вода , пък да видим , че вече и аз се видях в чудо. Тази седмица си седи в къщи, а ако обяват другата за грипна може и още да си поседим в къщи. Вече изперквам тотално , не знам кое по напред. Опитвам се да работя, но е сложно. Редовно докато пиша ми се катери по главата, на компютъра. Като ми звънне телефона и търчи да го вземе. Като вземе не мога да си го взема , иска той да говори, а ако го дигна и реве като луд, че иска той да говори по него, направо чудо, голяма работа и аз работя  ooooh!
Иначе вируса е ковти, започват с кашлица , после температура и много бързо преминават в много лоша кашлица и затруднено дишане и обострен бронхит. Ако те притесни нещо отивай при лекарката, че много деца стигат до болница.

Аз да ви питам кой какво последно купи на детето за РД и от кое сте най доволни.
Аз вчера поръчах колелото на Пуки, но трябва да вземем още нещо, че то ще е от парите дето даде майка да му купим нещо, а трябва и ние да му купим нещо.
Чудя се дали да не е от тези акумулаторните коли, но от тези най евтините, намират се и за по 100-тина лева, ама много не съм за . Иначе гледам тук и други идеи :
Но нещо нищо не може да ме грабне много. Ще съм ви много благодарна за идеи Simple Smile

Фрау ние верно сме малко като в приказките. Аз на 9, баща му е на 13 и малчо на 19 февруари  и за това ще празнуваме на 19 с Влади, че много ще ни дойдат празнуванията  Joy

# 323
Добро утро, мами bouquet
Всички болнички оздравяват ли?

Сахасрара, как е малката?

Ние се борим като пехливани с помпата за сополи и си капем капките. Промяна още няма.
А днес се събуди рано, до сега кисел, ама тъкмо се разиграхме и скочи от креватчето над решетката. Рев, едва го укротих. Сука за успокоение и заспа. Оф, сега се чудя дали трябваше да му позволявам да заспи или да го държа буден. И да го наблюдавам. Върти си главата, диша равномерно, видимо няма счупвания или натъртвания, разгледах го. Не знам на коя част от тялото си се е ударил. Изплаших се, ще го следя и като се събуди, ако трябва след това да тичам до Пирогов.

# 324
  • София
Бизи дано нищо ви няма.
И ние много се пребиваме тези дни. Вчера падна 2 пъти от дивана като чели сега е проходил, чак ми стана супер смешно как се преби. Редовно ходи и блее и се блъска в шкафове, врати и тн. В дупка ли е преди РД-то, в голям заплес ли е , не знам , ама голямо претрепване става тук от няколко дена.  newsm78

# 325
Здравейте, момичета! Simple Smile
Бизи, Гери, дано не падат повече малките, дано нищо сериозно не е при вас, БизиPraynig
Ралица не пада тези дни, но то само това липсваше.  Joy Добре е днес, малко по-тихичка, не е буйна както обикновено, но това го отдавам на действието на солите, все пак 25 хапченца общо на ден не е малко. Не виждам нищо притеснително, слааава богу. Опразних вече всички шкафове, примирих се. Много исках да я науча кое да пипа и кое не е баш за нея, но като гледам, няма да стане, а и с второто съвсем ще откача, та пренаредих нещата и в ниските шкафове са само гащи и чорапи, най-много да ги размятат по стаите.  Joy
И така от нас. Приятен ден на всички! Simple Smile

# 326
  • София
Здравейте!
Алекс пък пада навън, докато върви хванат за ръката ми уж да не се пребие, но днес беше с ръкавици и ръкавицата остана в ръката ми, а Алекс се метна през глава. Да се смея ли, да плача ли, слава Богу нищо не му стана. Всичко иска да прави сам, което би трябвало да е много хубаво, но не винаги успява и се нервира и аз се дразня.
Веселбата е пълна при нас: единия тъкмо заспи другия го разбуди, после другия и така до припадък. Това че идва пролет и ще сме повече навън ме крепи.
Весел ден!

Последна редакция: ср, 10 фев 2016, 15:35 от princessd

# 327
Принцес, не се виждам още навън сама с двете деца, докато малкото яде през два часа. Може би към края на месеца... Сега си седим много вкъщи, много Маша, много Мечок... Cry
Гери, моята проявява напоследък повече интерес към ролеви игри. Текущият хит е лекарски комплект. Разцепвам се от инжекции и лекарства по цял ден. Подариха й и пиано, но не му се радва много. Харесва си барабанчето и ксилофона.
Има също едно хвърчило от Декатлон. Преди няколко дни излизаха да го пускат, но нямаше достатъчно вятър. Явно ще е лятото за морето.
Какво обича да прави Влади?... Че има два нови конструктора Ева, с които играем повече аз и ММ.WinkWink

# 328
  • София
хич не скучаете мамите с две Simple Smile.

Фрауст ми основно играе с колите. Реди ги, кара ги и какво ли не с тях. От време на време взима и другите, но е например веднъж , два пъти седмично , иначе е нон стоп с колите.
Онзи ден го вкарахме в 2 детски магазина. Слагахме го на картинги, колела и какво ли не. Оставихме го да търчи и пипа всичко вътре за да видим какво ще хареса, а той само като видя колите и край. Седна в една кола за бутане и обиколи магазина  Joy, добре че не ни изгониха.  А и орева света като видя тези акумулаторните и искаше на тях. Та като цяло само коли ни вълнуват  ooooh!- за каране , игра  и тн.
Днес рових и намерих някакъв интересн акумулаторен картинг, не е скъп много, устройва ни и може би ще го вземем него. Говорихме с баща му и решихме ако намерим нещо подобно читаво за 100 , 100 и няколко лева да е това. Още търся, все ми се иска да е нещо по образователно  newsm78.
Взех ме му онзи ден един комплект с инструменти- ми така си седят.  Единствено тези по образователните дето съм му взимала с тях играе, кънките и всичко що е колело, тротинетки, коли.

# 329
  • София
Къде се изгубихте  newsm78

Бизи как е Борис , мина ли му от падането.

Болните оздравявате ли ?

Общи условия

Активация на акаунт