Прахосмукачка робот - 9 тема

• 101 733
  • 725
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Марисол  Grinning

# 676
  • Русе
Лола? Пак е испанско  Crazy

# 677
  • Варна
Предлагам на края кръстницата да почерпи  Laughing

# 678
  • here and now
Линда. Да ти служи вярно пожелавам.

# 679
Консуела си е класика - особено за дом. помощница! Joy

# 680
А може и Изаура Simple Smile

# 681
Консуела разбира се Simple Smile

# 682
Здравейте,

От къде мога да си купя хепа филтри за Румба 780? Ходих в Технополис, но нямаха?
Не ми трябват спешно, моите си ми вършат работа, но уикенда я разглобихме и й правихме основно почистване, сменихме четките и ми се иска и филтрите да подновя?

# 683
От али експрес може ,ние с една мама се комбинирахме и тя ги поръча ,че аз съм боса  bouquet ,може и от олх има предлагане ,може и от официалните сайтове в бг които предлагат продажба на прахосмукачка робот , и от амазон ,и от е маг.........пишеш в гугълчо и те излизат ,гледаш цена-доставка и си харесваш.В БГ са скъпи #Crazy

# 684
От али експрес може ,ние с една мама се комбинирахме и тя ги поръча ,че аз съм боса  bouquet ,може и от олх има предлагане ,може и от официалните сайтове в бг които предлагат продажба на прахосмукачка робот , и от амазон ,и от е маг.........пишеш в гугълчо и те излизат ,гледаш цена-доставка и си харесваш.В БГ са скъпи #Crazy

Хм, а в алиекспрес дали са оригинални, аз редовно си пазарувам от ибей, но за тези филтри се притеснявам да не попадна на китайщини?

# 685
 newsm78 нямам идея  според мен всичко се произвежда  в Китай  Joy оргиналните с прахосмукачката четки например се разцепиха за месец ,а тези от али експрес ..... четката ми е на 1 гоина и половина и не е мръднала!Пък и то на един филтър какво има да му е оргиналното  newsm78 ,ти си знаеш!

# 686
Имаш право, ще поръчам Simple Smile

# 687
По принцип има значение дали някой разполага с оригиналната технология и материали или твори по картинка. Нищо че и двамата може да са китайци.  Laughing

# 688
  • Варна
По принцип има значение дали някой разполага с оригиналната технология и материали или твори по картинка. Нищо че и двамата може да са китайци.  Laughing
Таман щях да пиша то и iRobot е китайска фирма,ама прахосмукачките са им едни от най-скъпите и качествени  Simple Smile

# 689
Таман щях да пиша то и iRobot е китайска фирма,ама прахосмукачките са им едни от най-скъпите и качествени  Simple Smile

Повечето части и консумативи на тези прахосмукачки са произведени в Китай, но самата фирма iRobot не е и никога не е била китайска  Peace, технологията също.

Общи условия

Активация на акаунт