Февруарската дружинка ще празнува 2-та годинка! - тема 18

• 72 755
  • 753
  •   1
Отговори
# 345
Здравейтеее! Честити празници на любовта и виното! Да сте много здрави всички и ви пожелавам един прекрасен ден! Simple Smile
Честит рожден ден със закъснение и на всички най-нови 2-годишни дечица! Да са здрави и щастливи Гери, Алекс и Димитко, както и техните прекрасни майки!  Hug

# 346
  • NE
Как сте, банда?
Виждам, че пролетното време ви е изкарало навън. Ние обаче решихме да си лудуваме вкъщи.
Гери Беше питала за подаръци. Вилито се зарадва най-много на две колички, една ikea наковалня, iron man играчка и една goki низанка.
Вие какво колело Пуки взехте?

# 347
Днес си направихме разходка в морската градина, времето беше пролет. Малката много се забавлява, вози се на влакче, ходихме в зоопарка, бяга из полянките, накрая заспа в количката Mr. Green.
Днес видях едно дете с едно колело без педали, колелото беше от най-малките, а детето видимо малко по-голямо от нас и доста се мъчеше с него, изобщо не можеше да го подкара, тъй като гумите му са по-тесни. Обаче пък видях едно дете пак по-голямо с около 6м с едно такова моторче http://motorcheta.com/za-produkta/, караше го като лудо. Та се чудя дали не сме малки за колело, евентуално за догодина.

Нали се оглеждам за жилище и снощи говорих с една брокерка, каза ми, че цените много са скочили и това, което сме гледали преди 2 месеца сега няма как да го намерим. С две думи нашата работа няма да стане и ни прати във Владиславово за сумата, която търсим, това е квартал като Люлин в София. Много се ядосах и на брокерката и на това, ако е истина. И без това цените на жилищата в България са ненормало високи и продължават да поскъпват, а доходите  #Cussing out. На какво се дължи това незнам. Уж хора няма, всички емигрират, пари нямат, а търсенето расте. Брокерката ми реагира "Ооо това е първо каре на Младост"(средно отдалечен квартал във Варна), все едно говори за центъра на Манхатън и то става въпрос за панелка, която всяка година остарява все повече. На който не му е интересно се извинявам за отклонението, но ако има някой на тази вълна, ще ми се иска да чуя и неговото мнение.  Blush

# 348
  • Varna
хахахаа, Freyda!
Ние сме на същата вълна, но търсим квартира в Младост 2 или Трошево. И познайте, мили приятелки, след почти десетминутно обяснение в кои квартали какво точно търсим и на какви пари имаме обаждане от брокерка, която заявява- намерих ви чудесно жилище в Левски/ Freyda ще ме разбере за какво става дума/, но за всички останали - общо взето в другия край на градаа. Та така.
И ние днес се разходихме но квартално, напазарувахме последно за РД и утре рано сме на ясла- с идеята да остане повече време. Стискайте палци. Freyda, Бобо е приет в Чуден свят и аз на ден правя около 11 000 крачки до там с количката и обратно, но... надявам се да ми се отрази ползотворно на фигурата. Хахаха, мааалко е далечко от нас, но ще се справим.
Май толкова, просто реших и аз да си кажа болката- хахаха.
Хайде, лека вечер!

# 349
  • гр.София
Привет момичета!
С малко закъснение и извинение:
Честит рожден ден на Гери,Алекс и Митето! Честит и на всички,които изпуснах тези дни! Да са здравички,безгрижни и усмихнати дечица! Да са много прегръщани,много целувани и и много щастливи!!!
Честит рожден ден Гери!! Бъди обичан и здрава и все така да сбъдваш мечтите си!
Ние бяхме на малка почивка! Изкарахме си приятно,освежаващо и наистина имахме нужда от това!
Фрейда,аз не съм забелязвала в сф покачване на цените. И ние гледаме(не сериозно),тук общо взето цените се променят ако има някаква промяна в инфраструктурата на квартала,сега в момента се строи нов лъч на метрото и се очаква в квартала до който ще достига,да се повишат цените.
Романтична и любовна нощ момичета! Бъдете обичани и обичайте всеки ден,не само днес!!

# 350
  • NE
Фрейда Владиславово въобще не е в периферията на Младост.ММ е живял като студент в Чайка и знам, че там е като Ориндж каунти - квартала на богатите.
Ние затова останахме в Балчик защото не го виждах да сме по квартири. Добре че ни се усмихна късмета и се устроихме.

