. Нашият рожден ден мина с провал. Децата, които бяха поканени едно по едно се разболяха. Трябваше да дойдат и свекитата и сестра ми с племенника. Но тя като разбра, че няма да има други майки с деца отказа да дойде, тъй като не се чувства много добре в компанията на свекитата. И така решихме, че ще отложим детския рожден ден когато всички деца са здрави. А на деня ще го отбележим със свекъра, свекървата и на ММ брат му. Подготвихме се, готвихме, сложихме масата, звъни се на вратата и само брат му на ММ
Добре разбирам какво ти е било, дано детенцето се е радвало на тортата, много е красива!

. Натоварена с покупките и му показвам че нямам свободна ръка, но той си реве и тича пред мен с опънати ръце. Подавам му да ми помогне, но го хвърля и не иска. Абе инат. Разправям му как е голям вече, но май не му дреме особено.
. Вече им тегли една, та не го мисли повече. И аз като теб нямаше да им дам повече да я видят, ама ха
. Дано поне успеете с децата да отпразнувате по натам. И тортата ви е прекрасна.

То ясно, че не са виновни хората, ама пък много болудеват децата там, бря.
Много сладка.

как е бебка?
да плачеш ли, да се смейш ли
разбират се по сестрински, викаш
да е здрава и обичана 
поне не са ти вкъщи и не трябва да си общувате всеки ден. Сложи един игнор и следваща комуникация за Великден
а тортата е приказна 
А Ева спи ли пак през деня? Мойто диване е два дена спи, два не спи,един заспи към 18:00...
но като не спи през деня, после в 21:00 е кома и си спи по 11-12 часа, което мен ме устройва.

Препоръчани теми