Прахосмукачка робот - 9 тема

• 101 738
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
  • here and now
Pump17, имам предвид, че не би трябвало да работи на мокро, а аз банята не виждам по какъв начин бих могла да я изчистя без да е мокра, в смисъл обилно напръскана с препарат.  Дори и да си я лъсна ръчно с препарат и да ползвам робота за полиране пак не смятам, че ще се получи, защото подложките ще подгизнат веднага. Радвам се че на теб ти върши работа. Наистина е добре човек да съобрази доколко ще му е небходима тази вещ, аз импулсивно го закупих и на мен лично не ми допада. Не че не върши никаква работа, но като знам колко струва и колко работа ми върши, за мен е по-скоро нерационален избор.
Аз подсъзнателно си го сравнявам с прахосмукачката робот и някак очаквах повече от него, но това си е мое очакване и мое мнение.

# 661
  • София
ultrared, не се е получило със снимките, но няма значение  Wink

За това LG ли говорим:
Специална роботизирана прахосмукачка, която съвършено отстранява и космите от домашни любимци
VR64701LVMP?

# 662
Здравейте, някой да има робот dirt devil? -да даде пресни отзиви-в момента в кауфланд има промоция за 150 лв  и се чудя  newsm78

# 663
Pump17 и *Алис*, много ви благодаря за мненията момичета. Аз разглеждах Winbot W930, но предполагам, че за него още е рано да има мнения. Ще разглеждам май още малко.

# 664
  • София
Момичета, вчера поръчах моето Neato D85 от робот център-а, но още нямам потвърждение да е изпратен. По принцип имат ли практика да изпращат такова и до колко дни става обикновено това? Благодаря Simple Smile

# 665
ultrared, не се е получило със снимките, но няма значение  Wink

За това LG ли говорим:
Специална роботизирана прахосмукачка, която съвършено отстранява и космите от домашни любимци
VR64701LVMP?
Този е робота,да.
Робота го пускаме всеки ден. 40 мин за 80 кв апартамент. Забравих какво е това топки с косми навсякъде.Има си много удобен гребен за почистване на четката от космите.

Втори опит за снимки.
Скрит текст:
https://imageshack.us/i/pnQc3vRXj - четката след първото пускане
https://imageshack.us/i/pl8qi5nqj килима след първото пускане
https://imageshack.us/i/pmzjqz9Lj източника на косми

# 666
Момичета, вчера поръчах моето Neato D85 от робот център-а, но още нямам потвърждение да е изпратен. По принцип имат ли практика да изпращат такова и до колко дни става обикновено това? Благодаря Simple Smile

Въоръжи се с малко търпение.
Ще ти пратят имейл (+ гаранцията) при изпращането на робота. Моят робот го изпратиха 3 дни след поръчката, после пътува още 8 дни до България.

# 667
  • София

Въоръжи се с малко търпение.
Ще ти пратят имейл (+ гаранцията) при изпращането на робота. Моят робот го изпратиха 3 дни след поръчката, после пътува още 8 дни до България.

Благодаря за информацията. Нямам търпение вече Simple Smile)

# 668
  • София
ultrared, видях снимките - благодаря ти сърдечно!

Ще се похваля, когато си купя роботче и аз  Hug

# 669
  • Варна
Момичета Уоли нещо не е добре.В 8 го включих да се зарежда и още не се е заредил.Май сме за батерия.Някой ако скоро да е сменял да сподели цена да се подготвя(Румба 621)

# 670
  • София
Глухарче, а сигурна ли си, че се е позиционирал правилно върху дока. На мен ми се е случвало нещо подобно, но го попреместих и "захапа". Друг вариант е изхабена батерия

# 671
  • Варна
Глухарче, а сигурна ли си, че се е позиционирал правилно върху дока. На мен ми се е случвало нещо подобно, но го попреместих и "захапа". Друг вариант е изхабена батерия

Да фалшива тревога беше  Simple Smile
Явно не съм го наместила .

# 672
  • Там, където ме обичат
Oтдавна не съм влизала в темата, а така искам да си взема роботче...
Гледам, че последните 10-тина страници се споменава Неато, не знам нищо за него.
С какво е по-различен от Румбите?

# 673
  • Sofia
Влизам шумно с двата крака за да се похваля, че очаквам с нетърпение новата си южнокорейска рожба!  Party

https://www.amazon.es/LG-Hombot-Square-Turbo-VR65710LVMP/dp/B018HQX1AY

От доста време чаках да започнат да предлагат LG някои от най-новите си разработки и в Европа Simple Smile  Laughing

И понеже моята южнокорейка идва от Испания (нещо като австралийката от Евровизия) очаквам предложения за прекрасни испански имена! Нарочил съм я за ТЯ, но никой не знае с какъв характер ще се пръкне  Joy

Ето моите фаворити:
Alona (Алона)
Berta (Берта)
Bonita (Бонита)
Celerina (Селерина)
Clementina (Клементина)
Consuela (Консуела)
Delicia (Делисия)
Dorotea (Доротея)
Felisa (Фелиса)
Isabela (Изабела)
Leonor (Лионор)