Февруарската дружинка ще празнува 2-та годинка! - тема 18

• 72 754
  • 753
  •   1
Отговори
# 330
Честит 2-ри рожден ден на Гергана на мама Мусето! Да е здрава, щастлива и игрива!
[/color]
[/size]

Благодаря, че питаш за палавчо, Гери Hug Добре е, още вчера като се събуди май беше вече и позабравил какви ги е ошетал и играеше и дивееше. Днес на другата кошара, дато е за игра в дневната - скача, пада, ама там е мекичко, та само се смееше и пъшкаше като хамалин Mr. Green още е хремав обаче...

Как сте, майчета и дечица? Поразпишете се коя когато може Hug

# 331
  • NE
Честита 2-ра годинка на Гери на мама Муце ! Пожелаваме и да е здрава и много щастлива.

Ние сме в зъбна драма - два кучешки + два кътника се надпреварват. Баща му изпаднал в шок и ужас с лигавенето. Дал му цели 1,5 мл Панадол от страх да не го предозира. hahaha

# 332
  • София
Честита втора годинка на Гери на мама Мусето  bdbaloni . Много здравичка и весела да е и да слуша мама Simple Smile

Фейчка дано избият по бързо  Hug тези зъби.
Ние поне от тази драма се отървахме. За сега малко и тръшканията са понамаляли , но да видим до кога

# 333
Честит рожден ден на Гери!;) Да е жива и здрава!... Весел празник и чакаме мама Мусе да разкаже! Wink

Тачи, как върви при вас? Харесва ли се градината?
Бизи, имам чувството, че подивяват, а не се кротват... Някак очаквах или се надявах, че ще премине в период повече да седи и да се концентрира в някакви игри... Ами не... Дай й само да се кречи, скача, чекне, тича... Няма спирка... След като майка ми беше тук за 2 седмици пак сме в режим да целувам всяка болка и ударено. Разбирай през 3 минути. Преди бабата не се впечатляваше от паданията, но... Така е... Другата седмица ли ще го водиш пак на градина?

# 334
Здравейте.Благодаря на всички за хубавите пожелания.Ние изкарахме добре вчера,празнувахме си вкъщи само свекърите идваха.Гери се радва много на тортата- беше с маша и мечока Simple Smile Ние й купихме колело без педали и беше много щастлива.Радва се на подаръците,а каката си беше събрала парички и беше купила докторски комплект и написала картичка...много се разчуствах и много мило ми стана.Друго няма при нас зъбите са вече 18. Чудя се в този грип дали да ходим на консултация ама май ще остане за по натам.Хубав ден

# 335
  • Varna
ЗДРАВЕЙТЕ, МОМИЧЕТА!
Набързо да ви докладвам за яслата- сякаш не е толкова страшно положението. Малко си поплаква моето човече, после се успокоява- казаха, че реагира като всички деца и това не е притеснително. ама като го слушам отвън как вика Мамо и жал ми става, но надявам се това да отмине по-бързо.  Иначе после разказва какво е правил там, че имало папа, леле/т.е. вода за пиене/ , бебетата че танцували и пели песнички. Аааа, и раздава целувки на тръгване и си познава шкафчето.  Joy Joy JoyАз заради това кратко ходене на ясла съм само втора смяна и много ми е изморено, но ще се оправя- няма момент на оплакване.
толкова, че все пак съм на работа. лека вечер на всички!

# 336
Честит рожден ден на Гери, да е жива и здрава!
Тачи в коя ясла сте?
При нас нищо ново, кашля си, но май е от задната хрема. Кажете нещо за подсилване на имунната система, аз не съм им привърженик, но нещо натурално, чудя се за Самбукус. Иначе в момента давам Изупринозин, нашата ЛЛ  му е фен, а и аз съм наплашена от последните ни разболявания и веднага го започвам като усетя нещо, за да избегна антибиотика. Но ми се ще да мина на нещо по-леко.
Мусе какво колело купихте, можеш ли да покажеш.

Последна редакция: пт, 12 фев 2016, 21:57 от Freyda

# 337
  • София
Привет,
Тачи браво на малкия юнак:).

Фрейда не знам какво да дадеш  newsm78 и ние сега пихме изопринозин, а аз хич не го харесвам, но бяхме доста зле и по добре него пред антибиотика. Самбукус ние пихме лятото и есента и като гледаш колко боледуваме не знам какъв ефект има  newsm78. Давам и коластра, някаква супер натурална и не знам си каква, купувам всички витамини от чужбина, че уж по добри и нищо в крайна сметка. Свърших ме изопринозина и сега се чудя да давам ли нещо. Може би ще звънна на хомеопатичната клиника с тях да се консултирам, че свърших и тяхното лечение , а и тя ми каза последния път по натам да й звънна да ми даде нещо да му давам за имунитета. Но след изопринозина ми се ще да дам нещо натурално, че да го засиля малко естествено.

Ние от няколко дена постоянно имитираме мама  Laughing. Умирам да се смея, защото кога успява, кога не, но е супер забавно  Grinning

# 338
Гери ще чакам да споделиш какво са ти изписали, и аз искам след Изопринозина нещо да давам. На моя позната със същата кашлица тяхната ЛЛ им казала никакъв Изопринозин, защото било лекарства и им изписала някакъв Имунохелп, но не го открих в нета. Не знам вече, страх ме е да не се усложни, пък и не искам да я тъпча с лекарства.  Rolling Eyes

# 339
  • NE
Изопринозина или Изорекса ни доведе алергия от него. Може и вит. Д с вит. С да свърши добра работа. Омегата също е подходяща. Поне една приятелка така предпазва малката от градина.

# 340
Гери, този имуностимулатор ме заинтригува, то че е реклама е ясно де

# 341
  • София
Фрейда ми звучи добре, освен и него да пробваме  newsm78. Моя като цяло изкарва много леко всеки вирус, което значи че има горе доло добра имунна система, но ако спре и да хваща всеки един вирус ще е направо супер Simple Smile.
Ние честно казано доста бъз изпихме. Лятото си направих компоти и сладка и той умира за него. Пресен, на сок, на компот, на сладко, на какво ли не го яде този бъз.
Просто децата са си ни такива , по болнави. Моя ако ти  кажа че цяло лято обувки почти не е обул, умира бос да ходи и само се събуваше и шляпаше. Есента едвам го обух като застудя. Децата ходеха с чорапи вече, моя шляпаше бос. Та това със закаляване, бъз мъз да ти кажа според мен вече си мисля че всичко е бошлав работа. Щом детето си е болнаво спасение няма. Добре че поне леко ги изкарва и аз съм някаква супер спокойна майка когато се разболее. Като гледам други как се шашкат на 39 градуса , а аз не, само дето след това ме избива на рев, но това е нормално Laughing.  Ще отмине и това според мен  Hug Praynig

Честит рожден ден и на днешните ни рожденици : Алекс на мама princessd, Митето на митковата майка  и на Ивайло на Моника дето ни забравиха малко тези майки, но ние се сещаме за тях Simple Smile
Весели, здрави и много щастливи да са дечицата  nbirthday

# 342
  • NE
Честит 2-ри рожден ден на Алекс на мама Принцес !
Честит 2-ри рожден ден на Митито на мама Мечева !
Честит 2-еи рожден ден на Ивайло на мама Моника !
Пожелавам им много здраве и щастливи игри. bouquet

# 343
Честит рожден ден на Алекс!
Честит рожден ден на Митко!
Да са живи и здрави! Да носят само радост и усмивки!

# 344
  • София
 Благодарим!

Общи условия

Активация на акаунт