# 351
  • София
Привет и честит празник на празнуващите .

Фейчка мерси за инфото с подаръците. Това с чукчето и аз ги гледах и се чудех дали ще му хареса, дали е за възрастта им . Ще погледна и може и едно такова да вземем.
Иначе взехме това колело :
Скрит текст:
скрила съм го в офиса Simple Smile, но според мен си му е идеално.
Фрейда обмисли го още малко, но аз лично не бих взела подобно моторче. Да много са готини и те много ги харесват, но ще ти е най много само за това лято и после край. Моя съвет е вземи едно хубаво колело и после направо колело с 2 гуми като порасне.
А за жилищата- имам наблюдение върху имотите по София и малко по морето, защото от доста време оглеждах (повече от година). Гледах тук по София и по морето. Ами да ти кажа цените скочиха много след като КТБ фалира, защото хората масово си изкараха парите от КТБ и въобще и ги вложиха в имоти. Преди КТБ имаше огромен избор, а сега почти никакъв. Но това за имотите за продан, иначе за под наем според мен е нормално сега да се покачат по морето, тук в София сега са добре, после ще намалеят и на есен се дигат тройно.

И ние малко се разходихме днес следобед, че сутринта беше при баба си, но тук много духаше. Добре че поне беше топъл вятъра. Даже както си караше камиончето и вятъра му отвя шапката и я гоних като луда  ooooh!, а тя е от тези зимните, нали се сещате не се вади така лесно.

От утре отиваме на ясла. Да видим колко време ще изкараме  Rolling Eyes

Лека вечер на всички  Hug

# 352
Честит 2-ри рожден ден на Алекс и Димитко! Бъдете здрави мили момченца, бъдете щастливи, палави и любознателни дечица Heart Eyes

Извинете, мами, че чак сега позравявам дечицата ви, разкажете вкратце за вашите празници Hug Мечева, съвсем се изгуби, дано се включи...

От днес и малкия е на ясла. Проплакал бил още в колата през градината, явно разпознава какво ще се случи, по-късничко ще се обадя профилактично Blush

# 353
  • NE

Пожелавам им да са живи и здрави и да носят всичкото щастие на мама и татко.

Последна редакция: пн, 15 фев 2016, 19:04 от Flower Fairy

# 354
  • София
Привет, как сте Simple Smile.

Честит рожден ден и на днешните ни рожденици  bigdance2 newsm59 ТЕДИ „ БОБО и ЙОАНКА .
Живи и здрави , много весели и щастливи  Hug bouquet

Бизи а ти започна ли работа?

# 355
Честит рожден ден и от мен на Теди, Евичка и Боги! Нека са здрави и се чувстват много щастливи на този прекрасен ден! Simple Smile
Да ви споделя едно страхотно място, на което изкарахме снощните празници - http://spaggo.com/. Много сме доволни както от ресторанта, така и особено много от детския парти център, в който Рали много се забавлява и това позволи и ние да попразнуваме малко. Горещо препоръчвам на софийските мами.
Хубав следобед!  bouquet

# 356
Честит 2ри рожден ден на Теди на Тели, Бобо на Тачи и Йоана на Нели!
Бъдете здрави и щастливи, мили дечица! Весел празник на семействата ви!
[/size][/color][/i]

Гери, не съм още в офиса, а на разположение на малкия. В началото на март тръгвам обаче.

# 357
Честит рожден ден на Теди,Йоанка и Бобо!Да са живи и здрави и много да радват близките си!

Ние в събота правихме детски рожден вкъщи и всичко мина повече от добре,въпреки че се събраха 8 деца с родителите.Нямаше екстремни ситуации,дари много се радваше и този път издържа цял ден с туту полата си.На 2 пъти гушнах 2 дечица и нашата ревнивка веднага дойде при мен и "мама гуш" - голяма ревност,голямо нещо.

Искам да ви се похваля,че на ММ днес му се обадиха,че е одобрен за работа в Ролпласт.Условията не са блестящи,но се надявам поне работата да му харесва и малко да се поуспокои,че много му се събра.Днес е точно 1 година ходене по мъките.Сега почват гимнастиките с гледането на Дари,но се надявам наесен да я приемат и да успеем половин година да се справим някак.

Лили,ти къде реши да пускаш Рали - във Врабчетата ли?

Хубава вечер от мен!

# 358
Честит рожден ден на Теди, Бобо и Ева! Wink Да са живи и здрави!;)Wink Безгрижни игри и усмивки!

Бизи, как мина в градината днес?

При нас няма кой знае какво ново и различно... Купихме си пералня и на първо ползване съм много доволна. Друго си е 1600 оборота.
 Успях да нвикам вчера свеки и не чакам вече включване от нея поне месец.
Бях се отчаяла вчера на 4 броя напикани гащи за един следобед - казваше теърде късно за гърнето, вече не я питам - тя съобщва, когато има нещо и днес - хоп!... Сама си отиде до гърнето, свали си гащи и панталони, седна, пика, стана и си ги вдигна пак сама. Без нищо да ми каже. Справи се отлично!... Направо занемях и видях светлината в тунела. Надявам се да го тренира това още някой друг месец и да не я мисля в градината как ще е.

# 359
Маги, много се радвам за вас и ТМ! Дано се почувства добре там и се наредят нещата, както вие искате! Късмет и успех!

Общи условия

Активация на акаунт