Прахосмукачка робот - 9 тема

• 101 760
  • 725
  •   1
Отговори
# 75
  • Балчи-Варна
Айдееее и моя дойде.Сега ще го отворя да видим какво има.Колко часа ще го зареждаме bobb?

Момичета от къде да си изтегля упътване-ръководство на български?И миже ли да се смени езика  на български?

http://www.myrobotcenter.eu/en/neato-botvac-d85

И още с 20 евро е паднала цената.

Последна редакция: чт, 21 яну 2016, 14:56 от gul4i

# 76
Наложи ми се да изляза и сега се прибрах. Сега ще чета. Според моя мъж се е заредила.

# 77
Трябва да има инструкция-схема с картинки. Мисля че трябваше около 16 часа първоначално зареждане, не помня

# 78
Здравейте момичета !Искам да ви попитам за експертното ви мнение .Някой от вас има ли тази скуба:http://www.irobotbg.com/scooba450.html ??? Апартамента ми е около 80 квадрата-ламинат и плочки-дали е подходящ за ламинат ??? ..В описанието чета неща, които не ми се вярват И ИМАМ ВЪПРОСИ :Ето  какво пише:
Тристепенна почистваща система на scooba 450
1. Метене и накисване - scooba 450 събира сух боклук и накисва засъхнала мръсотия.-Какво имат предвид под сух буклук?!??
2. Изтъркване и подсушаване - четка, която се върти с повече от 600 оборота в минута,остранява мръсотията. Гумен вакуум събира мръсната вода.Също така пише ,че работи с професионален почистващ препарат на марката-въпроса ми е -ще върши ли работа ако го пускам да ми е само с вода без препарат ????
3. Финално подсушаване - гумена лента събира останалата водаАбсолютно ли сухо остава накрая ,четох,че старите модели на скубата оставяли бая мокро и локвички ???
Благодаря предварително!

# 79
  • София
Aila пробва ли да я включиш директно да се зарежда? Ако да, тогава казва ли я същата грешка?
Не не съм опитала, но не съм сигурна, че може директно да се зарежда без док станцията. Опция ли е това за всички румби? Довечера ще разуча вкъщи.

# 80
  • Пловдив
Отстрани има една дупка и вадиш кабела от станцията и го пъхаш директо в румбата. Аз имам 660 и може директно. Мисля, че всички го имат.

# 81
Заредихме батерията 12 часа, както  е по упътване. И да ви се похваля, че не аз, а мъжът ми стоя да 1 часа нощес да пусне Neatoto. Сутринта като голяма любов го гушна и го пренесе да го пусне в коридора. Иначе е минал добре между краката на столовете и със саксийките ми се е разбрал. Изобщо нямам още какво да споделя, но това е на първо четене.

# 82
Забравих да кажа на новите притежатели на Нийто - като го пуснете да работи, не му се пречкайте на пътя и не местете мебелите, защото така ще го объркате, че той си сканира в началото стаята и обектите, които трябва да си заобикаля. Много е сладък - като тръгне от станцията, минава две крачки, спира и се завърта наляво надясно, за да сканира, и после потегля - първо обикаля около стените и после започва успоредно на зиг-заг в прави линии да върви. После отива в другото помещение, сканира го и него, и пак така. А накрая като свърши и си отиде на станцията, се завърта заднешком и се намества много смешно на станцията.
И последно - сранцията трябва така да е разположена, че да няма препятствия отпред и от двете страни поне половин метър- това е за да може роботът да има свободно пространство да тръгне и да сканира, и също за по-ефективно намиране на станцията после.
За ефективно почистване и добра поддръжка почиствам Нийто-то след всяко пускане.
Чакаме още отзиви от новите собственици на Нийто!

# 83
  • Балчи-Варна
Снощи метох без салфетка и измете цял втори етаж,като свърши каза изчисти ме и имаше много боклук.Сутринта му сложих салфетка и го пуснах на първи етаж, спря без да отиде на дока,в едната стая  и пишеше-изчисти ме.Нямаше боклук,много малко имаше.Мина и през коридора преди да отиде в стаята.Да ама като се събух боса и минах по коридора усетих че имаше още за метене.После го пуснах пак само в коридора,проверих пак с боси крака и вече беше чисто.На килима шаги много висок,качва се но се зори по него,върви много бавно и ме е страх да не се развали.Друг килим пак шаги,но по-нисък се качва и мете,на друг мек килим също се качва без проблем мете и него.

Сега да пиша и за Бравата 380 -стая дълга 8 м. и нещо я разделя на две.Мие до половината и после я пускам на другата половина.При вас така ли е?

Значи салфетката не й пречи.Сега метох две стаи,едната с килим,имаше доста боклук.На първи етаж няма килими и затова няма много боклук.

Последна редакция: пт, 22 яну 2016, 09:33 от gul4i

# 84
  • Варна
Момичета, а когато имате нужда от сервиз къде носите Румба-та? Или я изпращате някъде?
От Варна съм и имам нужда от сервиз, вероятно и батерия? Не мога да открия адрес, а моята не е нова и не е купувана от България.

# 85
Момичета, имам нужда от робот, но не искам да инвестирам за сега голяма сума. В olx има доста обяви, смятате ли че си заслужава да си взема робот 2 ръка. Не съм се спряла още на модел, но например roomba 530  newsm78 Имам котка, дали ще се затрудни робота от това.

# 86
  • here and now

Сега да пиша и за Бравата 380 -стая дълга 8 м. и нещо я разделя на две.Мие до половината и после я пускам на другата половина.При вас така ли е?

Значи салфетката не й пречи.Сега метох две стаи,едната с килим,имаше доста боклук.На първи етаж няма килими и затова няма много боклук.
И при мен я разделя, не е 8 метра, но е поне 6.
Момичета, имам нужда от робот, но не искам да инвестирам за сега голяма сума. В olx има доста обяви, смятате ли че си заслужава да си взема робот 2 ръка. Не съм се спряла още на модел, но например roomba 530  newsm78 Имам котка, дали ще се затрудни робота от това.
Не бих взела втора ръка, заради батерията. Няма как да знам в какво състояние е.

# 87
Бравата до какви пари пада и по кое време?

# 88

Не бих взела втора ръка, заради батерията. Няма как да знам в какво състояние е.
[/quote]

Моят е втора ръка и съм доволна. До късмет си е.

# 89
  • Пловдив
 gul4i,провери дали куба обхваща целия периметър на стаята или му смени мястото.При мен хол,дневна и кухня са общо около 80-90кв.Нищо не разделя,но аз го спирам за да изпера парцала.
Когато обаче свършат батериите на кубчето прави точно така както ти описваш.Минава определен периметър и спира,което е нормално защото кубчето сканира помещението

Общи условия

Активация на акаунт