Прахосмукачка робот - 9 тема

• 102 061
  • 725
  •   1
Отговори
# 480
Някой знае ли как се процедира с демонстрационните модели? Явно в погрешка точно такъв съм взела, нищо не намирам да пише в сайта.

# 481
  • Русе
Косачката дойде,но още не сме я пуснали.За да работи си търси кабелите -явно периметъра е това.Обаче моят мъж сега се сети че искал нещо си да направи в райграса,както и 2 магнолии да сади та ще стане пробата другата събота или неделя
Прочетох ,че ги регистрирате за тази 5 год .Къде точно в сайта става това?

Чакам с нетърпение отзиви и някое клипче, ако може Simple Smile.

Аз от 3,5г съм с Румянка, другата прахосмукачка я вадя само заради паяжи (много нещо имаме, не знам защо така, та поне 1 път месечно). Разчитам изцяло на Румбата, после с мопа минавам, но не всеки ден. Напоследък по-радко я пускам из другите стаи (на 2 дни), но не съм си поръчала още батерия.

# 482
Здравейте, имам въпросче относно роботите - никъде не пише каква всмукателна мощност имат  newsm78

# 483
  • Пловдив
Meggysan,задължително ще дам отзиви,и клип даже.Само да се пусне в употреба

# 484
  • Русе
Meggysan,задължително ще дам отзиви,и клип даже.Само да се пусне в употреба

newsm10 newsm51

# 485
Много се вълнувам, тези дни ще си поръчам Неато.  От connected се отказах засега че са едно 400 лв повече, а не виждам голяма полза. Само се чудя сега дали някой беше писал за разлики между d75/d85 ?

# 486
Много се вълнувам, тези дни ще си поръчам Неато.  От connected се отказах засега че са едно 400 лв повече, а не виждам голяма полза. Само се чудя сега дали някой беше писал за разлики между d75/d85 ?

На прима виста намерих тази статия:

http://www.vacuumsguide.com/neato-botvac-d85-d80-d75/

Виж също и спецификацията на моделите от сайта на Нийто:

https://www.neatorobotics.com/robot-vacuum/botvac-d-series/

На тази база ти препоъчвам Д85. Комбо четката е уникална, събира страшно много косми. Доколкото чета, Д75 няма тази комбо четка, също филтърът е стандартен. Д75 е подходящ повече за твърд под. Няма мясо за чудене - Д85.

Разликата между Д80 и Д85 е, че Д85 идва с 3 хай-пърформанс филтъра (демек имаш два резервни), а Д80 идва само с един, и след време трябва да си купиш допълнително (е, то при всички случаи един ден се опира до нови филтри). Аз съм с по-стария модел - Ботвак 85, дойде с три хай-пърформанс филтъра. За една година ползване съм още с първия филтър, но си го пазя (ще ти дадем полезни съвети).

Много си го обичам. Имаме две котки, имам дъщери с дълги коси. Събира изумително много косми (с комбо четката) а за праха да не говорим, чудя се откъде се събира толкова прахоляк. Аз имам болен кръст, остеоартрит, тендовагинит, и прахосмукирането ми беше голяма мъка. Сега пускам обикновената прахосмукачка само за стълбите.

# 487
Gifty, много благодаря за подробния отговор  bouquet bouquet bouquet

# 488
Здравейте ! Искам да помоля за мнение за тази прахосмукачка:
http://www.technomarket.bg/prahosmukachki/samsung-vr-10f53tbdr-09130985

Виждам ,че е намалена и се замислям за нея,но незнам дали ще върши работа,защото навсякъде съм с мокети(рошави). Ще се радвам ако някой има мнения и впечатления,за да ми помогне 😊 Благодаря

# 489
  • София
Доколкото помня отизивте за Самсунг не бяха много добри.За конкретния модел нищо не мога да кажа.

# 490
Доколкото помня отизивте за Самсунг не бяха много добри.За конкретния модел нищо не мога да кажа.

Aз имам Самсунг, но не този модел. Излезе ми преди 2 и повече години около 400 лв от Амазон. Върши някаква работа, но не може да се сравни със суперлативите на момичетата с LG и Neato. Навремето го взех с мисълта, че ако не остана доволна поне няма да съм се набутала с крупна сума. Ако се бях доверила на мненията тук за по-скъпа / по-висок клас/ прахосмукачка, щях явно да съм по-доволна. И като ще купувам пак, ще е от тях. Така че вече се оглеждам за изгодни намаления. Който попадне на нещо подходящо, моля да сподели!

# 491
Здравейте,
много се запалих да си взема и аз едно роботче, но толкова се обърках, че съм в изходна позиция.
Жилището е около 90 кв., като имам два килима, един от които е дългокосмест.
Може ли да ме посъветвате нещо? Rolling Eyes
Доста заглеждам този модели http://www.myrobotcenter.eu/en/lg-hom-bot и http://www.myrobotcenter.eu/en/irobot-roomba-621

Последна редакция: сб, 02 апр 2016, 21:29 от alvelina

# 492
  • На брега на реката
Аз имам посоченото от теб LG и страшно много си го харесвам. Перфектна е. Още повече, на тази цена никога не е пускан. Най-евтино досега е бил 459Е. Ако сега трябваше да купувам, не бих се замисляла въобще, при посочената цена.
При мен чисти около 60 кв.м. за 40-50 мин., като в едната стая има и персийски килим, който отнема повечето време. Качва се през едно прагче което е около 2 см, но не винаги успява да слезе, зависи под какъв ъгъл се е засилила към него /вероятно понякога го отчита като голям праг и затова се връща от "страх" да не падне  Joyи опитва отново/. Ако при теб е едно ниво, ще е ОК.
Ако имаш въпроси питай, а и има доста момичета с LG. С Румба също има доста доволни момичета, така, че нека и те се изкажат, относно качества и цена.

# 493
Колко дългокосмест е този килим? Имай предвид, че без значение на марката, повечето роботи не се справят с килими с дълги косми. За персийски, мокетени и други килимчета и пътечки без косми и височина 2-3 см си почистват перфектно роботите.

# 494
На косъм съм да пусна LG-то, единственото, което ме спира е килима, който споменах, той е тип Шаги и и все мисля, че Румбата би се справила по-добре с него.
Ако някоя от вас има информация, ще ми помогне да взема решение много бързо  Hug

Общи условия

Активация на акаунт